Svjetlana Valentić-enky Svjetlana Valentić-enky
  • Objavljeno
  • Pročitano 19327 puta

Klimatske promjene ne postoje! Nemojte dozvoliti da vas korisni idioti prave budalama /video/

Geoinženjering ne samo da može odrediti gdje će padati kiša, gdje će biti suša, tko će imati kakvu temperaturu i tlak zraka, koga će pomesti uragan kategorije 6..., nego i koji će vulkan eruptirati, koga će zadesiti potres, tko će dobiti novu pandemiju ptičje gripe i sl.

Geoinženjering je proces u kojem se ljudi igraju boga s vremenom i Zemljinim sistemima za održavanje života. Geoinženjering je klimatski inženjering tj. manipulacija oceansko – atmosferskih sistema i magnetosfere. Primarne metode klimatskog inženjeringa su Menadžemnt Solarne Radijacije, Fertilizacija Oceana i Kemijska Nukleacija Leda. Te patentirane metode najviše koriste nano čestice metala (kao što su aluminij, barij, stroncij, željezo, kadmij...) koje se, na svakodnevnoj bazi, raspršuju avionima diljem svijeta. Kako se zna da su mnoge, od tih čestica, koje se koriste u klimatskom inženjeringu, teški metali?

Zna se iz rezultata testiranja, provedenih diljem svijeta, ali i iz navedenih patenata klimatskog inženjeringa. Za cijelu listu od preko 150 geoinženjering patenata, posjetite stranicu GeoengineeringWatch.org ovdje: https://www.geoengineeringwatch.org/an-extensive-list-of-patents/ Dostupni su rezultati testiranja kiše, snijega i zemlje.

https://www.geoengineeringwatch.org/water-tests/

https://www.geoengineeringwatch.org/documents-2/

Menadžment Solarne Radijacije

je tip klimatskog inženjeringa, koji teži reflektirati sunčevu svjetlost i, posljedično, smanjiti globalno zatopljenje (koje ne postoji, a o čemu ću više sljedeći puta, kad ću govoriti o solarnom minimumu, simulatoru sunca i manipulaciji Zemljine magnetosfere) i tako pokušava blokirati nešto sunčeve toplinske radijacije da bi se pokušao usporiti efekt stakleničkih plinova (Efekt stakleničkih plinova – nakupljanje CO2 i metana, koji stvaraju oko zemlje efekt staklenika, što prevedeno znači da sunčeva toplina prolazi do Zemlje, ali se Zemlja ne može, preko noći, ohladiti, jer se njena toplina reflektira od tog „sloja stakla“, koji su napravili staklenički plinovi, i vraća natrag na njenu površinu).

Stoga, zrakoplovi, diljem svijeta (vojni, ali i od većine komercijalnih linija raspršuju po nebu čestice sa sposobnošću rasipanja svjetlosti (kao što je aluminij), što stvara stanje nazvano Globalna Zamagljenost (Pojam *Global Dimming* su svi do sada preveli Globalno zatamljenje, a ne, kao moja malenkost, Globalna zamagljenost pa, ako želite surfati na hrvatskom, tražite i tako).

Globalna Zamagljenost se definira kao smanjenje količine solarne radijacije, koja stiže do površine Zemlje, zahvaljujući sitnim česticama u atmosferi (nano čestice, za nas toksičnih, metala), koje apsorbiraju solarnu energiju i reflektiraju sunčevu svjetlost natrag u svemir. Znamo da 25 do 30% sunčevih zraka, koje su dosezale do planeta prije 5 deseteljeća, više ne dosežu. Razmislite o tome. 25 do 30%. Iste te čestice, koje se koriste u programima Menadžmenta solarne radijacije, koriste se i u programima Fertilizacije Oceana.

Fertilizacija Oceana 

je tip klimatskog inženjeringa, temeljen na namjernom ubacivanju željeza ili sumpora u gornje slojeve oceana s ciljem uklanjanja CO2 iz atmosfere.Na taj se način umjetno stvara cvat agli i planktona te prisiljava ocean da apsorbira još CO2 iz atmosfere, što izaziva kataklizmičke efekte u oceanu. Kako?

Nakon što je umjetno izazvan cvat algi i planktona i u ocean usisana izuzetno velika količina CO2, taj će se dio oceana previše zakiseliti te će u njemu cvasti samo toksične alge, kojima odgovara tako kiselo okruženje pa će, posljedično, dijelovi oceana, koji su prošli kroz programe fertilizacije – umrijeti tj. postati tzv. Mrtve zone, koje više nemaju sposobnost ni proizvoditi kisik niti upijati ugljični dioksid, u kojima više nema života. Takvih je zona sve više i više o čemu smo već pisali u našim prethonim člancima.

Kemijska Nukleacija Leda

Treći vid klimatskog inženjeringa, zvan Kemijska Nukleacija Leda, služi za stvaranje privremenih zahlađenja, koja, bar mi u Hrvatskoj, imamo prilike vrlo često iskusiti. O čemu se radi? Obzirom da je klima u potpunosti umjetna te, radi krajnjeg cilja „vlade iz sjene“, temperature toliko visoke, da ne bi došlo do panike stanovništva, nad mnogim se krajevima provodi Kemijska Nukelacija Leda, koja, putem agensa za Kemijsku Nukleaciju Leda (kao što je npr. bakterija ešerihija koli pa, zbog toga, vaši kućni ljubimci često znaju imati meku stolicu) ohladi vlagu iz atmosfere te proizvede rashlađene padaline.

Ta vlaga u vidu rashlađenih padalina, kratkotrajno i toksično će ohladiti atmosferu i zemlju na dijelovima, gdje se provodila Kemijska Nukleacija Leda, ali će, po potrebi, proizvesti i tuče, koje, u zadnje vrijeme, nerijetko imaju „kapi leda“ veličine teniske loptice. Da bi se moglo upravljati metalnim nano česticama, kojima nas sprejaju, te oblikovati vrijeme, potrebna su i tvz. HAARP postrojenja tj. grijači jonosfere.

HAARP postrojenja

se sastoje od mnogo antena, koje odašiljaju izuzetno visoke frekvencije, koje se odbijaju od klimatskim inženjeringom umjetno stvorene jonosfere te ciljano pomiču određene nakupine nano čestica, koje su oko sebe nukleirale vlagu iz atmosfere tj. ciljano pomiču tu vlagu tj. oblake, željenim smjerom i brzinom. Na isti način, grijači jonosfere mogu ciljano izazvati vulkanske erupcije i potrese.

Najmoćnije HAARP postrojenje se nalazi na Anatarktici, no postoje diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj u blizini Karlovca (Tušilović). Više o HAARP tehnologiji pročitajte u članku Krešimira Mišaka ovdje: https://2012-transformacijasvijesti.com/manipulacije/kresimir-misak-o-haarp-u-zemljinoj-frekvenciji

Geoinženjering ne samo da može odrediti gdje će padati kiša, gdje će biti suša, tko će imati kakvu temperaturu i tlak zraka, koga će pomesti uragan kategorije 6..., nego i koji će vulkan erputirati, koga će zadesiti potres, tko će dobiti novu pandemiju ptičje gripe i sl. Na koji način se može manipulirati Zemljina magnetosferate kako je to uključeno u geoinženjering, nešto detaljnije, kanimo objasniti u sljedećem izlaganju, a kada ćemo dati odgovore i na donja pitanja:

Što je Zemljina magnetosfera?
Što je to solarni minimum i jesmo li ušli u njega?
Što je i čemu služi sunčev simulator?
Zašto se mijenja frekvencija Zemljinih valova (Shumannova frekvencija)?
I zašto se polovi zagrijavaju mnogo brže od ostatka svijeta?

Naravno, ne zaboravite ono najvažnije – globalno zatopljenje ne postoji. Ono je laž, koju su nam servirali isti oni, koji provode klimatski inženjering da bi nas „spasili“ od globalnog zatopljenja. Sad, zato, imamo novi naziv; za trenutne i nadolazeće katastrofe, koje nas čekaju; Klimatske Promjene. 

Geoinženjering je ni manje ni više, nego – moćno oružje vladajuće kaste.

Zato nemojte dozvoliti da vas Plenković i njegovi korisni idioti -.urednici medija - prave budalama.

Za bolje razmumijevanje ovog članka, molim vas proučite naše IPL Globalne Informativne Vijesti broj 147, 148 i 149.
http://istinomprotivlazi.eu/component/k2/2491-totalna-izdaja-ljudske-rase-i-sveukupnog-zivota-na-zemlji-video-s-prijevodom

http://istinomprotivlazi.eu/component/k2/2497-planet-se-totalno-rastapa-401mjesec-za-redom-temperature-iznad-normale-hrvatska-medu-top-5-zemalja-svijeta-sa-ekstremno-rekordnim-temperaturama-u-svibnju-video-s-prijevodom

http://istinomprotivlazi.eu/component/k2/2501-probudimo-se-malo-je-vremena-ostalo-istina-se-ne-moze-vise-kriti-raskrinkajmo-i-zaustavimo-klimatski-inzenjering-video-s-prijevodom

Pripremila: Svjetlana Valentić - enky

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“


(12 glasova)

Donirajte

Amount