• Objavljeno
  • Pročitano 18962 puta

Lažni Biden, lažna pandemija, lažni ukrajinski rat i lažni heroj (štikla) Volodymyr Zelensky koji blesira svijet iz svoje vile od 34 milijuna dolara na Floridi!

Avion za transport biološkog oružja povezan s CIA-om prije par dana sletio je iz Varšave u zračnu luku Kraków-Balice (Krakov, Poljska), dok je drugi sletio u zračnu luku Zadar (Hrvatska) bez registracijskih oznaka 

Sve je više znakova da svi na Zapadu gledamo golemu lažnu emisiju i da će se emisija uskoro završiti. Postoji mnogo dokaza koji ovo potkrepljuju:

Jeste li znali, na primjer, da prema službenoj ruskoj novinskoj agenciji Tass Ukrajina nije objavila rat Rusiji? Također da je ruski plin koji se još uvijek šalje kroz tu zemlju i dalje glavni izvor prihoda za vladu Ukrajine?
https://tass.com/pressreview/1424895

Također, jeste li znali da trgovačka poduzeća u vlasništvu obitelji Rothschild u Švicarskoj još uvijek prodaju rusku robu ostatku svijeta?
https://www.dw.com/en/russia-and-its-war-in-ukraine-how-swiss-financial-efficiency-helps-support-russia/a-61201507

Nadalje, unatoč "embargu", izvoz ruske nafte u SAD se nastavlja i čak se povećava. Primjerice, u tjednu od 12. do 18. ožujka SAD je kupovao 70.000 barela ruske nafte dnevno, 80% više nego prethodnog tjedna.
https://tass.com/pressreview/1427181

Zatim, naravno, tu su i sve očito lažne snimke o ukrajinskom “ratu” koje preplavljuju zapadne TV ekrane. U posljednjem primjeru, CNN izvještava o požaru u Edmontonu, Kanada je u Ukrajini.
Snimka zaslona ispod (snimljena prije nego što ju je CNN zamaglio) jasno pokazuje da je vatrogasna jedinica Edmontona na licu mjesta.

laažni

Studiji Rite Katz (lažnog Bin Ladena) također rade prekovremeno na snimanju zaposlenika Rothschilda i takozvanog ukrajinskog predsjednika Volodymyra Zelenskog, koji radi na svojoj vili od 34 milijuna dolara na Floridi. Ruski FSB kaže da se čini da je kamenovan kokainom.

Nećemo preduboko ulaziti u lažnu pandemiju osim da napomenemo da su stope smrtnosti diljem svijeta iste kao u godinama prije pandemije. Također napominjemo da pandemija ne postoji u Africi i drugim regijama čije su vlade odbile pristati na cijeli lažni događaj.

Izvori na visokoj razini u istočnim i zapadnim tajnim društvima kažu da je lažna emisija koja se odvija samo dio procesa buđenja duboko ispranih mozgova Zapada. Postavlja se kao svojevrsna ceremonija inicijacije za Zapad. U antropologiji se takve ceremonije nazivaju "liminalnim događajima" i odnose se na stvari poput vjenčanja ili ceremonija punoljetnosti koje označavaju veliku tranziciju u životu. U ovom slučaju, ceremonija se provodi za početak novog doba ljubavi, napretka i sklada s prirodom, kažu izvori. To će uskoro biti jasno, obećavaju izvori. Međutim, prije nego što se to dogodi, potrebno je dovršiti vrlo stvarni međunarodni vojni, agencijski i policijski udar na drevni sotonistički kult koji je zauzeo najviše razine moći u većini zapadnih zemalja.

Ova kampanja se bliži kraju jer je većina čelnika ovog kulta, uključujući Hillary Rockefeller (Clinton), Jensa Psakija (aka Mark Zuckerberg Rockefeller) i Klausa Rothschilda (Schwab), uhićena ili pogubljena. Ta se uhićenja pojavljuju u obliku najava da su zaraženi Covidom 19 (unatoč tome što su u potpunosti cijepljeni) i da su u "samoizolaciji".
https://www.cbsnews.com/news/hillary-clinton-covid-19-bill-clinton/

https://www.dailywire.com/news/breaking-jen-psaki-tests-positive-for-covid-19-will-miss-bidens-europe-trip

Naravno, hazarska mafija pokušat će se pretvarati da se to ne događa tako što će javnosti predstaviti lažne verzije svojih vođa. Avatara.

Pripadnici ovog kulta, također poznati kao Židovi sabatea-frankisti ili hazarska mafija, koji godinama pokušavaju izvesti lažni Armagedon. Predstava kojoj smo izloženi na našim ekranima je njihova rekonstrukcija četiri konjanika apokalipse: gladi (Covid 19), rata (Ukrajina), smrti (masovno cijepljenje) i osvajanja (Novi svjetski poredak).

Međutim, kao što pokazuje ova karta tko "sankcionira" Rusiju, njihova je kontrolna mreža sada ograničena na zapadne marionetske vlade, na čelu s lažnim Joeom Bidenom.

rusiija

Drugim riječima, cijeli planet je ustao na ustanak protiv njihove ubilačke vladavine. Ključ njihovog konačnog poraza je rušenje njihove kontrole nad zapadnim financijskim sustavom, zato je Vladimir Putin rekao da će Rusija zahtijevati da zemlje koje je označila kao "neprijateljske" (što uključuje SAD, UK i zemlje Europske unije) moraju platiti [zlatom] rublje za ruski plin,
https://www.zerohedge.com/markets/russia-demand-hostile-states-pay-rubles-gas

Budući da hazarska mafija uglavnom kontrolira lažni ili fiat novac koji nije ničim podržan, preuzimanje kontrole nad pravim stvarima ključ je za njihovu pobjedu. Ovo se sada događa kada počinje zamlja propasti robe. Zapadni trgovci robom i klirinške kuće suočavaju se s krizom likvidnosti povijesnih razmjera jer svijet zahtijeva da plaćaju stvarnim (imovinom) novcem.
https://www.zerohedge.com/markets/trading-houses-will-collapse-margin-call-doom-loop-goes-global-trafigura-cfo-warns

Ovih dana Iran, Saudijska Arabija, Rusija, Nigerija itd. odbijaju prodavati naftu Zapadu u zamjenu za fiat valutu. U Nigeriji su, na primjer, zapadne korporacije primile samo 5% količine sirove nafte ispumpane kroz naftovod Trans Niger između listopada 2021. i veljače 2022. jer su Nigerijci odlučili zadržati naftu za sebe.

Druga fronta na kojoj se pobjeđuje hazarska mafija je u borbi za svjetsko javno mnijenje. Citiram ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova:
Akcije Zapada potvrđuju da to nije pouzdano...Ono što želimo je pravedan svijet, bez rata, agresivnih projekata ili pokušaja da se jedna zemlja suprotstavi drugoj...Ono što želimo je da razgovaramo o tome kako živjeti na ovoj planeti u budućnosti. Nagomilalo se previše problema, a postojeće institucije nisu ih mogle riješiti. “Liberalna demokracija”, kako se ispostavilo, uopće nije “liberalna” i uopće nije “demokracija”... sve vrijednosti koje oni na Zapadu propovijedaju Rusiji, poput slobode izražavanja, tržišne ekonomije , svetost privatnog vlasništva i presumpcija nevinosti, ne vrijede ni centa. https://tass.com/politics/1427557

https://www.veteranstoday.com/2022/03/24/must-read-foreign-minister-lavrov-addresses-leaders-of-russia-telling-truthful-brilliant-g/

Kinezi i drugi se slažu

Sjedinjene Države i NATO nisu u poziciji suditi o moralnim standardima neke zemlje osim ako se ne ispričaju i ne nadoknade štetu i patnju koju su nanijeli narodima Jugoslavije, Iraka, Sirije i Afganistana, rekla je glasnogovornica kineskog ministarstva vanjskih poslova Hua Chunying.
https://srbin.info/en/svet/peking-amerika-da-se-izvini-zbog-bombardovanja-jugoslavije/

https://www.counterpunch.org/2019/08/20/americas-forgotten-bullshit-bomding-of-serbia/_

Indija se također slaže. Kad je britanska ropska vlada pokušala poslati delegaciju na visokoj razini u Indiju da ih uvjeri da izoliraju Rusiju, rečeno im je da nisu dobrodošli.
https://www.opindia.com/2022/03/india-says-no-to-high-powered-uk-delegation-coming-to-persuade-govt-against-russia-trip-cancelled-last-minute/

Turci, povijesni suparnici Rusa, također nisu na brodu. Njihove službene vijesti glase:

[Zapad] je počinio svojevrsni genocid nad muslimanima, od Afganistana do Libije, od Iraka do Somalije [i sada] pozivaju nas, ljude čije su gradove krvlju obojili u crveno, da okrenemo Zapad protiv Rusije u obranu .
Svoje su zločine iznijeli na vidjelo s tajnim centrima za mučenje koje su postavili u 35 zemalja diljem svijeta. Vodili su trgovinu robljem putem CIA-inih zrakoplova. Koristili su metode masakra i mučenja kao da su vjerske ceremonije, obrede prijelaza. Jedno je sigurno: ova regija nikada neće i ne smije maknuti prstom da brani Zapad, da brani Europu.
https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahim-karagul/the-west-committed-genocides-against-muslims-yesterday-but-they-want-them-to-defend-europe-today-they-zove-erdogan-anti-zapad-ali-zapad-sada-moli-za-njegovu-pomoć-3592239

Što se tiče Turske, njezin čelnik Recep Erdogan podnio je ostavku na prošlotjednom summitu NATO-a po prvi put nakon mnogo Dana ponovno javno. Izvor Mossada je rekao: Erdogan je prisustvovao sastanku u Bruxellesu. Nosi GPS narukvicu za gležanj. On radi sa Savezom. Mnogo toga se događa iza kulisa. Napravljeni su mnogi ustupci koji su korisni svima. O tome se u medijima ništa ne govori. Na primjer, Erdogan radi s izraelskim premijerom Bennettom, Putinom, Iranom i Saudijcima na formiranju neke vrste koalicije za mir i prosperitet čovječanstva. To se ne objavljuje u MSM-u.

Svi moraju pokazati pokeraško lice prema zapadnoj KM kabali. Erdogan i Putin dobro su svjesni da će NATO i SAD pod kontrolom Kabale učiniti sve što je potrebno kako bi Turska i Rusija započele rat na Crnom moru.
Ruska novinska agencija Tass također izvještava da je Erdogan razgovarao s Putinom i zamoljen da posreduje između Zapada i Rusije u Ukrajini
https://tass.com/world/1428019

Međutim, Erdogan je nestao sa službenih turskih novinskih stranica, što sugerira da mu još uvijek nije dopušten povratak u Tursku. Druga stvar koja se događa je neprestani tok užasnih otkrića o zločinima hazarske mafije. Primjerice, sve više otkrića o zločinima Huntera Bidena izlazi na vidjelo. Hunter Biden će biti optužen, slaže se više izvora. Nije lako čitati, ali ljudi moraju znati. Klinac od 7, 8, 10 godina prisiljen je na seks pet do dvadeset puta dnevno. Ovo je okrutno. To je demonsko.
- Jaco Booyens

wašington post

Evo primjera demonskog načina razmišljanja zapadnih čelnika kako ga je izrazila bivša američka državna tajnica Madeleine Albright, koja je prošlog tjedna napustila (kamo sreće da je prije) ovu zemlju.
STAHL: Čuli smo da je umrlo pola milijuna djece. Mislim, to je više djece nego što je umrlo u Hirošimi. I, znate, isplati li se cijena toga?
ALBRIGHT: Mislim da je to vrlo teška odluka, ali cijena – mislimo da se isplati. Tome pripadamo Bill i Hillary Clinton, David Rockefeller, Henry Kissinger, George Soros i drugi vjesnici Novog svjetskog poretka.
https://historyheist.com/madeleine-albright-answers-interviewer-leslie-stahl-on-over-500000-innocent-iraqi-childrens-deaths-that-we-think-the-price-is-worth-it/

Također saznajemo o nekim tvrtkama koje koriste ova čudovišta kao paravan. Ovo je iz kanadskog izvora: Black & Veach i Cemex: Building Biolabs za DTRA od 2003. - Osnivač Epstein izrazio je zahvalnost u svojoj knjizi The Viral Storm: The Dawn of a New Pandemic Age iz 2012. Dijeli ured s tvrtkom Metabiota, Inc:geen - koju financiraju Rosemont Seneca Huntera Bidena, NIH i Bill Gates. Cemex: Povezan s trgovinom djecom i zakladom Clinton. – Vlasnik Cemexa Carlos Slim drugi je najveći dioničar The New York Timesa otuda i zlonamjerna propaganda, također u vlasništvu obitelji Rothschilds/Bronfman povezane s grupom NXIVM za trgovinu seksom/ljudima.
https://www.google.com/amp/s/finance.yahoo.com/amphtml/news/black-veatch-joins-host-cemex-190107828.html

Sve više i više izlazi o tim ljudima koji nas sve pokušavaju ubiti biološkim oružjem. Ruska vlada je predstavila detaljne dokaze o tome vladama svijeta. Analiza dokumenata pokazuje da su u inozemstvo izvezeni ne samo uzorci tkiva i seruma ljudske krvi, već i opasni patogeni i njihovi prijenosnici, stoji tamo. Oni su, naravno, napravljeni kako bi se razvilo etnički specifično biološko oružje”.
https://www.urdupoint.com/en/world/russian-defense-ministry-unveils-scheme-for-m-1487252.html

Nadalje se izvještava da je avion za transport biološkog oružja povezan s CIA-om upravo sletio iz Varšave u zračnu luku Kraków-Balice (Krakov, Poljska), dok je drugi sletio u zračnu luku Zadar (Hrvatska) bez registracijskih oznaka

Svi moraju biti svjesni da je rok sve bliži i da je mat red dana. Konačna implozija Duboke države je neizbježna. Stavite svoje zaštitne kape i božanski oklop jer će prije nego što odu pokušati povesti što više ljudi sa sobom”, upozorava izvor iz Mossada. Već su napravili veliku štetu. To se događa kada Big Pharma umre. Vlada, mediji i obrazovni sustav preuzimaju vlast. Priložene fotografije pokazuju kako su cjepiva bila i kako se primjenjuju u Americi u usporedbi s Japanom. I stope smrtnosti kod djece mlađe od 2 godine. Vrlo informativno!

Kritična masa Zapada sada se budi i vidi zločine počinjene nad njihovim narodom

Kada se Justin Castro prošlog tjedna obratio Europskom parlamentu, većina europarlamentaraca je napustila, ali nekoliko ga je ostalo kritizirati. Zaista bih predložio da se kad se prašina slegne, [odrede] vojni sud i svi ti ljudi u medijima, svi ti školski upravitelji, svi ti liječnici... političari i pravi kolovođe budu izvedeni pred lice pravde. Proglase li ih krivima, treba ih pogubiti, smatra dr. Vladimir Zelenko, izražavajući tako mišljenje mnogih ljudi.

Hazarska mafija se, hvala Bogu, pomalo ali sigurno urušava. Mediji su ključni.

Benjamin Fulford

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg  hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(22 glasova)

Donirajte

Amount