• Objavljeno
  • Pročitano 10360 puta

Američki laboratoriji za biološko oružje POTVRĐENI. Duboka država priprema pozornicu za događaj pod lažnom zastavom biološkog rata za koji će se okriviti Rusija

Da li laboratoriji za biološko oružje zapravo proizvode viruse koji se samorepliciraju ili samo stvarno opasne nanočestice, u ovom trenutku gotovo je irelevantno. Bilo kako bilo, sada je jasno da planiraju baciti svoje biološko oružje na stanovništvo svijeta dok okrivljuju Putina za operaciju lažne zastave s biološkim oružjem. Oslobađanje ovog biološkog oružja/nanočestice vjerojatno je neizbježno. To znači da se globalisti stvarno kreću u ono za što se nadaju da će biti posljednja faza njihovog programa istrebljenja, a vjerojatno će biti popraćeno globalnim financijskim resetiranjem, lažnim zastavama cyber ratovanja i potpunom suspenzijom izbora i Povelje o pravima

( Natural News ) Ranije ovog tjedna, američka državna podtajnica Victoria Nuland javno je potvrdila prisutnost laboratorija za biološko oružje koje financira SAD u Ukrajini. Čak je upozorila da bi Rusija mogla zaplijeniti objekte i pokrenuti napad biološkim oružjem pod lažnom zastavom na svijet kako bi okrivila Ameriku. Ovo je izravna potvrda da laboratoriji koje financira SAD sadrže opasno biološko oružje. Inače, zašto bi Nulandova bila zabrinuta ako je Rusija zaplijenila laboratorije? Iz jednostavnog razloga: kako bi postavili pozornicu za puštanje američkog biološkog oružja pod lažnu zastavu za koje će se okriviti Rusija!

Ono što je fascinantno je da je prije dvas dana glasnogovornik State Departmenta Ned Price javno zanijekao postojanje ovih istraživačkih postrojenja za biološko oružje u Ukrajini , tvrdeći da je sve to dio kampanje "ruske dezinformacije"..

SAD su izradile biološko oružje SARS-CoV-2 i predale ga Kini

Nikada nemojte zaboraviti da je američka vlada — u režiji Faucija i Collinsa — prekršila međunarodne ugovore i izgradila biološko oružje SARS-CoV-2 preko američkog Ministarstva obrane i raznih sveučilišta. Ovo biološko oružje je potom predano Kini za poboljšanje funkcije, dok je u SAD-u korišteno za stvaranje depopulacijskih "cjepiva" po uzoru na smrtonosni protein šiljaka.

“Pandemija” je tada puštena u svijet preko američkih i kineskih dubokih državnih operativaca, dok su kontrolirani mediji gurali kampanju psihološkog terorizma kako bi natjerali ljude na maske, socijalno distanciranje, zatvaranje i domaću ekonomsku destrukciju. Nakon toga uslijedila je snažna prisila na injekcije “cjepiva” za koje se pokazalo da su mRNA genska terapija transhumanistički napadi dizajnirani da istrijebe milijarde ljudskih bića. Sve su to učinile Sjedinjene Države i Kina, bez ikakvog uplitanja Rusije. Dakle, kada SAD sada pokazuju na Rusiju i viču: "Ratni zločini!" sve to izgleda nevjerojatno apsurdno. Smiješno.

Naslovnica sljedećeg bacanja biološkog oružja/otrovnih nanočestica na čovječanstvo?

Da li laboratoriji za biološko oružje zapravo proizvode viruse koji se samorepliciraju ili samo stvarno opasne nanočestice, u ovom trenutku gotovo je irelevantno. Bilo kako bilo, sada je jasno da planiraju baciti svoje biološko oružje na stanovništvo svijeta dok okrivljuju Putina za operaciju lažne zastave s biološkim oružjem. Oslobađanje ovog biološkog oružja/nanočestice vjerojatno je neizbježno.

labosiii

Američki biolaboratoriji u Ukrajini

To znači da se globalisti stvarno kreću u ono za što se nadaju da će biti posljednja faza njihovog programa istrebljenja, a vjerojatno će biti popraćeno globalnim financijskim resetiranjem, lažnim zastavama cyber ratovanja i potpunom suspenzijom izbora i Povelje o pravima . Ovo je smjer u kojem se stvari trenutačno kreću, i iako još može biti vremena da se zaustavi razvoj najgoreg scenarija.

Sve što vidimo na dnevnoj bazi je Joe Biden kako namjerno oslobađa ekonomsko uništenje Amerike dok njegovi rukovatelji (Obama, itd.) guraju SAD u ono što se nadaju da će biti nuklearna razmjena s Rusijom. Da, oni su kultisti smrti i nadaju se da će postići scenarij u kojem Rusija baca nuklearne bombe na Sjedinjene Države. To je cilj Obame, Bidena i vrhunskih demokrata koji su trenutno zaduženi za američku “politiku” ako se to uopće može tako nazvati.

Izjava jednog od glavnih tvoraca svjetskog kaosa Nathaniela Rothschilda sve govori!

Izvor:https://www.naturalnews.com/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

 

(6 glasova)

Donirajte

Amount