• Objavljeno
  • Pročitano 2389 puta

Karolina Vidović Krišto Jandrokoviću: 'Ukoliko me ne tužite potvrđujete svoju upletenost u korupciju'

Pod Vašim vođenjem, Sabor je postao zaštitnik interesa bogatih moćnika a poštivanje Ustava i zakona te sve gori životni standard hrvatskih građana, Vas i Vaše strukture ne zanimaju. Vaše političko djelovanje, još od vremena kada Vas je Sanader postavio za ministra, jest izvršavanje volje moćnika, bez obzira koje sve zakone pri tome kršite

Poštovani gospodine Jandrokoviću,

Na zadnjoj sjednici Hrvatskog sabora, koju ste vodili protivno poslovničkim odredbama kao i demokratskim standardima, najavili ste da ćete me tužiti zbog klevete. Ovim izjavljujem da se veselim Vašoj tužbi te izjavljujem da se neću pozivati na zastupnički imunitet.

Iako hrvatski sudovi u velikom dijelu jesu dio korumpirane strukture hrvatske države, vrlo rado ću i pred takovim hrvatskim sudom dokazati Vaše sudioništvo u bezakonju i korupciji, te radu za osobne, a protiv interesa hrvatskih građana.

Pod Vašim vođenjem, Sabor je postao zaštitnik interesa bogatih moćnika a poštivanje Ustava i zakona te sve gori životni standard hrvatskih građana, Vas i Vaše strukture ne zanimaju. Vaše političko djelovanje, još od vremena kada Vas je Sanader postavio za ministra, jest izvršavanje volje moćnika, bez obzira koje sve zakone pri tome kršite.

Po Europskim političkim kriterijima, ali i načelima funkcionalne pravne države, Vi biste nakon sudjelovanja u Sanaderovoj vladi bili odstranjeni iz javnog i političkog života te zasigurno i procesuirani.

Zato će hrvatski sudovi morati utvrditi:

• Djelovanje Vas, kao ministra vanjskih poslova u vladi Ive Sanadera, te Vaše spoznaje ili sudioništvo vezano uz protupravno djelovanje Hypo Alpe Adria banke, koju je ministarstvo, na čijem čelu ste Vi bili, davalo potporu u iznošenju novca iz Hrvatske. Vi jeste bili jedan od najgorljivijih sljedbenika Ive Sanadera, a upravo je Sanader bio u različitim oblicima povezan s Hypo Alpe Adria bankom.

• Vaše spoznaje ili sudioništvo u štetnim poslovima Hrvatske pošte, s obzirom na to da ste Vi osobno postavili sadašnjeg predsjednika uprave Ivana Čulu.

• Vaše spoznaje ili sudioništvo u pogodovanju PPD-u i Energiji Naturalis, čiji je vlasnik Pavao Vujnovac, s obzirom da je rast tih tvrtki rijetko zabilježen u bilo kojoj državi posljednjih desetljeća, dok istovremeno tvrtke koje posluju s PPD-om i Energijom Naturalis, a koje su u državnom vlasništvu, gomilaju gubitke.

Hrvatska je u sveopćoj krizi, zato što vladajuće strukture, čiji ste Vi aktivni sudionik, blokiraju rad pravosuđa te kontroliraju medije, razaraju svu kreativnost u društvu, sprječavaju poštenje, marljivost i domoljublje, a potiču privilegiranost, zlouporabe i nepravdu. U disfunkcionalnom društvu, afere i zlouporabe se ne rasvjetljuju već se prekrivaju zaboravom putem medijskih manipulacija te nedjelovanjem državnih institucija. Upravo je sveopći društveni nered uzročnik nepravde i korupcije kojoj su izloženi hrvatski građani.

Tu spiralu zla valja prekinuti i u Hrvatskoj uspostaviti vladavinu prava u kojoj se na temelju činjenica donose odluke i utvrđuje istina. Mene zasigurno nećete ušutkati nasiljem kojega provodite u Saboru, niti medijskom izolacijom kojoj sam izložena od Vas i Vaše strukture, jer vladavina prava i jednakost pred zakonom nemaju alternativu.

Nikada neću pasivno promatrati nepravdu kojoj su izloženi hrvatski građani, i to samo zbog pohlepne gramzljivosti vladajućih moćnika, toj nepravdi ću se odlučno suprotstavljati!

Već Vam sada mogu najaviti da ću pozvati međunarodne pravne autoritete da sudjeluju kao promatrači u procesu kojega najavljujete, s obzirom da je kontrola sudova, koju vršite Vi i Vaša vlast, vidljiva i hrvatskim građanima i Europskoj komisiji te svim međunarodnim analitičarima.

Ukoliko me ne tužite, potvrdit ćete sve opisane činjenice!

S poštovanjem,

Zastupnica Karolina Vidović Krišto

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Čitajte alternativne medije! Koruptivni urednici i novinari mainstream medija potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(4 glasova)

Donirajte

Amount