• Objavljeno
  • Pročitano 2754 puta

CDC-ovo odobrenje covid cijepljenja i docjepljivanja za djecu je ritual žrtvovanja djece prerušen u imunizaciju!

CDC-ov Savjetodavni odbor za praksu cijepljenja (ACIP) ovaj tjedan glasao je jednoglasno 15-0 za preporuku da djeca dobiju sva “cjepiva i docjepljivanja”, što znači da će injekcije protiv covida postati obavezne za milijune djece u SAD-u. Naravno, ova odluka će važiti i za mnoge druge paradržave ili d.o.o. države. Tako i za Lijepu našu koja je već predala (hrvatskom narodu iza leđa) nadležnost zdravstva u ruke sotonista - WHO-u. To je i potvrdio dežurna zdravstvena luda i lopina Vili Beroš, citiram: „Imati ćemo cjeloživotno cijepljenje protiv Covida“.

Nevjerojatnom odlukom CDC-a da doda “cjepiva” protiv covida-19 — koja su zapravo transhumanistički mRNA eksperimentalna — u raspored cijepljenja djece, CDC je učvrstio svoju poziciju Kulta smrti djece (CDC - Child Death Cult). Gurajući ovaj ubod djeci, CDC dokazuje da djeluje kao štit za Big Pharmu dok žrtvuje milijune djece zbog ozljeda i smrti od cjepiva u narednim godinama.

Ova odluka CDC-a nema nikakvog medicinskog ili znanstvenog opravdanja i posve je jasno da je CDC napravio ovaj potez kako bi odobrio zaštitu od odgovornosti Big Pharmi (sva cjepiva dodana u raspored cijepljenja djece uživaju apsolutnu pravnu odgovornost). Čak i dr. Robert Malone, izumitelj mRNA tehnologije, jedva može vjerovati da se može donijeti ovakva odluka. "Šokiran sam malverzacijama".

“Nemam više nikakvog povjerenja u naše javno zdravstvo. Umrlo je. To znači da će državne škole, koje sve koriste ovaj raspored, tada moći propisati "cjepiva" kako bi djeca pohađala javnu školu. Sve se to radi u zadnji tren i praktički iza leđa javnosti, budući da ovo nije dobilo praktički nikakvu medijsku pozornost prije glasanja. Odluka ACIP-a da doda cjepiva protiv COVID-19 temelji se na regulatornom obuhvatu, proračunskim pitanjima, politici, a ne na znanstvenim podacima. Svi znamo profil nuspojava uboda. To je užasno. Svi znamo da su druge zemlje potpuno prestale cijepiti djecu ovim proizvodima. Ako dodaju ove napade na raspored djetinjstva, to će potpuno srušiti povjerenje američke obitelji u CDC, kao što bi i trebalo", kazao je.

CDC nije ništa više od tvornice cjepiva za holokaust djece

– CDC objavljuje rat djeci s rasporedom “cjepiva” protiv covida-19
– Potpuna zakonska odgovornost za proizvođače „cjepiva“
– Milijuni djece će biti ozlijeđeno ili UBIJENO
– 95% umrlih primilo je cijepivo protiv covida u zadnja 2 tjedna

– kardiolog iz Ujedinjenog Kraljevstva poziva na povlačenje svih cjepiva s tržišta ODMAH
– Švicarska vlada UNIŠTAVA 9 milijuna Moderna cjepiva kojima je istekao rok trajanja. Malo ljudi zna da je i uništenje veliki biznis - uništenje cjepiva po dozi košta 8-10 eura!!!
– Dakle, ogromna prijevara je KUPITI Cjepivo a zatim „UNIŠTITI“ Covid 'cjepivo'

Ipl: Naime, CDC-ov Savjetodavni odbor za praksu cijepljenja (ACIP) ovaj tjedan glasao je jednoglasno 15-0 za preporuku da djeca dobiju sva “cjepiva i docjepljivanja”, što znači da će injekcije protiv covida postati obavezne za milijune djece u SAD-u. Naravno, ova odluka će važiti i za mnoge druge paradržave ili d.o.o. države. Tako i za Lijepu našu koja je već predala (hrvatskom narodu iza leđa) nadležnost zdravstva u ruke sotonista - WHO-u.

To je i potvrdio dežurna zdravstvena luda i lopina Vili Beroš, citiram: „Imati ćemo cjeloživotno cijepljenje protiv Covida“.

Roditelji, vi ste na potezu!

Nemojte da bude kao i s maskama!

Izvori za ovaj članak uključuju:
LifeSiteNews.com
NaturalNews.com
Regulations.gov

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a

 

 

(3 glasova)

Donirajte

Amount