Vincent V. Vincent V.
  • Objavljeno
  • Pročitano 12049 puta

Krajnji cilj LGBTQ tvorevina je legalizacija pedofilije, a cijenu će platiti guze naše djece!

To je priznao i nizozemski gej aktivist Gert Heekma prilikom svog posjeta u Hrvatskoj prije 8 godina. Predrag Raos: "Ulazak u EU, Hrvatska je platila 'guzama naše djece'. Srbija, Crna Gora, Makedonija i BiH, koje su tek na početku tih procesa, budući ulazak u EU, također moraju platiti 'guzama njihove djece.' Zaustavimo sluganske političare koji vire iz EU šupka!

Tzv. hrvatski, mainstream mediji doslovno su se natjecali tko će bolje promovirati 18-stu godišnjicu "parada ponosa" u Hrvatskoj. Velika austrijska banka "Erste bank" tim povodom objavila je reklamni spot u korist namjere pederizacije Hrvatske. Neki desni neovisni hrvatski portali su se čudili zašto jedna velika banka, koja simbolizira kapitalizam promiče "lijeve ideje''. Ne radi se tu o nikakvim lijevim idejama već o protukršćanskoj, protubožjoj i protuprirodnoj agendi uništavanja normalnog društva i obitelji. Iza koje stoji židocionistička globalistička elita, "duboka država", koja u SAD-u, preko 100 godina vodi rat protiv stanovništva, naroda, obitelji i djece. I koja u tom ratu oduvijek promiče ono što se danas naziva "kulturni marksizam". Dakle, borba protiv normalne obitelji, borba protiv kršćanstva i vjere uopće, borba protiv prirodnog i Božjeg poretka. 

Još prije stotinjak godina, Rockefeller i ekipa su financirali promicanje takvih ideja, pod maskom "liberalizma" i "borbe za ljudska prava". Oni su i kasnije, 40-ih i ranih 50-ih godina stajali iza pedofila i zločinca Alfreda Kinseya , potpomogali i financIrali njegov pokušaj "seksualne revolucije". Spasili su ga od zatvora i promovirali u "znastvenika". Kasnije je stvoren i Kinsey institut koji je pohađala i naša vrla šefica Poliklinike za djecu i mladež Gordana Buljan Flander koja ''legalno'' oduzima majkama djecu. O njenom radu već smo pisali i bili, zbog nje, više puta na obavjesnom razgovoru.

Erste bank je, kao i sve velike banke, umrežena u vrhovima globalističke elite. Njen šef Andreas Triechl, koji je ujedno i čelnik Zaklade "Erste Stiftung" većinskog dioničara Erste Bank, član je europskog odjeljenja Trilateralne komisije i sudionik godišnje konferencije grupe Bilderberg 2010. To govori dovoljno.

U izvješćima na nekim hrvatskim neovisnim portalima spominje se i podatak da je on od 1986. do 1993. bio predsjednik Uprave Chase Manhattan Bank Austria. To je austrijsko predstavništvo velike Rockefellerove banke Chase Manhattan, koja je kasnije postala još veća, spajanjem sa bankom JP Morgan. Osim toga, Triechl je član uprave Instituta za međunarodne financije (IIF), te član uprave Međunarodne monetarne konferencije (IMC). IIF je globalno udruženje 38 velikih banaka, a IMC je godišnji skup oko 200 najutjecajnih svjetskih bankara. I, iza IIF-a i IMC-a konce vuče naravno židocionistička bankomafija ili "Rotšildsko-kazarska mafija" kako ih naziva američki neovisni portal "Veterans today".

Predsjedavajući IIF-a je švicarski bankar Josef Ackermann, član grupe Bilderberg, bivši predsjednik najveće njemačke privatne banke, Deutsche Bank, kojem je prije 15-ak godina zbog mućki bilo suđeno u Njemačkoj. Ali se izvukao bez kazne, zahvaljujući svojim vezama sa Merkelicom i ostalim vodećim njemačkim političarima. Među članovima upravnog odbora IIF-a, pored Triechla, nalazimo i imena takvih velikih zvjerki, kao Gary Cohn i Marcus Wallenberg. Kazar Cohn je šef Goldman Sachsa, a Wallenberg je švedski tajkun, član glavnog odbora grupe Bilderberg i zajedno sa svojim stričevićem Jacobom Wallenbergom u samom vrhu globalističke elite. Tajkunska cionistička obitelj Wallenberg, posjeduje gotovo pola Švedske. Među bankama-članovima IIF-a su između ostalih i Goldman Sachs i Rockefellerova banka JP Morgan Chase. Dakle, sama činjenica da je Erste Bank umrežene u društvu najvećih svjetskih banaka, sve govori.

Povodom ovogodišnje gej parade u Zagrebu bile su izvješene zastave duginih boja na javnim mjestima, kao što se to već odavno radi u zapadnoeuropskim metropolama. Eto, dotle je već došlo u Hrvatskoj. Na Zapadu se otišlo nekoliko koraka dalje. ''Parade ponosa" su parade penisa, porno parade nasred glavne ulice. Tamo je sveopća pederizacija zahvatila sva područja javnog života.

I u nogometu. Veliki klubovi kao FC Bayern München, Werder Bremen, VfL Wolfsburg i francuski Paris Saint Germain, prije godinu dana su na svojim ligaškim utakmicama, postavili kornerske zastavice u duginim bojama. kao i velike reklamne panoe uzduž igrališta, također u dugimim bojama. Kapetan VfL Wolfsburga (klub automobilskog koncerna Volkswagen), cijelu proteklu nogometnu sezonu, morao je nositi kapetansku vrpcu u duginim bojama. Naš reprezentativac Brekalo izjavio je da nikada nebi stavio kapetansku vrpcu duginih boja, pa su se svi mediji orkestrirano obrušili na njega. Na jednoj utakmici PSG-a prije mjesec dana, takvu vrpcu je morao nositi i kapetan PSG-a, Urugvajac Edison Cavani, ali on ju je u drugom poluvrijemenu skinuo i stavio normalnu kapetansku vrpcu.

U komunizmu marksizam, danas pederizam

Pederizacija na onom najvažnijem polju, odgoja i obrazovanja djece, odavno je poprimila zabrinjavajuće razmjere. Ranije u komunizmu, u SSSR-u i Jugoslaviji, postojao je prisilni nametnuti školski predmet marksizam, a sada se na Zapadu i EU polako nameće, prisilni predmet - pederizam.

Škotska, je prva zemlja, odnosno regija na svijetu, koja je u nastavni plan i program u državnim školama uvela pederizam. I to ne kao izborni predmet, već kao obavezni za svu djecu. Ova vijest je krajem prošle godine, prošla gotovo nezapaženo u hrvatskim medijima i portalima, objavilo ju je samo jedan manji portal.

https://www.theguardian.com/education/2018/nov/09/scotland-first-country-approve-lgbti-school-lessons?CMP=fb_gu

Škotska vlada je početkom studenog prošle godine donijela odluku da se u škotskim školama ubuduće djeci predstavljaju "povijest i koncepti LGBTI pokreta". Vlada je tu odluku donijela u suradanji sa lobi organizacijom gejeva "TIE“ (Time for Inclusive Education“). Dakle i ovdje su gej organizacije imale svoje prste u tome. Kao i u Njemačkoj, SAD-u, Nizozemskoj, Belgiji, skandinavskim zemljama, itd, gdje gej organizacije odavno zahtjevaju pristup školama. Ne samo školama već i vrtićima. I u mnogim slučajevima su i dobili taj pristup. Gejevi dolaze u škole i objašnjavaju djeci, kako oni međusobno vrše seksualne radnje i reklamiraju djeci pederizam kao nešto pozitivno, što djeca trebaju isprobati. 

Da ne moraju biti heteroseksualna, već da mogu "birati", da budu i homoseksualni i da je to jako lijepo. Ne samo da dolaze u škole već čak i u pojedine vrtiće, kao što pokazuje primjer poznatog njemačkog geja Olivera Knöbela, koji u njemačkoj javnosti nastupa kao "drag queen", samo u ženskim haljinama pod imenom "Olivia Jones". Prije 4 godine Knöbel je kao "Olivia Jones" gostovao u jednom dječjem vrtiću u Hamburgu i predstavio svoju vlastitu slikovnicu u kojoj se reklamira rodna ideologija.

http://zdravstveniodgoj.com/news/drag-queen-u-posjeti-djecjem-vrticu-objasnjava-djeci-rodnu-ideologiju

Međutim, u ovim navednim državama, to su dosada bili pojedinačni školski satovi, gdje su gej aktivisti djeci reklamirali pederizam i rodnu ideologiju. Ali ovo sad u Škotskoj po prvi put se uvodi pederizam kao predmet za cijelu školsku godinu! I u drugim dijelovima Velike Britanije, u školama se uvodi pederizam, kao školski predmet.

https://tribun.hr/gej-i-trans-edukacija-u-osnovnoj-skoli-izbjeci-nastavu-biti-ce-protuzakonito/

Protiv toga su prosvjedovali roditelji djece i bojkotirali nastavu, ali u izvješćima, se kaže, to su većinom muslimanski roditelji, koji se u Velikoj Britaniji odlučno suprostavljaju da njihova djeca u školama moraju učiti pederizam. Pa se čovjek logički pita; a gdje su takozvani kršćanski roditelji iz domicilnog britanskog stanovništva? Englezi, Škoti, Velšani? Je li njima toliko mozak ispran, je su li toliko debilizirani, da prihvataju svako govno, koje im se nameće? Ili su u strahu, pa šute?

U planu škotske vlade za uvođenje predmeta pederizam, također je predviđeno da se djecu uči o "povijesti" LGBT pokreta. Tu će se djeci pričati bajke o jadnim, ugrožnim gejevima, i njihovoj "herojskoj" borbi za njihova "prava". Međutim, ona stvarna novija povijest tog pokreta i brutalne i neugodne činjenice da su se sve gej organizacije u pojedinim zapadnim zemljama, zajedno sa pedofilnim organizacijama, preko 20 godina borile za legalizaciju pedofilije, djeci se neće pričati. Od izbijanja takozvane "seksualne revolucije" krajem 60-ih i početkom 70-ih godina u jeku šezdestosmaškog pokreta, pa sve do početka, odnosno do sredine 90-ih godina, gej organizacije su manje ili više, otvoreno zahtjevale legalizaciju pedofilije, zajedno sa pedofilnim organizacijama.

Potpuno je jasno da su gej organizacije i pedofilne organizacije cijelo vrijeme bile nerazdvojno povezane, odnosno, jedna te ista organizacija. U okviru skoro svake gej organizacije u Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj...itd., bilo je i "odjeljenje" gej pedofila (pederasta). Naš domaći naziv za gejeve, "peder", koji se, ranije koristio u Jugoslaviji i koji danas službeno nije više politički korektan, ali se i dalje upotrebljava u svakodnevnom govoru među narodom u Hrvatskoj i cijeloj regiji. Potječe od izraza "pederast"= gej pedofil. Pederasti su željeli samo maloljetne dječake. I zato su se sve gej organizacije tada zalagale za legalizaciju gej pedofilije-pederastije, dakle, prevedeno da gejevi mogu nekažnjeno seksati dječake.

58b0ad4d 58c8 4c7e ae07 44e80a0a0a6c djecak 690x480

Stari nizozemski gej aktivist Gert Heekma, to je i priznao, kada je prije 6 godina, na poziv hrvatskih gej aktivista, bio u Hrvatskoj i držao predavanje u Zagrebu. On je tada rekao, da je povijest gejeva i pedofila nerazdvojno povezana. Također je rekao da je zadovoljan, što je hrvatska vlada tada uvela zdravstveni odgoj u školama za djecu od 12 godina pa naviše. I da bi on doduše volio, da se taj zdravstveni odgoj uvede već za djecu od 6 godina starosti, ali za početak i ovo je dobro. Korporativni Sorošev Tportal, objavio je intervju sa Hekmom. Nakon prosvjeda roditeljskih i obiteljskih inicijativa, uklonio je intervju.
http://zdravstveniodgoj.com/news/pedofilska-posast-kruzi-hrvatskom

https://www.bitno.net/vijesti/hrvatska/t-portal-obznanio-ispriku-zbog-skandaloznog-intervjua-u-kojem-se-zagovaraju-seksualni-odnosi-odraslih-i-djece/

Naravno da Heekma zna o čemu govori, jer je on i sam bio dio te zajedničke povijesti gejeve i pedofila. Naime, Hekma je bio član uređivačke redakcije nizozemskog gej-pedofilnog magazina "Paidika – Journal of Paedophilia", koji je u Nizozemskoj sasvim legalno izlazio od 1987. do 1995. Glavni urednik tog magazina, bio je dr. Theo Sandfort, pajdaš i suradnik ''našeg'' Aleksandra Štulhofera, glavnog autora takozvanog "zdravstvenog odgoja", koji je, krajem 2012., uoči ulaska Hrvatske u EU, nasilno uveden u hrvatske škole, na zahtjev Brisela, kao jedan od uvjeta za ulazak Hrvatske u EU.

http://www.fizzit.net/vijesti-i-politika/komentari-i-kolumne/4367-je-li-theo-sandfort-pedofil

http://zdravstveniodgoj.com/news/pedofilski-savezi

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/78041-objavljujemo-dokumente-koji-dokazuju-da-su-stulhoferovi-suradnici-deklarirani-pedofili.html

Sandfort, koji je sa Štulhoferom napisao 3 zajednička "znanstvena djela", bio je član gej pedofilne (pederastijske) organizacije NAMBLA (Sjeverno-američko udruženje muškaraca koji vole dječake). Član NAMBLA- e bio je i poznati američki židovski pjesnik i gej Alan Ginsberg, jedan od idola šezdestosmaškog pokreta u SAD-u, kasnih 60-ih i ranih 70-ih godina.

https://de.wikimannia.org/P%C3%A4dophilie

Na jednom plakatu organizacije NAMBLA je slika, na kojoj je odstraga uslikan jedan odrasli muškarac, koji za ruku vodi malog dječaka. Ispod slike piše. "There is no greater joy, than a little tight boy". /Nema većeg zadovoljstva od jednog malog tijesnog dječaka/. Na što se misli sa ovim "tijesnog", nije teško pogoditi. 

NAMBLA i ostale gej-pedofilne organizacije, godinama su bile sastavni dio svjetske krovne organizacije gejeva i lezbijki, ILGA (Međunarodna udruženje lezbijki i gejeva). "Društvo za seksualnu ravnopravnost" (VSG), jedna od najpoznatijih njemačkih gej organizacija iz Münchena, također se zalagala za legalizaciju pedofilije. VSG je također bio član ILGA-e. Sve do 1994., kada se ILGA odvaja od njih. Naravno, ILGA se nije odvojila od tih gej-pedofilnih organizacija. A razlog je bio da ILGA dobije status "nevladine organizacije"(NGO), u UN-u. I zato se ILGA kofol odvojila od gej pedofila. U studenom 2013., uoči referenduma u Hrvatskoj o očuvanju braka, kao zajednice muškarca i žene, ILGA je u Zagrebu, održala svoj skup, zatvoren za javnost. Na njemu su bili nazočni tadašnji predsjednik Ivo Josipović, tadašnja ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić i posebna izaslanica Baracka Obame iz SAD-a.

Sve gej organizacije u Njemačkoj, V. Britaniji, Francuskoj, Nizozemskoj, SAD-u, itd su 70-ih i 80-ih godina zahtjevale legalizaciju pedofilije. Ovo nisu izmisilili nikakvi "obskurni desničarski portali", kako bi to rekao Ante Tomić, već su to brutalne činjenice koje se djelimično mogu pročitati i na politički korektnoj vikipediji, a o tome su prije nekoliko godina pisali i mnogi njemački glavni mediji. Ljevičarski tjednik 'Spiegel' u svom tiskanom izdanju u kolovozu 2013. objavio je članak pod naslovom "Die Allianz" (alijansa, savez) u kojemu je opisano, kako su njemačke gej organizacije 80-ih godina u savezu sa pedofilima zahtjevali legalizaciju odnosa između starijih muškaraca i maloljetnih dječaka.

https://magazin.spiegel.de/EpubDelivery/spiegel/pdf/109119326

Skoro svi gej magazani u Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama tada 80-ih godina su sasvim otvoreno objavljivali slike golih dječaka. "Frankfurter Allgemeine Zeitung", iste godine u jeku istrage o pedofilnoj prošlosti stranke Zelenih, na svom portalu, je objavio opširni članak pod naslovom "Pädophilie- international vernetzt" (Pedofilija-međunarodno umrežena), o zajedničkoj borbi gej pokreta i pedofilnog lobija 70-ih i 80-ih godina. U članku se spominjao i bivši Štulhoferov suradnik i Theo Sandfort.

http://hrsvijet.net/index.php/arhiva-clanaka-hrsvijet-net/137-arhiva-stari-hrsvijet-net-1/30558-meunarodno-umreeni-pedofilski-pokret-u-seksualnoj-revoluciji

Gej Sandfort je 80-ih godina, dok je bio urednik 'Paidike', napisao knjigu "Dječaci u svojim odnosima sa muškarcima", u kojoj je na "znanstveni način", opisao kako je posjetio svojih 25 pedofilnih prijatelja, koji su tada u svojim stanovima držali maloljetne dječake, sa kojima su zajedno spavali. Sandfort je naravno zaključio da je to jako zdravo za te dječake.

Predgovor za tu knjigu, napisao je zloglasni "doktor Frankenstein", dr. John Money, (1921-2006), pedofil i zlostavljač djece, koji važi kao otac rodne ideologije, koji je radio na Kinseyevom institutu i 70-ih godina bio mentor stipendisti Sandfortu. Money je poznat po tome, što je 60-ih godina vršio brutalne eksperimente na dječacima-blizancima Reimer i još 20-ak druge djece. Money je od dječaka Brucea Reimera htio napraviti djevojčicu. Bruce je zbog toga dobio trajne psihičke smetnje i kasnije je izvršio samoubojstvo. Kao i njegov brat blizanac.

Money se izvukao od zatvora, zahvaljujuči moćnoj eliti, koja je stajala i iza njega, kao i ranije iza Alfreda Kinseya. Sandfort je napisao još jednu sličnu knjigu pod naslovom "Pedofilni doživljaji: iz istraživanja carskog sveučilišta Utrecht o seksualnosti u pedofilnim odnosima". Naslov ove knjige naveden je u popisu literature u članku o pedofilnom pokretu na njemačkoj vikipediji.

Također i svi ostali poznati pedofilni aktivisti na Zapadu, ili "akademski pedofili" su gejevi. Poput dvojice najvećih i najpoznatijih njemačkih pedofilnih aktivista: Helmuta Kentlera i Rüdigera Lautmanna. Kentler (1928-2008) je 70-ih godina surađivao sa Evanđeličkom crkvom Njemačke i imao je dobre veze i sa pojedinim njemačkim političarima. On je bio pokretač akcije "Leihväter" (Očevi na pozajmnicu). Sa tom akcijom, Kentler je, za sirote dječake bez roditelja, posredovao, odnosno "pozajmljivao" odrasle muškarce, da tim dječacima budu "očevi". Ti muškarci su bili Kentlerovi gej pedofilni pajdaši, mnogi ranije već bili osuđivani zbog zlostavljanja dječaka.

Sam Kentler je "usvojio" trojicu dječaka, da im bude "otac". Sve je to rađeno sasvim legalno u suradnji sa njemačkim državnim ustanovama za obitelj i socijalnu skrb. Kako je prije 4 godine izvjestio list 'Berliner Morgenpost', pokrajinska vlada Berlina, 1991., financijski je podržala Kentlerovu projekt: "Liste adresa za gejevsku, lezbijsku i pedofilnu emancipaciju". Na tu listu došle su sve organizacije koje su zastupale interese gejeva i sve organizacije koje su zastupale interese pedofila. Listu je napravio informacijski i savjetnički gej centar "Mann-O-Meter", uz podršku gradske uprave berlinske vlade za mladež, žene i obitelj.

Kentler nikada nije bio kazneno gonjen, jer je imao veze sa njemačkim političarima, a i sa nekima u Evanđeličkoj crkvi Njemačke (EKD). Gdje je bio dugogodišnji član organizacije "Humanstička unija" u kojoj ga i danas vode kao veliku zaslužnu ličnost, iako se sve zna o njegovoj pedofinoj prošlosti. HU je elitarna organizacija ateista, odnosno antiteista, njemačka podružnica takozvanih humanističkih udruženja, kojih ima u svakoj državi Europe i Zapada. HU se godinama zalagala za prava pedofila , a istaknuti članovi ove organizacije su i pojedini poznati njemački političari, kao čelnici stranke Zelenih Claudia Roth, Renate Künast i Volker Beck koji je deklarirani gej. O njemu će u daljem tijeku članka, još biti riječi. Claudia Roth je i dopredsjednica njemačkog parlamenta, Bundestaga.

Kentler je godinama surađivao i sa organizacijom "Pro Familia". To je njemačka podružnica zloglasne američke eugeničke organizacije "Planirano roditeljstvo" (Planned Parenthood), koja sa ogromnim novcima Rockefellera, Billa Gatesa i drugih milijardera, kao i novcima američke vlade, po cijelom svijetu financira pobačaj, sterilizaciju, kao i "seksualnu edukaciju" u kojoj se promiče pedofilna Kinseyeva "znanost" i seksualizacija djece. Službeni magazin "Pro Familie" je 80-ih i 90-ih godina, otvoreno objavljivao članke u kojima se zalagalo za legalizaciju pedofilije, a jedan od autora tih članaka, bio je i Kentler.

http://zdravstveniodgoj.com/news/zagovornici-pedofilije-i-autori-jovanovicevog-zo-imaju-identicna-gledista

https://de.wikipedia.org/wiki/Helmut_Kentler

http://www.blu-news.org/2015/06/04/licht-in-dieses-dunkel-bringen/

https://www.haz.de/Hannover/Aus-der-Stadt/Uebersicht/Hannover-Wer-war-der-Paedophilie-Befuerworter-Helmut-Kentler

http://www.tagesspiegel.de/berlin/berliner-verwaltung-foerderte-projekt-ein-experiment-jugendliche-an-paedophile-uebergeben/11849844.html

Lautmann, bivši profesor sociologije na Sveučilištu u Bremenu, je također bio suradnik Kinsey Instituta, koji je faktički svjetski centar pedofilnog lobija, pod maskom "znanosti". Ranih 90-ih napisao je knjigu "Žudnja za djetetom", u kojoj se zalagao za legalizaciju pedofilije.

Dvojica pionira pedofilnog pokreta u Europi, nizozemski političari 50-ih godina, Frits Bernard i dr. Edward Brogersma, također su bili gejevi. Dr. Edward Brogersma (1911 - 1998), bio je senator i plemić, bivši član tamošnje Radničke stranke, deklarirani gej. Pedesetih godina bio je osuđivan na zatvorsku kaznu, zbog odnosa sa maloljetnim dječacima. Brogersma, jedan od prvih boraca za legalizaciju pedofilije i pederastije, kasnije je surađivao sa Theom Sandfortom i također je surađivao u pedofilskom časopisu "Paidika". Bernard je bio član redakcije Paidike.

Austrijski gej aktivist Helmut Graupner je jedan od glavnih gej aktivista u cijeloj Europi, direktor europske podružnice organizacije ILGLaw. ILGLaw je pravno odjeljenje ILGA-e (Međuanrodne organizacije lezbijki i gejeva), koje se bavi jurističkim poslovima u korist LGBT družine. Potpomognuto najboljim odvjetnicima koje plaća globalistička elita. Graupner se također otvoreno zalagao za legalizaciju pedofilije, pri tome izbjegavajući da koristi izraze pedofili i pedofilija.

U američklom časopisu "Journal of Homosexuality", Graupner se 1999. založio za legalizaciju "seksualnih odnosa između različitih generacija" i tvrdio da maloljetni i dječaci u predpubertetskoj dobi, koji imaju 12-13 godina, uživaju u seksualnim odnosima sa starijim muškarcima. Časopis "Journal of Homosexuality" izdaje ekipa sa Kinsey Instituta, a urednik časopisa je John De Cecco, deklarirani gej-pedofil, koji je također bio član redakcije Paidike. I svi ostali pedofilni aktivisti sa Kinsey Instituta, kao Bruce Rind, Richard Green i drugi, su gejevi.

Jedan od najpoznatijih američkih pedofilnih aktivista i deklarirani pedofil David Thorstad (danas 78 godina), koji je bio suosnivač NAMBLA-e, također je gej. Bio je jedan od najpoznatijih gej aktivista u SAD-u 60-ih i 70-ih godina i istaknuti član gej organizacije Gay Activists Alliance. https://en.wikipedia.org/wiki/David_Thorstad

Harvey Milk, također poznati američki gej aktivist iz 70-ih godina, bio je osuđivan zbog spolnog odnosa sa maloljetnikom. Ali Hollywood, koji je prije nekoliko godina o njemu snimio film, prikazao ga je kao heroja i mučenika u borbi za prava gejeva.

Larry Brinkin, još jedna gej ikona San Francisca, borac za gej prava, osuđen je za kriminalnu radnju posjedovanja dječje pornografije
http://zdravstveniodgoj.com/news/pedofili-kao-lideri-borbe-za-ljudska-prava

U okviru njemačke stranke Zelenih, od njenog osnivanja 1980. pa sve do početka 90-ih godina, otvoreno je djelovalo nekoliko gej-pedofilnih organizacija, koje su zahtjevale legalizaciju pedofilje, odnosno pederastije. Jedna od njih bila je "Federalna radna zajednica gejevi i pederasti" (njemačka kratica: BAG SchwuP". Ovo "Schwu-" je skraćenica od riječi "schwul", njemačke riječ za gejeve, a ovo "P" se odnosi na pederaste (gej pedofile). Oni su tada dakle sami sebe otvoreno nazivali pederastima.

BAG SchwuP je u okviru stranke Zelenih, u mnogim dokumentioma 80-ih godina zahtjevao legalizaciju pedofilije. Za interese ove gej-pedofilne frakcije BAG SchwuP, 80-ih godina radio je i već spomenuti Volker Beck, danas član predsjedništva Zelenih, zastupnik u njemačkog parlamentu-Bundestagu i deklarirani gej. Beck je bio jedan od autora knjige "Pedoseksualni kompleks", koja je 1988. legalno izišla u Njemačkoj, i u toj knjizi on je zahtjevao legalizaciju pedofilije.

https://www.abendzeitung-muenchen.de/inhalt.volker-beck-als-vorsitzender-der-paedophilen-ag-streit-mit-gruenen-dobrindt-will-sich-nicht-beugen.5299b45c-43a9-4fbf-8522-d3a86279aa63.html

Beck i još nekoliko drugih gej aktivista iz zapadnih zemalja, prije desetak godina, pokušali su u Moskvi organizirati gej paradu. Međutim, ruske vlasti su zabranile taj pokušaj, a netko od okupljenih ruskih građana, koji su bili protiv održavanja te parade, udario je Becka šakom u glavu. Nakon toga, njemački i drugi zapadni mainstream mediji, raskmečali su se da je u Rusiji nedemokratska vlast, da su Rusi homofobni i zatucani.

Druga još agresivnija gej-pedofilna podorganizacija unutar stranke Zelenih bila je Alternativna lista (AL). U njoj je sve vrvilo od gej-pedofila. Među njima bilo ih je 20-orica koji su već ranije bili osuđivani zbog zlostavljanja dječaka, što su priznali u stranci Zelenih, prije 4 godine, kada su činjenice izišle na vidjelo. Također je izišlo na vidjelo oko 1000 slučajeva zlostavljanja dječaka od strane gej-pedofila u stranci Zelenih. Ali to su samo oni poznati slučajevi. Onih nepoznatih, bilo je još najmanje deseteorsotruko puta više.

U brošuri Alternativne liste, pod naslovom "Ein Herz für Sittenstrolche" (u slobodnom prijevodu: Jedno srce za perverznjake), otvoreno se zahjevala legalizacija pederastije - spolnih odnosa između odraslih muškaraca i maloljetnih dječaka. U brošuri su objavljene slike maloljetnih dječaka, ispod kojih piše: "Sunce, mjesec i zvijezde, volim gejevsku toplotu". U originalu na njemačkom, ovo se rimuje.

Svi poznati pedofilni aktivisti, koji su u to vrijeme bili u okviru stranke Zelenih, zalagli su se za legalizaciju pedofilije i bili su gejevi. Velika većina od njih su u međuvremenu umrli. Kurt Hartmann, Dieter Ullmann, Herman Meer, Peter Schnaubelt, Olaf Stüben, Fred Karst...i mnogi drugi. Fred Karst koji je još do 1995. bio član Zelenih, bio je zatvoru zbog zlostavljanja, prema vlastitom iskazu na sudu, 140 dječaka. Olaf Stüben bio je autor u ekstremno ljevičarskon listu Tagezeitung (taz) iz Berlina, neslužbenom glasilu stranke Zelenim. U tim novinama on je pisao članke u kojima se zalagao za legalizaciju pedofilije. Naslov jednog od tih članaka glasio je: "Ja volim dječake".

Gej organizacija "Homoseksualna akcija Göttingen", je u gradskom parlamentu grada Göttingena 1981., u svom dokumentu zahtjevala legalizaciju pedofilije. Taj dokument je potpisao, tada još mladi lokalni političar Zelenih, Jürgen Trittin. O čemu su prije 6 godina izvjestili i njemački mainstream mediji.

http://www.focus.de/politik/deutschland/bundestagswahl-2013/tid-33575/das-dokument-im-original-diese-kindersex-klausel-segnete-juergen-trittin-ab_aid_1103478.html

Ali Trittin nikada nije snosio nikakve posljedice zbog toga. Jer je štićenik elite. Zato je on kasnije napravio karijeru. U njemačkoj vladi SPD-a i Zelenih 1998-2005 bio je ministar za okoliš, a 2012. je sudjelovao na godišnjoj konferenciji skupine Bilderberg. On je i danas u glavnom odboru stranke Zelenih.

Najpozantija lobi pedofilna organizacija u Njemačkoj, pod krinkom "znanosti" je "Radna zajednica za humanu seksualnost (AHS). Koja je 70-ih i 80-ih godina otvoreno lobirala za legalizaciju pedofilije, a postoji još i danas. Članovi AHS-a su bili skoro sve sami gejevi, među njima i Kentler i Lautmann, te također i Nizozemci, Theo Sandfort i Frits Bernard. U okviru gej organizacje "Federalni savez za homoseksualnost (BVH), bila je i pedofilna podorganizacija AG Pädo. BVH je 90-ih godina prestao postojati a onda se AG Pädo pridružio AHS-u.

Liberalna škola takozvane reformske pedagogije u Odenwaldu kod Frankfurta, desetljećima je bila leglo pedofila, velikom većinom gej pedofila. Ravnateljstvo škole je također bilo povezano sa strankom Zelenih. Iako su pojedine žrtve zlostavljanja godinama javljale policiji i organima vlasti, što se događa u toj školi, ništa nije poduzimano. Tek 2010., je sve izišlo na javnost, međutim kada je ravnatelj te škole i dugogodišnji profesor, Gerold Becker, okorjeli gej pedofil, umro. I od ostalih bivših nastavnika i pedofila nitko nije kazneno odgovarao.

''Opušteni odnosi'' između nastavnika i učenika

Takozvana "reformska pedagogija", koju su 60-ih godina propagirali liberalni ljevičari, u svom temelju faktički imala pedofiliju kao osnovicu. U toj reformskoj pedagogiji promicana je, a kako vidimo u školi Odenwald i u praksi primjenjivana, vrlo omiljena teza gej-pedofila: "opušteni odnosi" između nastavnika i učenika, kakvi su navodno nekada bili u staroj Grčkoj. Jedan od glavnih teoretičara te "reformske pedagogije", Gustav Wyneken, bio je gej pedofil, koji je u carskoj Njemačkoj prije 1. svjetskog rata zbog zavođenja maloljetnika, bio osuđivan na zatvor. Škola Odenwald napokon je zatvorena prije 3 godine.

Dijelovi ovih činjenica o stvarnoj ovijesti LGBT pokreta, procurili su u javnost u Njemačkoj, prije 5 godina, kada je procurila prljava prošlost stranke Zelenih. O tome su prije 4-5 godina, izvještavali i pojedini glavni mediji. Jedan od suosnivača stranke Zelenih, bio je Werner Vogel (1907-1991), koji je u mladosti za ranih 30-ih godina u Njemačkoj, bio član "Sturmabteilunga". Sturmabteilung (kratica: SA) bile su paravojne batinaške postrojbe Hitlerove "Nacionalsocijalističke njemačke radničke stranke" (NSDAP), koje su tada zastrašivanjem i nasiljem nad političkim protivnicima utirale put NSDAP-u za preuzimanje vlast u Njemačkoj 1933. Vođa SA bio je otvoreni gej Ernst Röhm, a u postrojbama SA, bilo je još puno gejeva.
https://de.wikipedia.org/wiki/Ernst_R%C3%B6hm

Jedan od tih gejeva tada u SA bio je i Werner Vogel, koji je bio gej-pedofil. U dobi od 73 godine, 1980. Vogel je bio suosnivač Zelenih i cijelih 80-ih godina, jedan od glavnih pedofilnih aktivista unutar stranke. Kako su izvješćivali i mnogi njemački glavni mediji, starkelja Vogel je tada u svoj stan stalno dovlačio maloljetne dječake.

https://www.faz.net/aktuell/politik/inland/bei-den-gruenen-droht-wegen-werner-vogel-ein-paedophiles-waterloo-13526044.html

Taj otvoreni prljavi aktivizam za legalizaciju pedofilije u zapadnim zemljama, naprasno je prekinut sredinom 90-ih godina. I to, ponajviše zbog slučaja Dutroux u Belgiji. Kada je 1994. u javnosti izbio slučaj masovnih zlostavljanja i ubojstava djeca u Belgiji i uhićen Marc Dutroux. Elita iz duboke države se očito prepala bijesa široke javnosti i naroda i tada se zaustavlja cijela ta pedofilna ofanziva, koja je manje ili više otvoreno trajala preko 2 desetljeća. U Nizozemskoj se gasi magazin "Paidika", u Njemačkoj je istovremerno prekinuto tiskanje i izdavanje pedofilne knjige "Žudnja za djetetom".

Međutim, elita i organizirani LGBT pokret su malo kasnije prešli na drugu taktiku -promicanje pederizma i pedofilije preko takozvanih "seksualnih" ili "zdravstvenih odgoja", i širenje rodne ideologije (gender mainstreaming), u kojoj je seksulizacija djece i promicanje pederizma važan sastavni dio.

Dakle, 70-ih i 80-ih godina, u jeku otvorene pedofilne ofenzive, gejevi i njihove organizacije su bili u prvim redovima zatjeva za legalizacju pedofilije. I gle čuda i danas su gej organizacije, opet u prvim redovima onih, koji zahtjevaju uvođenje sve radikalnijih spolnih odgoja u školama i što više seksualizacije djece i promicanja rodne ideologije. Ovo što se događa danas, je dakle samo nastavak kampanje iz 70-ih i 80-ih godina, samo drugim sredstvima.

U Hrvatskoj je krajem 2012. uveden takozvani zdravstveni odgoj. Po nalogu Brisela, kao jedan od uvjeta za ulazak u EU. No, još ranije Hrvatska je morala zadovoljavati uvjete iz EU u tom pogledu: gej propaganda i seksualizacija djece. Čim je Hrvatska 2000. započela takozavne pregovore o pridruživanju, što je bio početak puta ka ulasku u EU, odmah je morala dopustiti prvu gej paradu u Zagrebu. Tijekom tih silnih pregovora o pridruživanju, već tada je izvan očiju javnosti, pripreman teren za ovo što se danas događa: pederizaciju i seksualizaciju djece.

Najprije za vrijeme koalicije SPD-a i HSLS-a, pa onda i za vrijeme 8 godina HDZ-ove vladavine Sanadera i Kosorice. Nakon toga, nastavili su Milanović i kukuriku koalicija, koji su po nalogu EU, krajem 2012, uoči ulaska Hrvatske u EU, uveli takozvani zdravstveni odgoj, a godinu i pol kasnije i gej brak, samo pod drugim imenom, Tako su udbo-gedžovani (Bauk i ostali…) naprosto izigrali volju većine građana na referendumu za očuvanje braka, koji je održan potkraj 2013. Nakon Milanovićeve vlade, utrti put nastavio je Plenković, pristajanjem na Istanbulsku konvenciju i uvođenjem pedofilne lektire. Sve to po zahtjevu gospodara Hrvatske iz duboke države.

Da to nije slučajno vidimo danas i u drugim državama, koje su tek na početku puta u EU. Koje su potpisale ugovor o pridruživanju, ili su već dobile status službenih kandidata za ulazak u EU. U Srbiji, Crnoj Gori, Makedonji, Ukrajini pa i u dalekoj Gruziji, koje su sve na neki način u pregovorima sa EU, prvo što se moralo učiniti na zahtjev Brisela, bilo je održavanje gej parada u glavnim gradovima ovih država.

Nedavno je održana prva gej parada u Makedoniji , a najavaljuje se i održavanje prve takve parade i u BiH. U dalekoj Gruziji uskoro se treba također održati prva gej parada u povijesti ove države, unatoč protivljenju preko 90% i Makedonaca i Gruzijaca. U Makedoniji je uz pomoć Sorosa i američkog veleposlanstva prije dvije godine izvršen tihi državni udar i na vlast su dovedeni makedonski Socijaldemokrati uz podršku albanske manjine. A Gruzija je još tamo od kada je prije više od 10 godina iz Washingtona bio poslan dresirani potrčko Mihail Šakašvili, pudlica židocionista.

Tako izgleda "savezništvo" i "prijateljstvo" sa EU i SAD-om. Početak seksualizacije i pederizacije su glavni uvjet svakoj državi za ulazak u EU. A nakon održavanja prvih gej parada u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, dolazi na red i zdravstveni odgoji i sve ostalo.

Jačanje gospodarstva, borba protiv korupcije i kriminala…prazne su frazetine briselskih lopina. Čak štoviše, njima više odgovara da su u tim državma, kao i kod nas ili u Rumunjskoj, Bugarskoj i drugdje, na vlasti korumpirani lupeži koji pljačkaju vlastiti narod. Oni Briselu ispunjavaju svaki zahtjev, a pederizacija i seksualizacija djece jedino je što ih interesira.

Nakon uvođenja zdravstvenog odgoja u Hrvatskoj krajem 2012. sedam mjesci uoči ulaska u EU, Predrag Raos je rekao: "Ulazak u EU, Hrvatska je platila guzama naše djece". Srbija, Crna Gora, Makedonija i BiH, koje su tek na početku tih procesa, budući ulazak u EU, također moraju platiti "guzama njihove djece".

Gej ofenziva i Šeparović

Iz Brisela ići će sve dalje i dalje, malo pomalo sa sve radikalnijim koracima. Uskoro će slijediti i zakon kojim se gejevima omogućava usvajanje djece. Šeparović im je presudio! Propagandni mediju u službi duboke države i njihovi plaćeni aktivisti već pripremaju teren i prave reklamu za to. SDP-ova "nova nada", Soroševo potrčkalo Bernardić, na nedavnoj gej paradi javno je uputio taj zahtjev. Kada se Božo Petrov javno izjasnio protiv toga da se homoseksualcima dadne zakonsko pravo na usvajanje djece, odmah je uslijedio orkestrirani napad na njega, od strane plaćenika iz mainstrema medija. Naravno, tu nije izostao ni sveprisutni Ante Tomić, plaćeni agent - promotor za usvajanje djece za gejeve. Koji se ne razumije u bankarstvo, ali u tekući račun da.
https://www.jutarnji.hr/komentari/znate-li-koliko-je-djece-lani-usvojeno-iz-naseg-najpoznatijeg-doma-u-nazorovoj-ulici-i-kada-saznate-taj-strasni-podatak-zar-vas-ne-ispuni-bijes/8148857/

U toj propagandi, reagiralo je i 200 "stručnjaka", koji su potpisali otvoreno pismo u kojem su kazali "da istospolni parovi mogu jednako dobro i kvalitetno odgojiti dijete kao i heteroseksualni parovi." Stručno mišljenje ovih "stručnjaka" vrijedno je isto koliko i WC papir sa kojim brišu svoje pogane guzice. Jer ti samozvani "stručnjaci" plaćene sau fukare i lažovi, aktivisti u službi duboke države. Među tih "200 stručnjaka" nalazi se i doktor šupkologije sa Kinsey Instituta Aleksandar Štulhofer. Pametnom dosta.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/200-hrvatskih-strucnjaka-gay-parovi-jednako-dobro-mogu-odgojiti-djecu/2045771.aspx

Sve ovo spada u pripremanje terena za donošenje zakona da homoseksualci u Hrvatskoj mogu usvajati djecu. Gospodari Hrvatske su naložili svom plaćeniku Plenkoviću i njegovoj družini, da to učini. Kvazi "demokršćanski" HDZ će sve to i učiniti. Kao što je prije 6 godina, kao oporba, bez ikakvog protivljenja prihvatila uvođenje zdravstvenog odgoja, ponovnim dolaskom na vlast ratificirao Istanbulsku konvenciju, glasao za imenovanje Sorosevog gej aktivista i bivšeg suradnika Kinsey instituta Gordana Bosanca za člana organa koji nadzire sigurnosno-obavještajnih službe Hrvatske. 

https://narod.hr/hrvatska/tko-gordan-bosanac-koga-hdz-jednoglasno-podrzao-nadzor-sigurnosno-obavjestajnih-sluzbi

http://zdravstveniodgoj.com/news/sto-kinsey-institut-kaze-o-hrvatskoj

Krije se i ignorira, da je problem pedofilije i zlostavljanja u okviru Crkve, u stvari problem gejeva u Crkvi. Ne samo da to ignoriraju mainstream mediji u službi duboke države, koji se prave blesavi, kada sa velikom (zlu)radošću izvješćuju o slučajevima zlostavljanja u institucijama Crkve, već to namjerno kriju i ignoriraju i Bergoglio i Vatikan. Iako su činjenice brutalne i neumoljive jer su preko 80% slučajeva zlostavljanja djece u okviru Crkve, zlostavljači bili gej svećenici i gej biskupi, a žrtve dječaci. Roberto di Mattei i zviždač, bivši vatikanski nuncij u SAD-u, kardinal Vigano stalno ukazuju i upozoravaju na gej mafiju u okviru crkve. On je žestoko napao Bergoglia - zaštitnika pedofila u Crkvi.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/napao-je-papu-i-zatrazio-njegovu-ostavku-a-sad-se-krije-na-nepoznatoj-lokaciji-tuzno-je-sto-franjo-laze-svijetu-kako-bi-prikrio-svoja-zlodjela/8998856/

Na to je ukazao i di Mattei koji istaknuvši da je na skupu o problemu pedofilije i zlostavljanja, kojega je zimus u Vatikanu organizirao Bergoglio, potpuno izbjegnuto da se spomene problem homosekualaca u Crkvi, odnosno, na tom skupu nijednom uopće nije spomenuta riječ homoseksualci. Taj skup u Vatikanu bio je samo alibi i mazanje očiju javnosti. Tako su se Bergoglio i njegovi kardinali pravili blesavi, kao da pedofilija u okviru Crkve, nema nikakve veze sa homoseksualcima.

Blesav se pravio i gej Gordan Duhaček, koji je zimus u članku na Indexu uvrijeđeno ispalio: "Novo dno katoličke crkve, za popovsko silovanje krivi su homoseksualci". I Duhaček ignorira činjenicu da su u preko 80% svih slučajeva silovanja djece ti popovi bili homoseksualci, a ta djeca muška, odnosno dječaci.

Prije 4-5 godina, britanski i drugi zapadni mediji izvještavali su o ogromnom skandalu, koji je tada potresao Veliku Britaniju. Na vidjelo je izišla duboka, pedofilna močvara, koja se skrivala desetljećima. Izišlo je na vidjelo sistematsko masovno zlostavljanje djece od strane mnogih bivših britanskih funkcionera, političara i zastupnika britanskog parlamenta. Od kojih su danas većina mrtvi. I ono što i ovdje toliko bode u oči: velika većina tih zlostavljača bili su gejevi, kao nekadašnji britanski premjer Edward Heath (umro 2005.), bivši zastupnik iz Liberalne stranke Cyril Smith, bivši zastupnik iz konzervativne stranke i nekadašnji bliski suradnik Margarethe Thatcher, Peter Morrison i mnogi drugi. Godinama i desetljećima, su ti političari sistematski zlostavljali dječake. Međutim i ovdje se svi prave blesavi. I odgovorni iz britanske kriminalne policije i mainstream mediji naprosto ignororaju da su većina zlostavljača bili gejevi.

Dakle, gej organizacije su se u liberalnim zapadnim zemljama, preko 20 godina otvoreno okomile na djecu, odnosno dječake. I sada treba da im vjerujemo, da je LGBT družina postala dobra i da su se odrekli zahtjeva za djecom. To je kao da vuk kaže; sada postajem vegetarijanac i ubuduće neću više napadati jaganjce. Pederastij- pohota za maloljetnim dječacima, je oduvijek bila dio gejevske subkulture, od samog početka kampanje za prava LGBT osoba, od kasnih 60-ih godina, kada je to sve započelo u San Franciscu. Ali sada se svi namjerno prave ludi.

Sve se to ignorira i umjesto toga, i dalje nas obasipaju svakodnevnom propagandom, gdje se javnosti serviraju srceparajuće priče o jadnim, ugroženim, dobrim, poštenim i časnim gejevima. Koji su uvijek kulturni, tolerantni, napredni. I koji ne bi ni mrava zgazili. Iako gejevi na Zapadu i u cijeloj Europi odavno imaju sva prava, međutim ta njihova navodna borba za svoja prava nikako da prestane.

Kada će doći kraj toj borbi? Nema kraja. Dok se ne ostvari njihov stvarni cilj: da gejevi mogu nekažnjeno seksati dječake! Kada ostvare taj krajnji cilj, za koji su se borili od samog početka njihove borbe, od kasnih 60-ih godina, pa cijelih 70-ih i 80-ih godina do sredine 90-ih, Ono što sam opisao u prvom dijelu članka. 

Dakle njihov cilj je danas isti kao i prije 30-40 godina. Samo su metode drugačije

Međutim, danas je situacija puno gora i opasnija za djecu i roditelje. Jer, tada 70-ih i 80-ih godina, taj aktivizam LGBT družine i pedofilnih aktivista, bio je aktivizam rubnih skupina, kojega su potomagali najprije šezdestosmaši, pa kasnije Zeleni i radikalni ljevičari. Danas je taj aktivizam LGBT družine, postao SLUŽBENA POLITIKA, koja se nameće iz Brisela i iz vrhova duboke države u SAD-u. A i vrhovništvo obadvije Crkve, i Katoličke i Evanđeličko-luteranske, sudjeluje u poticanju i promoviranju pederizacije.

Dakle krajnji cilj LGBTQ pokreta su "guze naše djece". Cijela prljava povijest njihove "borbe", dokazuje to. I napokon i Gert Heekma je to priznao prilikom svog posjeta u Hrvatskoj prije 6 godina. Sve ostalo su bajke za malu djecu i neosvještene.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

¬

 

(16 glasova)

Donirajte

Amount