• Objavljeno
  • Pročitano 3578 puta

U Hrvatskoj i Srbiji se na potpuno isti način pljačka narod, a predsjednici i premijeri, kada se instaliraju, odlaze u Izrael pokloniti se svom kralju, ocu cionizma Theodoru Herzlu!

Istu retoriku nam prodaju i jedni i drugi političari, iste probleme koje imaju građani Srbije imamo i mi. 2% novokomponiranih milijardera i milijunaša, 10% srednjeg sloja, a ostatak ovršenih građana preživljavanju iz mjeseca u mjesec, sve više kopajući po kontejnerima

Mi se nalazimo u procesu nacionalne regresije, jer nismo sposobni da živimo u sadašnjosti. U tu regresiju nas neprekidno guraju naši ideolozi, politikanti, crkvenjaci, dobar dio opsjenarske inteligencije, hraneći nas prošlošću, da bi nas držali u koma stanju ideološkim anesteticima, dok određeni slojevi zgrću sume novca.

To mu izgleda ovako:

''Oderali smo vam kožu, pokupili bez novaca vašu imovinu, pretvorili vas u jeftinu radnu snagu, ali vam dajemo srpstvo, slavno Dušanovo carstvo.

Smanjili smo vam mirovine, tjeramo vašu djecu u inozemstvo u „obećanu“ Europu koja je šuplja ko švicarski sir, ali vi imate slavnu prošlost kada ste išli preko Albanije, i kada su Srbi svi do jednog izginuli na Kosovu 1389.

Unazadili smo vas kao narod, ministarstvo kulture svojim ne činjenjem vas zatupljuje, ali budite ispunjeni time što je Gavrilo Princip ubio prijestol nasljednika, što ste 27 ožujka rekli NE, a potom dobili pakao kakav niste sanjali, iako su to " NE" pustili u javnost neki zatvoreni ezoteristi.

Nemate posao jer smo vam uništili gotovo sva poduzeća, ali imate gusle i epske pjesme o Kraljeviću Marku, koji je bio turski vazal.

Imate sreću jer ste Srbi i pravoslavci za razliku od ostalog nesretnog svijeta koji nije bio te sreće, i koji zbog toga grca u žalosti, roneći suze.

'Nitko nema što Srbin ima' će biti vaša spasonosna mantra, dok vas banke stružu do kostiju i razni tipovi ulaze u kuće da vam popisuju stvari. I dok vas tako sve više kljukamo sa srpstvom, slavnom prošlošću, vašom izuzetnošću nad ostalim narodima, tako da ćete tjelesno postojati sada, a duševno u srednjem vijeku.

Gutajte naše tablete " Srbi narod najstariji " i " u Turskoj je otkriveno srpsko pismo staro 3000 god ".

Ako i to ne pomogne, tu su ruske rakete i Teslino tajno oružje. Ti preparati su naša proizvodnja, radi ih 'Galenika', koja nije više naša.

Može i uz pivo'', kaže Duško Velkovski protiv koga je Vučićevo državno tužilaštvo pokrenulo postupak jer se usudio razotkriti imena srpskih liječnika koji su na platnom popisu farmako mafije.

Ista ili slična retorika i u Hrvatskoj

Istu retoriku nam prodaju jedni i drugi političari, iste probleme koje imaju građani Srbije imamo i mi. 2% novokomponiranih milijardera i milijunaša, 10% srednjeg sloja, a ostatak ovršenih građana preživljavanju iz mjeseca u mjesec, sve više kopajući po kontejnerima. Saborski zastupnik Miro Bulj izjavio je da je vidio svog profesora kako kopa po kontejneru!

To je današnja zbilja, naša svakodnevnica i žalosna istina, a shema pljačke i osiromašivanja, nekada sretnih i zadovoljnih naroda, radi se po uputama gangstera sa Wall Streeta i MMF-a.

Čak su im i prisege gotovo identične!

Prisega zastupnika u Hrvatskom saboru:

“Prisežem svojom čašću da ću dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske !”.

Zakletva poslanika u Narodnoj skupštini Srbije:

"Zaklinjem se da ću dužnost narodnog poslanika obavljati predano, pošteno, savjesno i vjerno Ustavu, braniti ljudska i manjinska prava i građanske slobode i po najboljem znanju i umijeću služiti građanima Srbije, istini i pravdi!"

Hoćemo li dozvoliti da nas svojom prepoznatljivom huškačkom retorikom, kakve smo se naslušali i nagledali 90-ih, ponovno gurnu u još jedan rat koji im je potreban da zacementiraju svoju protuustavnu pljačku i dovedu planiranih 5-7 milijuna izbjeglica na ove naše prostore - radi, kako kažu,  multikulturalnosti!

Naravno da nećemo!

Nevjerojatna oligarhija. Nisu više komunisti, sada se zovu cionisti. Nakon instaliranja na vlast, premijeri i predsjednici odlaze u Izrael pokloniti se svom kralju, ocu cionizma Theodoru Herzlu!

 10411842 891065600960400 3528580689925482229 n

vucic jad vasem Reuters Ammar Awad

Crne yarmulke na glavi nose Židovi Hasidi

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(5 glasova)

Donirajte

Amount