• Objavljeno
  • Pročitano 60388 puta

U rujnu 2021. Plenković i Vučić među prvima potpisali Ugovor sa WHO-om o uvođenju globalne zdravstvene diktature!

Slatko rečeno, Covid teror se naziva "Nova međunarodna zdravstvena arhitektura".

Cristi Iordache 19/09/2021
Vijeće Europe u priopćenju za javnost najavljuje da je potrebno što više svjetskih čelnika za nametanje Nove međunarodne zdravstvene arhitekture. Zapravo, prikriveno, riječ je o onome što već dvije godine znamo kao Nova globalna diktatura.

MILENIJSKA PREVARA - Službenik za medije - časopis za prava i slobode

„Pandemija COVID-19 najveći je izazov s kojim se svjetska zajednica morala suočiti od 1940-ih. U to vrijeme, nakon razaranja koje su stvorila dva svjetska rata, politički čelnici su se udružili kako bi razvili multilateralni sustav. Ciljevi su jasni: da bi zemlje zajedno, uklanjanje iskušenja izolacionizam i nacionalizma i izazove koji se ne mogu ispuniti samo zajedno, u duhu solidarnosti i suradnje, i to:. Mira, napretka, zdravlja i sigurnosti „, objavljuje webu Vijeće Europe .

Naravno, "zbližavanje zemalja" olakšava situaciju onima u Davosu, onima koji žele kontrolirati svijet.

„Danas, dok zajedno radimo na prevladavanju pandemije COVID-19, imamo jednaku nadu da ćemo moći izgraditi jaču međunarodnu zdravstvenu arhitekturu koja će zaštititi buduće generacije. Bit će drugih pandemija i drugih ozbiljnih zdravstvenih hitnih situacija. Ne postoji vlada ili multilateralna agencija koja se može nositi s ovom prijetnjom. Pravo pitanje nije "hoće li" se to dogoditi, već "kada". Zajedno moramo biti bolje pripremljeni za predviđanje, sprječavanje, otkrivanje i procjenu pandemija te učinkovito reagiranje na njih na visoko koordiniran način. Pandemija COVID-19 bila je eklatantno i intenzivno upozorenje da nitko nije siguran dok svi nisu sigurni”, stoji u naslovu gore spomenute službene stranice.

Ali kada mi, kao puki gledatelji, analiziramo bez medijskih manipulacija, shvaćamo da nema sigurnosti da će nas zahvatiti epidemije, katastrofe, pandemije. To nitko ne može znati! Zašto onda političari pripremaju stanovništvo? Je li riječ o klečenju običnih ljudi, o masovnoj kontroli, koja se provodi kroz takozvano medicinsko spašavanje?

Lijepe, uglađene riječi, na putu ugnjetavanja masa

„Stoga smo predani osiguravanju općeg i ravnopravnog pristupa sigurnim, učinkovitim i pristupačnim cjepivima, lijekovima i dijagnostici za rješavanje trenutnih i budućih pandemija. Imunizacija je globalno javno dobro i morat ćemo biti u mogućnosti razviti, proizvoditi i distribuirati cjepiva što je prije moguće. Stoga je akcelerator kontrole COVID-19 (ACT Accelerator) stvoren za promicanje jednakog pristupa testiranju, liječenju i cjepivima te za podršku zdravstvenim sustavima diljem svijeta. ACT akcelerator je dao rezultate na mnogo načina, ali pošten pristup još nije postignut. Možemo učiniti više za promicanje globalnog pristupa.

U tu svrhu vjerujemo da bi nacije trebale surađivati na uspostavi novog međunarodnog sporazuma za spremnost i odgovor na pandemiju." prenosi Vijeće Europe

Tko je potpisao Novo globalnu covid diktaturu?

Predstavnici EU naroda, narodima iza leđa:

António Luís Santos da Costa, premijer Portugala;
Mario Draghi, premijer Italije;
Klaus Iohannis, predsjednik Rumunjske;
Boris Johnson, premijer Ujedinjenog Kraljevstva;
Emmanuel Macron, președintele Franței;
Angela Merkel, njemačka kancelarka;
Charles Michel, predsjednik Vijeća Europe;
Kyriakos Mitsotakis, premijer Grčke;
Andrej Plenković, prim-ministru al Croației;
Aleksandar Vučić, președintele Serbiei;
Edi Rama, premijer Albanije;
Mark Rutte, premijer Nizozemske;
Pedro Sánchez, premijer Španjolske;
Erna Solberg, premijerka Norveške;
Volodymyr Zelensky, predsjednik Ukrajine;

Ostali:

JV Bainimarama, premijer Fidžija;
Prayut Chan-o-cha, premijer Tajlanda;
Paul Kagame, predsjednik Ruande;
Uhuru Kenyatta, predsjednik Kenije;
Moon Jae-in, predsjednik Republike Koreje;
Sebastián Piñera, președintele Čile;
Carlos Alvarado Quesada, președintele Costa Rica;
Cyril Ramaphosa, predsjednik Južne Afrike;
Keith Rowley, premijer Trinidad-Tobaga;
Kais Saied, predsjednik Tunisa;
Macky Sall, predsjednik Senegala;
Joko Widodo, predsjednik Indonezije;
Tedros Adhanom Ghebreyesus, glavni direktor Svjetske zdravstvene organizacije.

A sve po Agendi 21 i Agendi 2030 koju su za Hrvatsku, hrvatskom narodu iza leđa, potisale SDP-ova i HDZ-ova vlada! 

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/2637-duboka-drzava-krenula-u-zavrsni-cin-likvidacije-hrvatskog-naroda-a-sve-prema-agendi-21-i-agendi-2030-koje-su-potpisali-sdp-ova-i-hdz-ova-vlada

Izvor:https://freeworldnews.us/finden-sie-heraus-wer-den-vertrag-fuer-die-neue-medizinische-diktatur-unterzeichnet-hat-in-suessen-worten-wird-terror-die-neue-internationale-gesundheitsarchitektur-genannt-medienamt-zeitschr/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, zamijenjuju slike u objavama, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, blokiraju daljnje dijeljenje, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(24 glasova)

Donirajte

Amount