• Objavljeno
  • Pročitano 3778 puta

Da se ne zaboravi/ Povjerenik EU-a Avramopoulos: 'Europa je previše bijela zato moramo svi prihvatiti masovnu migraciju!'

Zastupnici, ako ste uistinu predstavnici hrvatskog naroda, maknite nas iz EU jer nismo ni ušli svojom voljom u taj sotonski pakao, već su nas protuustavno utrpali Kosorica i Josipović

Povjerenik EU-a Dimitris Avramopoulos obećao je otvoriti granice Europe kako bi dopustio masovni ulazak imigranata na kontinent, tvrdeći da je "Europa previše bijela"!! Za Politicu, Avramopoulos je izjavio da Europljani moraju prihvatiti masovnu migraciju iz zemalja trećeg svijeta kao "novu normu".

"Vrijeme je da se suočimo s istinom. Ne možemo i nikada nećemo moći zaustaviti migraciju. Ljudska mobilnost sve više definira 21.stoljeće. Migracija se duboko isprepliće s našom politikom na području ekonomije, trgovine, obrazovanja i zapošljavanja...''.

Ukazujući na migrante iz najsiromašnijih zemalja svijeta kojima je dodijeljen izbjeglički status u Europi, Avramopoulos je jasno naglasio da Bruxelles ne smatra azil privremenim predahom od rata, već kao metodu trajnog preseljenja populacije trećeg svijeta u zemlje EU.

"Pronašli su sigurnost u Europi, ali mi im moramo osigurati i dom!" Moramo zaželjeti dobrodošlicu migraciji i to nije "samo moralni imperativ", nego i " gospodarski i socijalni imperativ za naš stari kontinent - i jedan od najvećih izazova za blisku budućnost. U tu svrhu, Europska komisija radi na "poboljšanju pravnih problema ekonomske migracije za visoko kvalificirane radnike i poticanju pilot projekata. "Integracijske mjere" će biti nužne za prihvat dolazaka koje smatramo neophodnima za gospodarstvo kontinenta!?''

Bruxelles tvrdi da će Blue Card dovesti "visoko kvalificirane radnike" u Europu, Međutim 'Breitbart London' tvrdi sasvim suprotno, navodeći kako će biti nužno pružiti pridošlicama obrazovanje, zapošljavanje i strukovno obrazovanje!?

EU povjerenik Avramopolus nije zaboravio pohvaliti niz članaka (naravno režimskih medija) koji također 'optužuju' EU da je "previše bijela", tražeći da se poduzmu mjere koje bi poticale uklanjanje nativnih Europljana!!! No, to "nije dovoljno da potakne promjene koje naše društvo treba da bude spremno za stvarnost 21. stoljeća".

Avramopoulos, koji je srušio prijedlog šefa Vijeća Europe šefa Donalda Turka koji je htio ukinuti kontroverznu shemu migracijske kvote, jasno je naglasio da ne može biti ni jedan kutak EU oslobođen od masovne migracije.

"Naivno je misliti da će naša društva ostati homogena i bez migracija ako se podigne ograde", Nije mudro misliti da će migracija ostati s druge strane Mediterana. Na kraju dana svi trebamo biti spremni prihvatiti migraciju, mobilnost i raznolikost kao novu normu i prilagoditi naša pravila u skladu s tim'', završio je svoj monolog povjerenik EU-a Dimitris Avramopoulos, čovjek koji bi nakon ovih izjava trebao biti hospitaliziran zajedno sa svojim šefom Junckerom u jednu bolje čuvanu psihijatrijsku ustanovu.

No, on dobro odrađuje svoju debelo plaćenu NWO dionicu, služeći interesima globalnog kapitala koji se bavi izgradnjom jedne svjetske vlade. Migrante i njihovu nesreću koriste liberalni lobisti kako bi uklonili zaštitne barijere nacionalnih država. A migracije provocira Zapad, Sjedinjene Države i NATO saveznici porobljavajući i pljačkajući ih.

pb 140226 syria yarmouk 10a 36adad174c5daf87d5bfbbd7fc54c281.nbcnews fp 1200 800

Akcija-Reakcija-Rješenje

Nakon njihove 'akcije' slijedi 'reakcija' pa 'rješenje', a rješenje je protjerivanje opljačkanih i osiromašenih ljudi u Europu gdje će raditi za golu egzistenciju - hranu i smještaj. Naravno, to ćemo sve u konačnici platiti mi, kako kaže Avramopoulos, previše bijeli, pa nas treba potamniti.

Ponovimo još jednom: Po Ustavu RH prije potpisivanja Lisabonskog ugovora trebao se održati Narodni referendum, a ne nakon potpisivanja tog ugovora, jer smo potpisom Lisabonskog sporazuma prestali biti neovisni. Naknadni referendum ''DA ili NE u EU'' održan je samo proforme radi da se verificira veleizdajnički čin Jadranke Kosor i Ive Josipovića - koji je nakon toga maknut iz Ustava RH!!

Bože, kuda nas vode EU psihopati? 

Zastupnici, ako ste uistinu predstavnici hrvatskog naroda, maknite nas iz EU jer nismo ni ušli svojom voljom u taj sotonski pakao, već su nas protuustavno utrpali Kosorica i Josipović.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(6 glasova)

Donirajte

Amount