• Objavljeno
  • Pročitano 13441 puta

Židovi cionisti inicirali su sve ratove! Sada pokušavaju inicirati i treći svjetski rat napadom na Rusiju!

Oba svjetska rata, regionalni ratovi na Bliskom istoku i u Africi te Hladni rat poticani su u američkoj i britanskoj političkoj kuhinji, a sve zbog nadmoći nad izvorima nafte, kontrole distribucije nafte, i očuvanju dolara kao jake svjetske valute. To su povijesne činjenice. Zbog interesa Britanije da Njemačka ne završi željezničku prugu Berlin - Bagdad, za koju je dobila koncesiju, prvo su organizirani Balkanski ratovi, pa kada to nije bilo dovoljno, organiziran je i atentat u Sarajevu.

U to doba već se znalo da je Mezopotamija, područje Iraka kod Mosula, Bagdada i Kuvajta, bogato naftom. Tim područjem je trebala prolaziti željeznička pruga Berlin – Bagdad, što su Englezi svakako htjeli spriječiti. Deutsche Bank je, naime, 1912. godine dobila koncesiju od Osmanskog cara za pravo prolaza do svih nalazišta nafte što je Njemačkoj omogućavalo da bude neovisna o svim britanskim morskim blokadama.

Britanija se bojala da neće moći kontrolirati taj dio koji nije moguće napasti s mora, a koji je Njemačka trebala imati pod svojom vlašću. Radilo se o cijelom koridoru sa sjevera Europe na istok, preko Austrije, Hrvatske, Turske do Iraka. Britanija se u Europi uvijek najviše plašila Njemačke, zbog čega su se 14. travnja 1914. engleski kralj George i ministar vanjskih poslova Edward Grey, tajno sastali s francuskim predsjednikom Poincareom i ruskim ambasadorom Izvolskim u Parizu, na kojem su dogovorili tajni vojni savez protiv Njemačke i Austro-Ugarske.

Da spriječi gradnju pruge Berlin-Bagdad, britanska tajna služba organizirala je i nagovorila vlade Srbije, Bugarske i Grčke da povedu rat protiv Turske, Prvi Balkanski rat 1912. i Drugi Balkanski rat 1913., a zatim je 28. srpnja 1914. organiziran atentat u Sarajevu na austrougarskog prestolonasljednika Ferdinanda.

Tako je i počeo Prvi svjetski rat. Sprema li se novi rat koji će započeti na Balkanu? Si vis pacem, para bellum (Ako želiš mir, spremaj se za rat) kaže latinska poslovica. Nažalost, mnogo toga započinje i događa se upravo na ovom našem brdovitom Balkanu. Imali smo 30. godina vremena da nadogradimo najljepšu i najbogatiju europsku zemlju, da budemo uistinu neovisni no, naši političari su nas na prijevaru uvukli u zagrljaj drugoj i mnogo goroj asocijaciji, Europskoj uniji, usput opljačkali i potpuno osiromašili.

Svojom dodvorničkom politikom doveli su nam gangstere s Wall Streeta, MMF i Svjetsku banku i dogovorno nam počeli otimati naše vlasništvo-resurse koje nam pripada po rođenju i kamatariti ovrhama. Dugove koje su nam svjesno stvorili ( ista shema pljačke se provodi u Srbiji, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori i Sloveniji ) neće se moći vratiti što je dovoljan razlog da nam Amerikanci i Englezi skuhaju cušpajz koji ćemo morati mi mali ljudi kusati. Ako do toga dođe, a doći će sigurno jer se povijest ponavlja, nastradati će ponovno narodi, a naša, nekad jugoslavenska, danas hrvatska, srpska, makedonska, slovenska i bosansko-hercegovačka politička govna će, kao i uvijek, isplivati na površinu!

Jedini način da preokrenemo povijest na ovim prostorima je biranje hrvatskih zastupnika, zatim lustracija, zatvaranje političkih veleizdajnika i kriminalaca, otjerati MMF, izaći iz EU, NATO-a i dovesti ekonomske stručnjake koji znaju i mogu izvući Hrvatsku iz krize, a imamo ih!

Židovi cionisti pokušavaju inicirati i Treći svjetski rat napadom na Rusiju. Narovno, žrtve bi bili europski narodi.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(10 glasova)

Donirajte

Amount