• Objavljeno
  • Pročitano 7871 puta

Andrej Plenković lažno se predstavlja hrvatskim premijerom! CRO demoskop nas i dalje pravi budalama!

Zato i radi u interesu svoje kompanije, a ne hrvatskog naroda. Nitko nam nije kriv što smo skloniji ulizivanju političarima i koruptivnosti nego borbi za svoja prava. I više volimo laž koja godi nego istinu koja boli. 

Andrej Plenković nije hrvatski premijer već veleizdajnik (plaćenik privatne kompanije tzv. 'Republika Hrvatska d.o.o.') na funkciji izvršnog direktora privatne kompanije Hrvatska 'Vlada d.o.o.' Instaliran da do kraja pauperizira i depopulira opljačkani hrvatski narod cjepivom protiv izmišljene pandemije tzv.Covid 19. Podsjetimo, Plenković je donirao milijardu eura mafijaškoj privatnoj korporaciji WHO-u i kupio 10 milijuna doza cjepiva, za eutanaziju hrvatskog naroda, novcima hrvatskih poreznih obveznika.

Za realizaciju zadanog plana služe mu poluge:

Pod 1. Privatne kompanije, HZJZ i Nacionalni stožer, u svakodnevno eksponiranim likovima Šostaru, Božinoviću, Capaku, Berošu, Markotićki (u pomoć im je bila i prva dama korporacije RH d.o.o. Sanja Musić Milanović), debelo plaćenim da nas lažu, prijete, ograničavaju slobodu kretanja, uništavaju generator ekonomije društva, mala i srednja poduzetništva...

Pod 2. Mainstream mediji, HRT, NOVA TV, RTL, Jutarnji, Večernji, 'Slobodna' Dalmacija, Index.hr, Net.hr, Dnevnik.hr. Tportal.. čiji nas urednici i dalje bombardiraju lažno zaraženim, oboljelim, umrlim od covida. Posebice ministarstvo istine i Faktograf koji nas sa svojim 'neovisnim' stručnjacima blokira dijeljenje, širenje, drugog mišljenja, istine.

Pod 3. Kupljeni 'znanstvenici' i liječnici Đikić, Srića, Ivić, Kaić i slični emisari koji „stručno“ objašnjavaju korisnost nošenja maski, potrebe testiranja i cijepljenja protiv Covida19. Koji nije virus već je kratica za Potvrdu o identifikaciji cijepljenja sa vještačkom inteligencijom.

Pod  4.. Anketarske kuće (CRO demoskop, Ipsos puls) koje lažnim prikazivanjem popularnosti stranaka i političara usmjeruju (dovode u zabludu) birače na izborima. Najnovija anketa u kojoj HDZ-u i dalje raste popularnost govori da nemaju granica u svojim lažima i prijevarama.

I pod 5.  APIS koji fiktivne glasove odbjeglih Jugoslovena i Srba (cca 500 tisuća), po ključu duboke države, raspoređuje (pribraja) unaprijed odabranim kandidatima HDZ-a, SDP-a i njihovim trabantima (HNS-u, SDSS-u, IDS-u, Možemo, Pametno) kako bi uvijek imali potreban majoritet u hrvatskom saboru. Ti odbjegli Jugosloveni i Srbi se i dan danas (nakon više od 30 godina) u Ministarstvu uprave vode kao hrvatski birači!!!

Andrej Plenković (Palenker) već 6 godina lažno se predstavlja hrvatskim premijerom. On zapravo obnaša dužnost direktora paradržavne privatne kompanije 'Vlada d.o.o.' sestrice paradržavne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o. Koja čak koristi i ime Republika Hrvatska.

I nastavlja slijed pauperizacije i depopulacije hrvatskog naroda: pljačkanje, protuustavno zaduživanje, lihvarenje, prodaja strateških privrednih resursa, trovanje chemtrailsima, GMO-om i Covid "cjepivima"!

Svladacreenshot 1

Zato i radi u interesu svoje tvrtke, kompanije, a ne hrvatskog naroda.

Nitko nam nije kriv što smo skloniji ulizivanju političarima i koruptivnosti nego borbi za svoja prava.

I više volimo laž koja godi nego istinu koja boli. 

https://istinomprotivlazi.eu/komentari/930-genijalni-veleizdajnik-jos-jednom-procitajte-kako-nas-je-plenkovic-13-puta-preveslao

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

 

 

 

 

(1 Glasaj)

Donirajte

Amount