Sve sam prijavio na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i dobio odgovor da iz mojih navoda ne proizlazi da je počinjeno kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti. Pročitajte i podijelite jer sutra možete vi i vaša obitelj biti predmet praćenja, zatvorske kazne, čak i  likvidacije ako se borite za istinu i javno dobro

Pročitajte zašto me godinama proganjaju

Republika Hrvatska više ne postoji

Ali postoji privatna tvrtka REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. (d.o.o. znači društvo s ograničenom odgovornošću) registrirana pod D-U-N-S brojem 500640570, tvrtka koja je preuzela identitet Republike Hrvatske nakon što ju je odvela u stečaj 29.o4.2013.!!!

blok račun Screenshot 198

Maltretiranja mene, supruge, anksioznost moje djece

Naime, već više  godina 'državno' odvjetništvo, zapravo privatna tvrtka zavedena pod D-U-N-S brojem 500670293, mene i moju suprugu poziva na obavijesne razgovore zbog objava na portalu 'Istinom protiv laži'  koji razotkriva paradržavu, njene parainstitucije i rukovoditelje (premijere, predsjednike, ministre, većina zastupnika, itd) koji se lažno predstavljaju u ime Republike Hrvatske i hrvatskog naroda.

Za razliku od zastupnika koji se predstavljaju u ime hrvatskog naroda, a ne smiju zucnuti o chemtrailsima , HAARP-u, a kamoli spomenuti  slovo "Ž". 

Ja prikrivene, lažne Židove, cioniste, antisemite,  otvoreno prozivam jer su nam opljačkali zajedničko vlasništvo u protuustavnoj privatizaciji i pretvorbi (kako se može privatno vlasništvo privatizirati!!??), lihvare nas, truju chemtrailsima, GMO-om, ubijaju biološkim oružjem Covidom-19, sa krajnjim ciljem -  zamjenom stanovništva.

Kome to nije jasno uistinu je jako naivan! 

Kada već spominjem Židove cioniste sjetih se tužne sudbine jedne majke kojoj je Gordana Buljan Flander (vučica u janjećoj koži) oduzela malu djecu i dala ih ocu Židovu. Zbog objavljenih tekstova o načinu rada Poliklinike 'Gordana Buljan Flander', koju je zastupala Željka Pokupec, ja i supruga više puta smo pozivani na obavijesni razgovor (čak je neka osoba iz dorha izdala nalog za moje uhićenje). Nedugo zatim ja i supruga osuđeni smo na istovjetnu kaznu: 10 mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine, a da nismo:

ni vidjeli optužnicu,

ni vidjeli sudnicu,

ni vidjeli sutkinju koja nas je osudila!

Da nije tragično bilo bi smješno.

Novi dorhov nalog i novi poziv meni i supruzi na obavijesni razgovor

Nakon što sam podnio kaznenu prijavu protiv tzv. zamjenice županijskog državnog odvjetništva Marine Bilobrk Kontrec i tzv. ministra policije Davora Božinovića, zbog lažnog predstavljanja u ime Republike Hrvatske, dobio sam, nakon supruge i ja  poziv u kojem me se tereti za javno poticanje na nasilje i mržnju.

poziv

Prije ovog poziva, bez sudskog naloga, zatražili su od obiteljskog liječnika podatke o zdravstvenom stanju supruge!  Što su proživljavali i proživljavaju moja djeca zbog dorhovih županijskih hijena nije potrebno posebno navoditi.  

Globalistički pojam 'Govor mržnje' zapravo je zabrana slobode govora!

Zbog ljubaznog pristupa policijskog službenika također uposlenog u segmentu poslovanja duboke države ili korporacije RH d.o.o.. privatnoj tvrtki 'MUP d.o.o.' (MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA zavedeno .pod D-U-N-S brojem 500670289, ali i na hrvatskom Trgovačkom sudu; 8424 – poslovi javnog reda i sigurnosti), a i zbog javnosti  odgovorio sam (ne očitao se) na ovaj poziv:

mailom službeniku policije,

odgovorom u pisanoj formi s povratnicom,

objavom na portalu 'Istinom protiv laži',

dijeljenjem na društvenim mrežama.  

ppootvrdasScreenshot 198

1. Ne postoji javno poticanje na nasilje i mržnju

Zamjenica Općinske "državne" odvjetnice Barbare Volf Volčanšek u predmetu Broj:K-DO-675/16, odbacila je kaznenu prijavu koju je podnijela udruga 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži' protiv Olivera Frljića uz obrazloženje da njegovi članci zagovaraju interese nekih marginalnih društvenih skupina!!??

Ako su Hrvati marginalna društvena skupina onda mi je jasno da ova presuda nije donesena u ime Republike Hrvatske već u ime korporacije RH d.o.o., koja ne radi po Ustavu Republike Hrvatske već po njihovom cionističkom Ustavu - Talmudu. A što je Talmud pročitajte niže.

2. Opća načela zakona o medijima

SLOBODA MEDIJA

Članak3.
(1) Jamči se sloboda izražavanja i sloboda medija.
(2) Sloboda medija obuhvaća osobito: slobodu izražavanja mišljenja, neovisnost medija, slobodu prikupljanja, istraživanja, objavljivanja i raspačavanja informacija u cilju informiranja javnosti; pluralizam i raznovrsnost medija, slobodu protoka informacija i otvorenosti medija za različita mišljenja, uvjerenja i za raznolike sadržaje, dostupnost javnim informacijama, uvažavanje zaštite ljudske osobnosti, privatnosti i dostojanstva, slobodu osnivanja pravnih osoba za obavljanje djelatnosti javnoga informiranja, tiskanja i raspačavanja tiska i drugih medija iz zemlje i inozemstva, proizvodnju i objavljivanje radijskog i televizijskog programa, kao i drugih elektroničkih medija, autonomnost urednika, novinara i ostalih autora programskih sadržaja u skladu s pravilima struke.
Članak4.
(1) Nitko nema pravo prisilom ili zloporabom položaja utjecati na programski sadržaj medija, ni na bilo koji drugi način nezakonito ograničavati slobodu medija.
Članak5.
(1) Republika Hrvatska potiče i štiti pluralizam i raznovrsnost medija na način propisan zakonom.
(2) Poticat će se proizvodnja i objavljivanje programskih sadržaja koji se odnose na:
– ostvarivanje prava na javno informiranje i na obaviještenost svih državljana Republike Hrvatske,
– ostvarivanje prava na javno informiranje i na obaviještenost svih Hrvata izvan granica Republike Hrvatske,
– ostvarivanje prava na javno informiranje i na obaviještenost pripadnika nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj…

3. Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19.

'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.

4. Nalozi i presude u ime privatne tvrtke RH d.o.o.

Ja, odnosno 94,17% hrvatskih građana na Referendumu 1991. godine se izjasnilo se za neovisnost Republike Hrvatske.
Protuustavnim potpisom Lisabonskog ugovora (Kosor -Josipović) Republika Hrvatska je prestala biti neovisna i suverena država. Nakon toga (29.04.2013.) registrirana je i počela s radom, za svoj interes i svojim korporativnim računom, privatna tvrtka istog imena ali ograničene odgovornosti pisana velikim slovima REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.

Prvi njihov izvršni direktor, a ne Predsjednik Republike Hrvatske, bio je Ivo Josipović. Nakon njega instalirana je Kolinda Grabar Kitarović, a nakon nje Zoran Milanović.

blokada ažurirana

prvi direktor

Prvi predsjednik korporacije RH d.o.o. imena URED PREDSJEDNIKA (D-U-N-S broj 552658569) bio je Ivo Josipović zaveden kao primary executive (izvršni direktor), a ne kao Predsjednik Republike Hrvatske

REPUBLIKA HRVATSKA - tvrtka nepoznatog vlasnika

Naša domovina Republika Hrvatska je – sa svim svojim institucijama, od vrha do dna, bez našeg znanja u jednom trenutku pretvorena u  tvrtku. To znači da njome više ne upravljaju zakoniti predstavnici našeg naroda, već činovnici stvarnog vlasnika te tvrtke – a tko je to – vrijeme će pokazati. Ovu nevjerojatnu prevaru otkrio je dokument REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. u kojem se pojašnjava značenje D-U-N-S broja.

Što je D-U-N-S broj?

D-U-N-S broj (Data Universal Numbering System – Podaci jedinstvenog sustava numeriranja) je devetoznamenkasta shema kodiranja. Tvrtke diljem svijeta mogu biti s D-U-N-S brojem jasno identificirane. To omogućuje tvrtkama da se svrstaju
prema njihovim matičnim tvrtkama, sjedištima, podružnicama, djelatnostima i poslovnicama.

Tko može zatražiti D-U-N-S broj?

D-U-N-S broj je namijenjen isključivo u svrhu identifikacije poduzeća. To uključuje podjele tvrtke, kao i vlasnike poduzetnika i privatnika. D-U-NS brojevi se nikada ne dodjeljuju privatnim osobama.

Republika Hrvatska i sve njezine institucije uredno su sa D-U-N-S brojem ubilježene kao tvrtke, a ne kao institucije suverene države kojom vlada narod.

A što je pravo javno poticanje na nasilje i mržnju najbolje je pojasnio hrvatski europarlamentarac Mislav Kolakušić, citiram:

Mislav Kolakušić: 'Mediji i istina za povratak normalnim ljudskim vrijednostima nužno je da se CCN, Reuters, Associated press, Deutsche Welle i slični medijski fanatici i talibani proglase terorističkim organizacijama. Tijekom takozvanih pandemija i forsiranih ratova oni proizvode enormne količine lažnih informacija i šire mržnju među ljudima i narodima koji za posljedicu imaju milijune žrtava diljem Europe i svijeta. Ovo, nije akt o oslobodi medija nego akt o slobodi širenja mržnje i lažnih vijesti koje vode svijet u mračno doba totalitarnih sustava'

A slični domaći medijski fanatici i talibani koje Kolakušić navodi za mene su urednici Jutarnjeg lista, Slobodne Dalmacije, Večernjeg lista, Novog lista, Indexa, HRTa, NOVE TV, RTL-a ... teroristi koji sustavno lažu i obmanjuju Hrvate. 

Indikativno je da sam dobio poziv za obavijesni razgovor nakon što sam protiv Marine Bilobrk Kontrec i Davora Božinovića podnio kaznene prijave zbog lažnog predstavljanja u ime Republike Hrvatske i nametljivog ponašanja!

 kontrec S

Sdbocreenshot 183

"Poticanje na nasilje i mržnju"

- Ako je podnošenje kaznene prijave protiv Kolinde Grabar Kitarović, Andreja Plenkovića, Zorana Milanovića, Gordana Jandrokovića, Branke Ivančan Picek. Tomislava Ćorića, uposlenika u privatnoj korporaciji RH d.o.o., zbog trovanja Hrvata chemtrailsima govor mržnje;

ilvv

analiza chema kopija

- Ako je pisanje o trovanju Hrvata GMO-om govor mržnje;

david suzuki

- Ako je pisanje da se požari, poplave, potresi iniciraju pomoću HAARP-a instaliranog u Hrvatskoj govor mržnje;

 tušilovic haarp

- Ako je pisanje o lažnim varijantima covida govor mržnje;

 gripa covid

- Ako je pisanje da će Hrvatska postati Hotspot govor mržnje

 hot spot

- Ako je pisanje o pravoj namjeri LGBTQ udruga govor mržnje;

 maša

- Ako je pisanje o epidemiji iznenadnih smrti sportaša i drugih zdravih mladih ljudi uzrokovanim grafenovim biološkim pripravkom tzv. 'cjepivom' Covid-19...

sportaši umrli od src zastoja

tuurbo karcinomi

posljedice cijepljenjaScreenshot 199

I najnovije:

zatajenje srcca

...za razliku od pisanja mainstream medija koji su zagovarali  cijepljenje  biološkim oružjem zvanom Covid-19 stvarajući  opću paniku zbog koje su mnogi naivni, nesretni ljudi nasjeli lažima i nakon cijepljenja iznenada umrli i umrli, govor mržnje;

 srećkoo

- Ako je citiranje Talmuda i otkrivanje prezimena prikrivenih domaćih lažnih Židova, antisemita, 'novonormalnih' cionista koji su u protuustavnoj pretvorbi opljačkali zajedničko vlasništvo naroda, protusustavno utrpali Republiku Hrvatska u EU, potpisali Agendu 21 i Agendu 2030, govor mržnje;

S1creenshot 193

S2creenshot 194

Što je Talmud?

Talmud je sveta knjiga za Židove. On sadržava ne samo religiozni nauk Židova, nego i građanske zakone: privatno pravo, obiteljsko pravo i kazneno pravo. Talmud je za Židove više nego sveto pismo za Kršćane! A Talmud zapravo je knjiga zla koja poziva na ubijanje nežidova, poziva na holokaust nad kršćanima. Talmud uči da je Isus Krist kopile, sin prostitutke, nečiste životinje i za Talmud su svi nežidovi gojimi (stoka) i rođeni da služe Židovima.

Lažni Židovi, cionisti autori su AGENDE 21 i AGENDE 2030!

AGENDA 21 ili završna verzija Agenda 2030, plan je iluminata za preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima, stvaranje jedne svjetske vlade, jedne svjetske banke i ostalih institucija preko kojih će kontrolirati sve procese u svijetu.

AGENDU 21 daleko od naše javnosti i bez da se pita narod, i bez referenduma, potpisala je najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije agendu je potpisao Neven Mimica. 2016-te AGENDU 2030, narodu iza leđa potpisala je Kolinda Grabar Kitarović. Potpisom su se obvezali i sprovoditi ih.

Završni citati Talmuda govore sve o cionistima:

'Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti'( Talmud, Aboda sara 37a).
'Dozvoljeno je lijekove na nežidovima isprobavati, da bi se ustanovilo da li su lijekovi štetni' (Šulah aruh, Joreh deah 158a)....
'Tko prolijeva krv onih koji nisu Židovi, Bogu žrtvu prinose' (Jalkut 772).
'Najpošteniji među nežidovima imaju se ubiti' (Talmud, S.ben Johaj 406).

Mayer Amschel Rothschild: 'Cijela Zemlja mora pripasti Židovima a ostali pogani narodi, koji su samo životinjski izmet, ne smiju posjedovati ništa'!

- Ako me zbog pisanja istine i za javno dobro treba uhititi i osuditi kao što je otac Ognjena Krausa Židov dr. Božidar Kraus uhapsio' i osudio dr. Alojzija Stepinca, samo navalite 'novonormalna'  gospodo .

 žid kraus

A tko je bio dr. Alojzije Stepinac govori ova memorijalna ploča u Jeruzalemu

Stepicreenshot 193

Marina Bilobrk Kontrec, gospodo iz DORH-a i MUP-a, ja znam da je korporacija RH d.o.o., u vlasništvu prikrivenih cionista i da njeni,  izbornim prijevarama instalirani političari lažno se predstavljajući u ime Republike Hrvatske i hrvatskog naroda, pljačkaju, lihvare, truju i provode genocid nad Hrvatima?

Jeste li svjesni da ste i Vi član te korporacijske organizacije, a proganjajući one koji se bore za istinu i javno dobro, suučesnica u genocidu?

Sgecreenshot 26

Dosta je bilo maltretiranja moje obitelji 

Moju suprugu Željanu (Bralić) Vrkić, već duže vremena psihički maltretira vaš dorh imputirajući joj govor mržnje. Osudili ste je na pravdi Boga, a nema veze sa objavama na portalu, niti se zna služiti računalom. Jedini njen 'grijeh' je što je sa nepunih 18 godina,u duetu s Kris Galiotom, otpjevala prvu domoljubnu pjesmu u Hrvatskoj (kad su njene kolege kalkulirale) 'Rodila me majka Hrvatica'.

Pjesma je spremljena (skrivena) u bunkeru, na obljetnicima proslave Dana Republike, Oluje, Bljeska, ... ne pušta se u eter, jer je očito, po dorh-mup-ovom narativu. i ona javno poticanje na nasilje i govor mržnje.

osuđ

Jadni li ste Vi Marina Kontrec, vaš takav dorh i vaše pravosuđe.
Svi smo mi djeca Božja i njemu pripadamo.
Nitko nije pobijedio Boga pa neće ni  Vaš Lucifer.

Maknite se od moje obitelji!

Nakon ove objave netko (pretpostavljam, znam tko) dat je nalog za prisluškivanje, praćenje, možda i likvidiranje  mene, nekog člana, a možda i cijele obitelji. Najprije se na moj WhatsApp (pri)spojio migrant spavač imena Verona Abbott sa ilegalnim boravištem u Hrvatskoj (broj telefona iz zemlje Tanzanije) s kojim sam imao kratku prepisku. Korisni idiot se razotkrio.

5 konverzacija

Gotovo istovremeno sa sinom se također na WhatsApp (pri)spojio drugi migrant spavač imena Chanelle Kulas DDS, sa ilegalnim boravištem u Hrvatskoj (broj telefona iz zemlje Maroko).

2 poziv sin maroko

Sve sam prijavio na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i dobio odgovor da iz mojih navoda ne proizlazi da je počinjeno kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti.

PU splitsko-dalmatinska
1. velj 2024. 11:56 (prije 21 sat)

prima ja

Poštovani potvrđujemo primitak maila.
S poštovanjem
Služba za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću

From: Ivica Luka <Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.;
Sent: Thursday, February 1, 2024 11:52 AM
To: PU splitsko-dalmatinska <Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.;
Subject:

UPOZORENJE: Ova poruka dolazi od pošiljatelja izvan MUP-a RH. Otvorite poveznice i/ili privitke samo ako prepoznajete pošiljatelja i sigurni ste da je sadržaj siguran.

PU splitsko-dalmatinska
1. velj 2024. 19:04 (prije 14 sati)

prima ja

Poštovani,

Iz Vaših navoda ne proizlazi da bi bilo počinjeno bilo koje kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti.

Ukoliko smatrate da ste oštećeni kaznenim djelom molimo Vas da u Vašem slučaju u teritorijalno nadležnoj II. Policijskoj postaji Split iznesete Vaša saznanja o počinjenju kaznenog djela.

S poštovanjem,

Policijska uprava splitsko-dalmatinska
Splitsko-dalmatinska County Police Administration

Trg Hrvatske bratske zajednice 9, 21000 Split

Web: splitsko-dalmatinska-policija.gov.hr
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Tel.: +38521307111

Iskustvo s načelnikom II Policijske postaje

Načelnik II Policijske postaje Ante Balov prije nekoliko godina, nakon objave mog teksta: 'Mladen Bartulović, HDZ-ov načelnik bogate Podstrane diplomirani kriminalist ili diplomirani kriminalac', poslao je dva policijska službenika u moj dom, zbog "pornografskog sadržaja" sina na facebooku, da uzmu sve IP adrese. Prethodno je županijski dorh izdao nalog. Što su i učinili. Supruga mi je zbog straha i stresa nakon kratkog vremena izgledala kao smrt na dopustu.

Osjećam se kao kokoš u kavezu koju treba čuvati lisica

Deinstalirao sam WhatsApp i blokirao profile Chanelle Kulas DDS i Verona Abbott.
Nakon tri dana instalirao sam aplikaciju WhatsApp.

Na njemu su se pojavila dva profila, profil kćeri i profil sina!?

Zato tvrdim: Razgovore između mene, supruge i djece preko WhatsAppa i dalje prisluškuju isti brojevi (Marokanac i Tanzanijanac). Imam dokaze na snimaču poziva. 

Dostavljeno:

Gospodinu Ivanu Turudiću

Gospodinu Mislavu Kolakušiću

Gospođi Karolini Vidović Krišto

Zastupničkim klubovima

Urednicima mainstream medija

Arhiva / Objava na portalu Istinom protiv laži

Mi ili ONi (Cionisti)

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Hrvatska d.o.o.

NAPOMENA: Blokiraju nam naslovne slike objava, linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje objava. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja