Benjamin Fulford Benjamin Fulford
  • Objavljeno
  • Pročitano 6185 puta

Igra je gotova! NATO je izgubio! Koristi računalnu grafiku i lažna videa kako bi se stvorila iluzija da se rat još vodi!

NATO i njegovi gospodari kazarske mafije izgubili su rat u Ukrajini i za planet Zemlju tako da će povijesne reperkusije uslijediti.Zato je zamjenik ruskog ministra vanjskih poslova Alexander Grushko prošlog tjedna rekao da je "NATO već poražen u Ukrajini"

"Visokoprecizni udari na strateške energetske objekte Ukrajine doveli su do masovnih nestanaka električne energije i prisilili Kijev da obustavi izvoz električne energije u Europu", piše Rossiyskaya Gazeta. Naravno, Rusi nisu objektivan izvor, ali poljski obavještajni izvori se slažu i kažu: “Zimi će Rusi proći kroz Ukrajinu do Dnjepra, oduzimajući Odesu i Harkov. Rusija nije zainteresirana za zemlju iza Dnjepra.” Također napominju da je "EU započela hitnu evakuaciju svojih veleposlanstava iz Kijeva u poljski grad Rzeszów (Rzeszow)."

Kazarska mafijaje svedena na korištenje računalne grafike i lažnih videa kako bi se stvorila iluzija da se rat još uvijek vodi. Vjerojatno ste vidjeli ukrajinske glumce odjevene u ranjenike kako snimaju selfije u Kijevu za prijenos uživo zapadnih medija.

Kineska obavještajna služba također kaže da je "80% NATO snaga uništeno u Ukrajini pa zato oni prijete nuklearnim oružjem" (kineska obavještajna služba također je pružila detalje o borbi za vlast koja se tamo odvijala). Prijetnje Armagedonom su naravno šuplje jer ni KM ni lažni Bidenov režim ne kontroliraju nuklearno oružje, kažu izvori iz Pentagona. Postoji i više dokaza da su vlasnici korporacije SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA bankrotirali. Čini se da su dva najveća vlasnika te korporacije, kao i većina tvrtki s popisa Fortune 500, Blackrock i Vanguard, proglasili bankrot.
https://www.blackrock.com/us/individual/products/227732/blackrock-international-institutional-class-fund
https://www.bankruptcyobserver.com/bankruptcy-case/VANGUARD-ENTERPRISES

Događaji koji se odvijaju jasno ukazuje da USA Corporation, kao i Ujedinjeni narodi u privatnom vlasništvu, BIS, MMF, Svjetska banka itd. padaju. Kako bismo potvrdili da je to točno, financijska tržišta mogu biti prvo mjesto na kojem se odvijaju veliki događaji. Američka korporacija propustila je rok za plaćanje 30. rujna i dobila je rok do 14. listopada da pronađe novac prije nego što bude proglašena trajno nelikvidnom, nakon čega slijedi likvidacija.

Postoje dokazi da nisu. Na primjer, cijene transpacifičke dostave pale su 75% u odnosu na ranije ove godine jer Azijati više ne prihvaćaju FRB novac kao plaćanje za stvarnu robu. Vlasnici teretnih brodova otkazuju isplovljavanje jer se globalna trgovina okreće od zaostataka ka praznim kontejnerima. Također, 12. listopada, šef Banke Engleske Andrew Bailey rekao je da će BOE prestati podržavati financijska tržišta 14. listopada. Tada je tog dana smijenjen britanski ministar financija Kwasi Kwarteng. Nakon toga, politike poput nefinancijskog smanjenja poreza za bogate su ukinute.

Izvori MI6 također kažu da su Rothschildi izgubili kontrolu nad BOE i da de facto vojna vlada sada vlada Ujedinjenim Kraljevstvom. Ako je tako, britanska podružnica Rothschilda sada je službeno izgubila kontrolu nad BOE-om po prvi put otkako ju je preuzela putem povlaštene trgovine nakon bitke kod Waterlooa 1815. godine. Čini se da je švicarski ogranak obitelji Rothschild također u nevolji. Uprava američkih federalnih rezervi nedavno je upumpala 9,37 milijardi dolara u švicarsku nacionalnu banku u pokušaju da spriječi propast Credit Suisse.

https://www.newyorkfed.org/markets/desk-operations/central-bank-liquidity-swap-operations
Ako Credit Suisse propadne, domino efekt bi uzrokovao kolaps većine velikih zapadnih financijskih institucija i kolaps tržišta.

Oni ionako implodiraju jer je KM izgubila kontrolu nad američkim dolarom kojim se međunarodno trguje. KM se očajnički pokušava spasiti prelaskom na digitalne valute Središnje banke, ali budući da one također nemaju nikakvu potporu, ovaj je pokušaj osuđen na propast. Vladavina KM-a neupitno se urušava, Rothschild kolonija Francuska nije bila u stanju platiti za uvoz nafte što je imalo za posljedicu da su benzinske crpke diljem zemlje bile gotovo prazne, redovi za gorivo berskonačni na svim pumpama.

Njihov sluga instalirani predsjednik Emanuelle Macron stavljen pod demonsku kontrolu, što se vidi po njegovom podočnjaku. https://twitter.com/The_Real_Fly/status/1580271555141337088 

To znači da se francuska vojska i republika sada bore da se oslobode demonske kontrole. U međuvremenu u SAD-u, vojni bijeli šeširi poduzimaju korak kako bi okončali cijeli horor show Joea Bidena. Izvori iz Pentagona kažu da bi nova vlada na čelu s Donaldom Trumpom i bivšom demokratkinjom Tulsi Gabbard kao njegovom potpredsjednicom, trebala uskoro preuzeti vlast.

militarx

Zbog toga je Gabbard nedavno napustila Demokratsku stranku nakon što ju je nazvala "elitističkom kabalom ratnih huškača vođenih kukavičkom budnošću" koji "raspiruju antibijeli rasizam" i "štite kriminalce".
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11302821/Tulsi-Gabbard-says-shes-LEAVING-Democratic-party.html

"Tulsi je visokorangirana časnica u Obavještajnoj službi američkog MIL-a, Zapovjedništvu psiholoških operacija". Vojni bijeli šeširi, zajedno sa svojim ruskim, kineskim i međunarodnim saveznicima, objavili su rat Kazarskoj mafiji (KM-u) diljem svijeta. Prošlog tjedna američke specijalne snage imale su pucnjavu u sjedištu FBI-a.
https://eraoflight.com/2022/10/18/fbi-blames-pressure-relief-valve-for-frightening-bangs-at-headquarters/
“Ovo je bio pokušaj preuzimanja sjedišta FBI-a. Nekoliko operativaca je eliminirano. No, nije još gotovo.

Evo zašto se Kazarska mafija mora loviti i privesti pravdi

Jeste li znali da je 1991. George Bush stariji potpisao babilonske Noine dekrete koji uključuju pogubljenje svih kršćana, budista, hindusa itd.?

https://www.congress.gov/bill/102nd-congress/house-joint-resolution/104/text?fbclid=IwAR2ZKJ1L9Q74_95JiVlf3j7K93PqFOzw0R4RZruaGLlcPgNp7R7mFnnXNe4
To je zato što prvi i drugi zakon zabranjuju Noi prakticiranje idolopoklonstva i bogohuljenja, što se kažnjava odrubljivanjem glave. KM smatra štovanje Isusa Krista, Buddhe itd. idolopoklonstvom i bogohuljenjem prema Talmudu.
https://www.zionismexposed.com/the-noahide-laws/?fbclid=IwAR2Y0CrYjXYtqFpE3afRAtXvesmVORwjJ5KhDcIhFs0goMfjTRJan8HIQhY

Stoga se pokušava natjerati sve pripadnike KM da se pokore sudovima za ratne zločine. Ruska vlada proglasila je Rockefellerovu frontu zvanu Meta terorističkom organizacijom koja se kažnjava smrću.https://tass.com/society/1520947
Meta, ili Facebook kako se nekada zvao, oduvijek je bio Rockefellerov front za kontrolu uma/propagandu. Meta je defakto kriminalna organizacija koju treba zabraniti u cijelom svijetu.

Elon Musk također je označen kao terorist jer podržava telekomunikacijske usluge Starlinka u Ukrajini. https://tass.com/politics/1523505 Budući da je KM izvršio atentate na ruske dužnosnike unutar Rusije, to znači da je Musk sada legitimna meta ruskih specijalnih snaga. On i njegova lažna računalna grafika Space-X neće još dugo postojati. Musk je u škripcu, jer je također stavljen na poznatu ukrajinsku "listu za odstrel" nakon što je prijetio prekidom financiranja ukrajinske satelitske internetske usluge Starlink. Dok su Rusi napadali njegove satelite laserima itd.

Musk je bio prisiljen priznati da Starlink još uvijek može umrijeti unatoč njegovoj ponudi da nastavi podršku. https://www.theinteldrop.org/2022/10/15/russia-trying-to-kill-starlink-musk/
Ako tražite primjer vrste goleme prijevare koju je Musk dopustio da postane "najbogatiji čovjek na svijetu", pogledajte ovaj video koji prikazuje kako je "međunarodna svemirska postaja" snimljena u golemom bazenu. Naravno, Musk je jedan od manjih kriminalaca. Pravi kriminalci su oni koji pokušavaju ubiti čovječanstvo biološkim oružjem i cjepivima.

Europarlamentarac Rob Roos pitao je predstavnika Pfizera na saslušanju je li mRNA cjepivo testirano kako bi se spriječio prijenos. Kazao je NE. Mislav Kolakušić iz Europskog parlamenta kaže: “Kupnja 4,5 milijardi doza cjepiva protiv COVID-19 za 450 milijuna građana EU najveći je korupcijski skandal u povijesti čovječanstva.” Zbog toga su se poljski domoljubi pridružili sve većem horu poziva na pravdu i izdali sljedeću izjavu: “Tražimo smrtnu kaznu za članove poljske vlade, kao i liječnike i medicinske sestre, koji su doprinijeli smrti više od 200.000 ljudi tijekom pandemije Covida.”

Štakori pokušavaju pobjeći s broda, ali nemaju kamo, ni na svijetu ni izvan njega. Šef Pfizera Albert Bourla, na primjer, odbio je svjedočiti pred Europskim parlamentom jer izvori iz Mossada objašnjavaju da se "skriva u Paragvaju".

S2creenshot 2

S3creenshot 4

Kazarska mafija pokušava prikriti dokaze odbacivanjem cjepiva. Marioneta Macron bacio je u smeće 30 milijuna cjepiva protiv Covida u vrijednosti od 522 milijuna funti, dok su Švicarci bacili 10,3 milijuna doza. To ih neće spasiti.
https://www.express.co.uk/news/politics/1677604/macron-news-france-covid-vaccine-expiry-date-pfizer-moderna-switzerland

U međuvremenu, Xi Jinpingov pokušaj puča u Kini nije uspio. “To su izveli Soros i njegovi ljudi. Granice Kine sada su zatvorene osim ako nemate poslovnu vizu. Ovo je da se spriječi da svi kabalisti napuste zemlju. Sada ih uhićuju. Službena novinska agencija Xinhua aludira na ovu čistku, pišući: "Ostvarena je nadmoćna pobjeda u borbi protiv korupcije i ona je konsolidirana na svim stranama." https://english.news.cn/20221012/03859c45118c481e8ba2929e0551aa00/c.html

Također smo sada mogli potvrditi da je pravi Xi Jinping izašao u javnost kako bi održao važan govor. Rekao je da je Kina postigla svoj 100-godišnji plan za iskorjenjivanje siromaštva i stvaranje umjerenog bogatstva za sve. Sljedeći 100-godišnji plan je dovesti sve ljude do umjerenog prosperiteta u skladu s prirodom. Xi je također obećao "podržavati zajedničke vrijednosti čovječanstva - mir, razvoj, poštenje, pravdu, demokraciju i slobodu - promicati međusobno razumijevanje i stvarati bliže veze s drugim narodima."

Kina čvrsto odbacuje sve oblike hegemonizma i politike moći, mentalitet hladnog rata, miješanje u unutarnje poslove drugih zemalja i dvostruke standarde”, rekao je Xi.
https://english.news.cn/20221016/0e54ed27839f42caa0a30c7721c06501/c.html

To će se sigurno preliti i na UN, gdje ruski dužnosnici primjećuju da “SAD pretvara UN u podružnicu svog State Departmenta putem ucjena”. Drugim riječima: Dogovorite se sa SAD-om ili ćete biti ubijeni – tako je rečeno sluganskim delegatima u UN-u.
https://tass.com/politics/1520623
https://tass.com/politics/1522545

Rusi i Kinezi, zajedno s MI6 i bijelcima iz Pentagona, podržavaju zamjenu ili redizajn UN-a i drugih poslijeratnih međunarodnih organizacija kojima dominira SAD. Oni također podržavaju stvaranje organizacije za planiranje budućnosti koja će zacrtati moguće putove za budućnost čovječanstva.

IZVOR:   https://eraoflight.com/2022/10/18/benjamin-fulford-report-its-game-over-satanato-has-lost-huge-repercussions-will-follow/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

 

 

 

 

(18 glasova)

Donirajte

Amount