Ni jedan glavni medij ne smije spomenuti klimatski inženjering i dugogodišnje špricanje chemtrailsima što je jedini, glavni uzročnik uništenja ozonskog omotača i svih katastrofalnih požara, a samim tim i daljnjeg povećanja CO2 u atmosferi. Chemtrailse ne smiju spomenuti ni tzv. hrvatski zastupnici

Čak i ako čovječanstvo smanji ispuštanje stakleničkih plinova sam planet bi mogao omesti ljudske napore i zauvijek se pretvoriti u staklenik. Uz takav scenarij, prosječna temperatura na Zemlji mogla bi biti 4 ili 5 Celzijevih stupnjeva viša u odnosu na predindustrijsko razdoblje, što bi bilo puno više nego što je zadano Pariškim klimatskim ugovorom (najviše +2 Celzijeva stupnja), navodi se u studiji časopisa Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS).

Emisije stakleničkih plinova već su prouzročile porast prosječne temperature na Zemlji za 1 stupanj, povećavajući vjerojatnost i intenzitet ljetnih vrućina, suše i olujnih nevremena. Znanstvenici opisuju deset aspekata »Zemljina sustava« koji su danas neutralni ili djeluju blagotvorno, ali bi u budućnosti mogli biti kobni, uzrokujući veća ispuštanja ugljikova dioksida i metana u atmosferu nego sve ljudske aktivnosti zajedno.

Radi se o procesima koji uključuju otapanje permafrosta, gubitak metanskih hidrata s dna oceana, potonuće slabijeg zemljinog i oceanskog ugljika, gubitak arktičkog ljetnog morskog leda i smanjenje antarktičkog morskog leda i polarnih ledenih kapa.Te su prekretnice povezane s temperaturama iznad kojih će oslobađanje tih plinova biti neminovno.

»Kada se dosegne kritična točka, proces reakcija se samoodržava«, ističe se u studiji u kojoj znanstvenici izražavaju 'zabrinutost' da bi se Zemlja mogla približiti granici na kojoj će postati peć za sušenje.

Zagrijavanje za 3 stupnja moglo bi na kraju značiti smrtnu presudu za 40 posto amazonske prašume. Požari koji nisu uključeni u taj model, mogli bi ubrzati to propadanje zbog kojega u atmosferi mogu završiti milijarde tona CO2. 

»Svi ti događaji zajedno mogli bi potaknuti Zemljin sustav na nov način funkcioniranja«, zaključio je Hans Joachim Schellnhuber, koautor studije i ravnatelj Potsdamskog instituta za istraživanje klimatskih utjecaja koji je ranije ocijenio da na Zemlji koja će biti toplija za 4 do 5 stupnjeva neće moći živjeti više od milijarde ljudi.

Nitko ne smije spomenuti geoinženjering

No, koruptivni ravnatelj instituta Schellnhuber  nigdje ne spominje tko je glavni krivac za sve to. Ni jedan glavni medij ne smije spomenuti klimatski inženjering i dugogodišnje špricanje chemtrailsima što je jedini, glavni uzročnik uništenja ozonskog omotača i svih katastrofalnih požara, a samim tim i daljnjeg povećanja CO2 u atmosferi.

Chemtrailse ne smiju spomenuti ni tzv. hrvatski zastupnici

chemtrail 6

U ovim avionskim spremnicima nalazi se chemtrailsovo oružje za depopulaciju ljudi

O tome stalno pišemo i upozoravamo, samo novinarske i uredničke prostitutke glavnih domaćih medija naše objave ne smiju prenositi ni komentirati. Podnesena je i kaznena prijava za genocid nad hrvatskim narodom protiv vrha države jer nisu uklonili Haarp i zaustavili špricanje chemtrailsima iako im je udruga 'Ne govoru mržnje - Istinom protiv laži' objave uredno dostavljala.

Zbog svakodnevnog špricanja chemtrailsom Hrvatska je među TOP 5 zemalja u svijetu sa najvećim temperaturama.

dca6745fdbb9da5b038270324f6ced2f XL

za naslovnu

Isto tako su i dežurni kvazi znanstvenici pokušali u više navrata kontaminirati naše objave. Oni su bogato plaćeni da varaju ili smiruju narod. Ali kako se novac štampa bez pokrića, novinarske uredničke prostitutke (mainstream mediji proizvode samo gubitke) i kvazi znanstvenici i dalje primaju bogate nagrade za svoje javne laži i obmane. 

Koliko još dugo?  Je li ovo razlog gradnje podzemnih bunkera za apokalipsu?

Čak je i režimski 'Novi list' objavio da će zemlja postati peć za sušenje, naravno ne spominjući chemtrailse, HAARP, geoinženjering: 

http://www.novilist.hr/Vijesti/Svijet/DRAMATICNE-PROGNOZE-Zemlja-ce-postati-pec-za-susenje-prezivjet-ce-najvise-milijardu-ljudi

Mi ili ONI, a oni - cionisti!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite Čitajte objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.