• Objavljeno
  • Pročitano 4340 puta

Biološka prijetnja NATO-a! Rusija identificirala bespilotne letjelice iznad ukrajinskog lučkog grada Hersona opremljene spremnicima koji mogu prskati BIOAGENSE!

Takvo biološko oružje uključuje "imunobiološke agense, bakterije i viruse", uključujući "vrlo zarazne" vrste svakog od njih

( Natural News ) Pojavili su se dokazi koji upućuju na to da se operacije biološkog oružja pod vodstvom SAD-a i NATO-a zapravo odvijaju u i oko Ukrajine, te da ruski napori tamo imaju za cilj demontirati ovu biološku prijetnju svijetu. Ruski stalni predstavnik pri Ujedinjenim narodima Vasilij Nebenzja otkrio je uznemirujuće informacije u nedavnom govoru o, kako je opisao, "besposadnim letjelicama opremljenim spremnicima od 30 litara i opremom koja se može koristiti za raspršivanje bioagensa".

Tri takva vozila identificirana su još 9. ožujka u lučkoj regiji Herson u Ukrajini. Otprilike mjesec dana kasnije, još 10 istih bespilotnih letjelica uočeno je na području Kahovke. “Ove činjenice su od posebne važnosti s obzirom na potvrđeni zahtjev ukrajinske strane proizvođaču bespilotnih letjelica Bayraktar o maksimalnoj nosivosti bespilotnih letjelica Bayraktar Akinci (domet leta do 300 km) i mogućnosti opremanja sustavom za generiranje aerosola s 20 + kapacitet litara,” objasnio je Nebenzia.

Ispostavilo se da od 3. ožujka 2015. postoji patent Sjedinjenih Država , br. 8,967,029 B1, povezan s ovim čudnim oružjem koje bi potencijalno moglo prenositi biološko oružje u Ukrajinu. Predmetni patent govori o “ispuštanju zaraženih komaraca iz zraka, odnosno o uređaju (jedinici) namijenjenoj primjeni kao tehničkom sredstvu isporuke i uporabe biološkog oružja”.
Takvo biološko oružje uključuje "imunobiološke agense, bakterije i viruse", uključujući "vrlo zarazne" vrste svakog od njih "koje bi mogle uništiti 100 posto neprijateljskih trupa".

Drugim riječima, čini se kao da Sjedinjene Države možda pokušavaju baciti biološko oružje u zrak iznad ruskih trupa kako bi ih ubile i spriječile da "specijalna operacija" Vladimira Putina u Ukrajini postigne pobjedu. (Povezano: Hoće li ruski rat u Ukrajini dovesti do kraja zapadne civilizacije kakvu trenutno poznajemo?)

Ukrajina je sustave biološkog oružja držala skrivenima od očiju javnosti

"Prema opisu, takav UAV prenosi kontejner u kojem se nalazi veliki broj komaraca koji prenose infekcije kako bi ih pustili na određenom području", dalje je objasnio Nebenzia. “Napadnuti ljudi se putem uboda komaraca zaraze vrlo zaraznim bolestima.” “U opisu jasno stoji da zaražena vojska neće moći ispuniti dodijeljenu misiju, stoga 'bolest može biti vrjednije vojno oruđe od najsuvremenijeg vojnog oružja i opreme.' Naznačuje se da bi 'inficiranje neprijateljske žive sile na takav način imalo značajan vojni učinak'. Ukrajina je te sustave biološkog oružja držala skrivenima od očiju javnosti

Američko zakonodavstvo zahtijeva da svaki izdani patent dolazi s potpunim opisom stvarnog sklopa stroja kako se koristi. To bi sugeriralo da su SAD, zapravo, stvorile i sada potencijalno pustile u pogon sustav zračnih vozila za dostavu bioagensa koji će koristiti kao oružje protiv Rusije.

Ukrajina je slučajno propustila spomenuti bilo koju od ovih aktivnosti ili istraživanja koja pokrivaju takve programe i projekte, koji datiraju iz 2016. To također uključuje korištenje tehnologija UP-4, Flu-Flyway i P-781. Ukrajina također nije prijavila sredstva koja je primila od stranih državnih vojnih odjela, koja su potrebna "kako bi se spriječilo ili smanjilo pojavljivanje dvosmislenosti, sumnji i sumnji".

"Ovo postavlja pitanje kršenja političkih obveza u vezi s podnošenjem podataka o mjerama za izgradnju povjerenja koje su usvojile navedene stranke BTWC-a", rekao je Nebenzia.

“U američkim izvješćima također nedostaju podaci o programima i projektima koji se provode izvan državnog teritorija SAD-a, odnosno o njihovom financiranju. Naši opetovani apeli američkoj strani da pruži iscrpna objašnjenja u vezi s takvim aktivnostima ostaju u biti bez odgovarajuće povratne informacije. Takva tajnovitost i zanemarivanje ruskih tvrdnji od strane Sjedinjenih Država, ali potvrđuju njihovu valjanost.” Poseban odjeljak BTWC-a za koji se čini da Ukrajina i SAD krše uključuje članke 1. i 4.

Analitička izvješća Khersonskog odjela Službe sigurnosti Ukrajine od 30. lipnja 2016. i 28. veljače 2017. dodatno potvrđuju ova kršenja, također povezujući Black & Veatch Special Projects Corp. s nabavom mikrobioloških laboratorija diljem duboke države- okupirano područje Ukrajine.

Rusija nastavlja tvrditi da se ovi laboratoriji u Ukrajini koje financira SAD koriste za provođenje istraživanja patogena zaraznih bolesti "koji se mogu koristiti za stvaranje ili modernizaciju biološkog oružja". "Naznačuje se da je činjenica da su projekti bili podređeni vojnom odjelu strane države stvorila preduvjete da strani stručnjaci prodru u regionalne biolaboratorije i upoznaju se sa strateškim razvojem", objasnio je dalje Nebenzia u svom govoru.

Zbog svega toga, Rusija je Vijeću sigurnosti iznijela nacrt rezolucije kojom se poziva na komisiju koja bi istražila njezine tvrdnje protiv SAD-a i Ukrajine u vezi s ovim stvarima. "U ovom trenutku nacrt je u raspravi na stručnoj razini i računamo na njegovu brzu podršku i usvajanje", dodao je Nebenzia.
https://www.naturalnews.com/2022-11-04-russia-identifies-drones-ukraine-kherson-spraying-bioagents.html

Izvori za ovaj članak uključuju:
RussiaUN.ru
Patents.Google.com
NaturalNews.com

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Čitajte alternativne medije! Koruptivni urednici i novinari mainstream medija potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

(7 glasova)

Donirajte

Amount