• Objavljeno
  • Pročitano 7655 puta

Srpski novinar Duško Velkovski: Imam sve o ratnim zločinima iz Vukovara, Sarajeva, prebacivanja ciparskih novaca...

Srpski novinar Duško Velkovski ili 'Dule nesalomljivi', kako ga sa strahom zovu korumpirani srpski političari, ostao je nesalomljiv (godinama ga pokušavaju vrbovati nudeći mu sve i svašta) i po cijenu izbacivanja iz vlastitog stana kojeg je otkupio ali nije prepisao na svoje ime jer ga je bilo sram to učiniti za života roditelja o kojima je brinuo do zadnjeg dana.

„Ne vjerujte medijima - LAŽU VAS! I to je zločin isto. I odgovarati će zbog toga, od novinara preko voditelja do urednika i vlasnika.

Mediji su napravili KRVAVE GRANICE NA BALKANU i doveli do ratova, ubijanja, pljački, silovanja, privatizacija koje to nisu već klasična otimačina, mediji su najveći RATNI HUŠKAĆI I RATNI ZLOČINCI KOJI NIKADA ODGOVARALI NISU.

Ali ta praksa se mora promijeniti, ta praksa će se uskoro promijeniti. Isto kao i sa sucima koji nemaju NIKAKAV kredibilitet jer ne sude u ime naroda već u ime tajkuna i korumpiranih političara. I svi su umreženi. Stranke i političari ne služe narodu. Oni služe samo sebi i zastupaju samo isključivo interes krupnog kapitala koristeći pri tom monopol fizičke sile, dakle oružanu silu koju također mi plaćamo, a koja je okrenuta protiv nas kao što su i sve institucije sistema okrenute protiv svojih građana.

Svaki sporazum koji predsjednik Vučić, general Diković i kamarila potpisuju mogu se smatrati ništavnim jer guraju građane Srbije da ginu za interese svjetskih oligarha.
Oni su se ispovraćali na Ustav Srbije“,upozorio je još jednom građane Srbije i prijatelje, novinar Duško Velkovski.

Naime, događa mu se bizaran slučaj. Odbili su mu zatraženo izuzeće suca koji je suučesnik u falsificiranju dokumenata o vlasništvu stana kojeg je otkupio ali nije htio prepisati za života roditelja o kojima je brinuo do njihove smrti

„Ova država udara desetu godinu na mene svim mogućim sredstvima i ja to ne želim više trpjeti ni sekunde. Što će mi dva bubrega, ne trebaju mi rožnjače, zdrav sam, imam toliko toga da ponudim svijetu. Dakle, neće biti problem za angažman, hoću samo da razbiju ovu zločinačku družinu kako ovdje tako i pred međunarodnim institucijama i da ih bacim na koljena.

IMAM sve o ratnim zločinima iz Vukovara, Sarajeva, posvuda države Srbije što nikada nije objavljeno, imam sve njihove financijske transakcije i prebacivanje Ciparskih novaca i sve kako je išlo sa imenima i prezimenima ljudi iz DB-a i onih iz podzemlja koji su pratili vreće sa novcem do Cipra.

Imam sve vrlo prljave i šokantne stvari za gotovo svakog političara, suca, narodnog zastupnika, imovinsko stanje, kuće, pozicije, nekretnine i banke gdje kriju novce opljačkane od građana Srbije, imam i za njihove obitelji i treća lica isto, imam za skoro sva ubojstva koje je država učinila, imam, ne gotovo, već SVE o CANVAS-u, OTPOR-u, Nevladinim organizacijama, političkim strankama, djelovanju Georgea Sorosa i američke ambasade u Beogradu i još 198 zemalja svijeta, vrlo kompromitirajuće stvari koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim ni ovdje ni u svijetu“, zaprijetio je političkom vrhu Srbije Velkovski.

Novinar Duško Velkovski stajao je ispred tenkova kada su krenuli prema Vukovaru. Organizirao je raznorazne humanitarne organizacije, sakupio milijune eura za pomoć djeci svijeta. Novinar 'DULE NESALOMLJIVI', kako su ga prijatelji zvali, a političari pokušavali vrbovati, za sebe nije tražio ništa. Pomagao je svakome i ništa nije uzeo. Samo je tražio da ga ostave na miru i puste da piše i prenosi istinu. I to je njegov najveći krimen.

Iznositi istinu danas je najopasniji posao. Zbog nje su mnogi izgubili život. 'Bolje se boriti za nešto nego umrijeti za ništa i 'Bolje istina koja boli nego laž koja godi', Duškove su egide!

Duško Velkovski postao je preopasan za srpsku političku oligarhiju. Previše je poznat da bi tek tako uklonili. Lakše ga je izbaciti iz stana kojeg, ne možete vjerovati, traži njegov rođeni brat 'debelo' stambeno zbrinut, povezan sa političkom oligarhijom, kojoj Duško ne želi služiti. 

Naime, Velkovski, je stan otplatio ali ga je bilo sram na sebe prepisati za života roditelja o kojima je do smrti sam brinuo. Falsificirajući razne potvrde brat mu je uspio dobiti vlasništvo nad stanom koji je dao u zalog za podignuti kredit, koji nije vratio. 

Kuda ide ovaj ludi svijet? Čovjek na čovjeka, otac na sina, sin na oca, brat na brata!

Postajemo li sve više i više novi Kaini?

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

(27 glasova)

Donirajte

Amount