• Objavljeno
  • Pročitano 28602 puta

Davos 2023/ Popis šefova paradržava, koji se lažno predstavljaju u ime država i naroda, na ovogodišnjem WEF-u

Pročitajte popis šefova paradržava koji se lažno predstavljaju u ime država i naroda, te vladinih dužnosnika koji zlorabe svoje položaje u „vladi“ kako bi surađivali sa WEF-om u cilju promicanja poslovnih i drugih interesa globalista. Svi oni trebaju biti razriješeni dužnosti dok traje istraga

Ovogodišnji (godišnji) sastanak Svjetskog ekonomskog foruma (“WEF”) u Davosu održava se od 10. do 16. siječnja. Dok se Globalisti sastaju, organizatori su potvrdili da će WEF ugostiti 52 šefa država i vlada i gotovo 600 izvršnih direktora. Osim toga, očekuje se sudjelovanje gotovo 300 ministara.

Kako šefove „država“, tako i „ministre“ u korporativnoj vladi treba smijeniti i zamijeniti ih ljudima koji će služiti građanima svoje zemlje. Građani, porezni obveznici, ih plaćuju i biraju (pod pretpostavkom da se koristi slobodan, pošten, transparentan i demokratski sustav glasanja) da upravljaju poslovima u zemlji u ime birača.

Na kraju ovog članka priložen je popis šefova paradržava koji se lažno predstavljaju u ime država i naroda, te vladinih dužnosnika koji zlorabe svoje položaje u „vladi“ kako bi surađivali sa WEF-om u cilju promicanja poslovnih i drugih interesa globalista. Svi oni trebaju biti razriješeni dužnosti dok traje istraga.

WEF je opasna, zločinačka, organizacija u globalnoj politici. WEF je organizacija koja predlaže koordiniranje reorganizacije 8 milijardi duša, 195 zemalja, međunarodnih odnosa, socijalne politike u cjelini i globalne ekonomije od 104 trilijuna dolara.
Glavna predanost predsjedavajućeg WEF-a Klausa Schwaba je politički i ekonomski aranžman kojeg on naziva dioničkim kapitalizmom, prije poznat kao korporatizam. Jezik korporatizma, poput Schwabovog WEF-a, je jezik kontrole.

Korporatizam – uključujući i njegov švapski izraz – ne voli slobodu. Sve je u formiranju i održavanju konsenzusa o ekonomskim i socijalnim politikama. Iz tog razloga, korporativizam ne podnosi drugo mišljenje, protivnike. Doista, obeshrabruje svako dovođenje u pitanje konsenzusa, bilo da se radi o poreznim stopama ili klimatskim promjenama. Jer bitno je usuglašavanje stavova, bez obzira na to koliko je ideja apsurdna i/ili koliko visoka cijena slobode. Ne samo da ovo stvara grupno razmišljanje već potiče marginalizaciju onih koji osporavaju konsenzus. Drugi problem je tajno dogovaranje i kronizam koji potiče korporativizam.

Dionički kapitalizam u korporativističkom stilu izrazito je ambivalentan po pitanju demokracije. U Schwabovom stakeholderskom kapitalističkom modelu nema puno mjesta za doprinose šireg stanovništva procesu donošenja odluka, a kamoli za pristanak javnosti na donesene odluke. Doista, model odražava pozitivno nepovjerenje prema inicijativama odozdo prema gore jer ih je teže kontrolirati i manje je vjerojatno da će prihvatiti uspostavljeni konsenzus.

Od 3. siječnja WEF objavljuje redovite tweetove u kojima se hvali tko su ovogodišnji delegati.

Sve članice WEF-a, posebno njihovo vodstvo, treba istražiti zbog urote protiv svijeta. Evo popisa poznatih - potvrđenih sudionika globalne zavjere koji se lažno predstavljaju u ime svojih država i naroda na WEF-u 2023:

• Direktorica IMF Newsa Kristalina Georgieva . .
• Premijer Hrvatske Andrej Plenković razgovarat će o novom rastu Europe s ulaskom Hrvatske u euro i schengenskom prostoru. .
• Predsjednik Ujedinjene Republike Tanzanije, Samia Suluhu
• Predsjednica Europske središnje banke, Christine Lagarde .
• Premijer Španjolske, Pedro Sánchez , raspravljat će o tome kako Europa može raditi zajedno na rješavanju regionalnih izazova 2023. godine. .
• Posebni predsjednički izaslanik za klimu Sjedinjenih Američkih Država, John Kerry .
• Predsjednik Kolumbije Gustavo Petro .
• Njemački kancelar Olaf Scholz raspravljat će o energetskoj sigurnosti, gospodarskoj konkurentnosti i potrebi postizanja klimatske neutralnosti. .
• Predsjednica Association des Femmes Peules Peules Autochtones du Tchad ( AFPAT-Tchad ), Hindu .
• Predsjednik Švicarske Konfederacije i savezni vijećnik za unutarnje poslove Švicarske, Alain Berset .
• Predsjednik Ekvadora Guillermo Lasso .
• Predsjednik Nigera, Mohamed Bazoum . .
• Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen . .
• Izvršna direktorica UNAIDS -a , Winnie Byanyima ,
• Predsjednik Kostarike Rodrigo Chaves govorit će o budućnosti demokracije.
• Glavni direktor Svjetske trgovinske organizacije , Ngozi Okonjo-Iweala , raspravljat će o budućnosti globalne trgovine. .
• Belgijski premijer Alexander De Croo . .
• Izvršna direktorica Oxfama , Gabriela Bucher. .
• Premijer Grčke, Kyriakos Mitsotakis .
• Predsjednica Europskog parlamenta, Roberta Metsola .
• Dobitnici ovogodišnje nagrade WEF Crystal Award, Sabrina Dhowre Elba i Idris Elba . .
• Administratorica USAID-a, Samantha Power , govorit će o budućnosti demokracije i partnerstvu za rješavanje globalnih izazova.
• Predsjednik Južne Afrike Cyril Ramaphosa . .
• Predsjednik Republike Koreje, Yoon Suk Yeol .
• Premijerka Finske, Sanna Marin , raspravljat će o sigurnosnim posljedicama ruske invazije na Ukrajinu.
• Glavni tajnik UN-a, António Guterres , raspravljat će o tome kako privatno-javna suradnja može prevladati globalne izazove. .
• Izvršni direktor, Svjetski program za hranu Ujedinjenih naroda, David Beasley .

Zamjenica kanadskog premijera Chrystia Freeland sjedi u upravnom odboru WEF-a, pa će, naravno, prisustvovati Davosu 2023.

SAD će predstavljati dužnosnici Bidenove administracije, uključujući predsjedničkog izaslanika za klimu Johna Kerryja, voditeljicu nacionalne obavještajne službe Avril Haines, ravnatelja Federalnog istražnog ureda Christophera Wraya, američku trgovinsku predstavnicu Katherine Tai te nekoliko guvernera i kongresnih zastupnika.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Čitajte alternativne medije! Koruptivni urednici i novinari mainstream medija potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(6 glasova)

Donirajte

Amount