• Objavljeno
  • Pročitano 13557 puta

Mislav Kolakušić: 'Količina medijske laži i lažne podrške Ukrajini nadmašila je laži pandemije Covid-19'.

„Von der Leyen, odveli ste Europu u Novi nacizam. Zaustavite se, dok ne bude prekasno“.

Kolakušić: 'Do prije dva tjedna bio sam uvjeren da je količinu licemjerja i laži kojima su mainstream mediji zasipali građane Europe i svijeta tijekom pandemije Covida-19 nemoguće nadmašiti. Međutim jako sam se razočarao. Od početka rata u Ukrajini, količina laži i lažne podrške Ukrajini je stravična. S jedne strane govori se da se želi spriječiti financiranje Rusije za vođenje ovog rata vode se sankcije sportašima, pjevačima se ne da pjevati, iz SWIFT.a se izbacuju nevažne ruske banke. A s druge strane, članice EU su kupile 10 milijardi eura ruskog plina i nafte. Što mislite, što se radi s tim novcem? Prestanite biti licemjerni i zaustavimo ovaj rat odmah.

Lažne priče i kazarski mafijaš Zelenskiy

Hazarski propagandni mediji insceniraju lažne zločine i smrti jer nemaju pravih zločina o kojima bi izvještavali o stanju u Ukrajini.

Ubijeni' kritičar Kremlja vrlo je živ

https://freewestmedia.com/2018/05/31/murdered-kremlin-critic-very-much-alive/

'Top' njemački novinar uhvaćen kako glumi priče 

https://freewestmedia.com/2018/12/20/top-german-reporter-caught-faking-stories/

Najveći njemački tabloid uzastopno objavljuje 3 lažna članka o Ukrajini

https://freewestmedia.com/2022/02/25/germanys-biggest-tabloid-publishes-3-fake-ukraine-articles-in-succession/

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=938717620117219&id=118656822123307

http://istinomprotivlazi.info/novosti/1583-lazne-vijesti-dolaze-iz-ukrajine-nakon-toga-ih-lazljivi-rezimski-mediji-skriptirano-prenose-cijelom-svijetu

http://istinomprotivlazi.info/uz-kavicu/1211-lazne-vijesti-rusi-nisu-ciljali-pogodili-ili-ostetili-spomenik-holokaustu-u-babi-yaru-u-kijevu-video

Sva histerija oko Ukrajine u zapadnim propagandnim medijima očajnički je pokušaj da se odvrati pažnja od rastućih dokaza da je nedavna kampanja masovne vakcinacije bila kolosalan ratni zločin. Stope smrtnosti među cijepljenima porasle su za 495%.

Ukrajinska instalirana marioneta, izraelski agent kazarske mafije Volodimir Zelenskiy tijekom dvije i pol godine svog predsjedništva Ukrajinom pospremio je 1,2 milijarde dolara u Banci Dresdner u Kostariki. Taj su novac predsjedniku prenijeli ukrajinski oligarsi, Rinat Akhmetov, Viktor Pinchuk, Igor Kolomoisky. Nadopunjavanje se obavlja redovito, u tranšama od 12 do 35 milijuna dolara. I prolaze kroz banke kao što su First Union Bank, Deutsche Bank, Banque Nationale de Paris. Kretanje takvih sredstava bilo bi nemoguće bez kontrole vlasti Njemačke i Francuske. Zelenskiy je kupio i vilu u Miamiju za 34 milijuna dolara, kao i nekoliko kompleta nakita za 5,6 milijuna dolara. Također i njegov šef ureda Andry Yermak u banci Dresdner ima račun sa skromnih 56 milijuna dolara.

zel naslov

Ukrajinska zastupnica: 'Mi se ne borimo samo za Ukrajinu, već i za Novi svjetski poredak'

Ukrajinska zastupnica Kira Roedik iz liberalne i proeuropske stranke Holos rekla je na Fox Newsu: "Mi se borimo protiv Putina osam godina. Ovo je ključan trenutak jer znamo da se ne borimo samo za Ukrajinu. Borimo se za Novi svjetski poredak, za demokratske zemlje“. Zastupnica je prije nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj pozira s kalašnjikovom. Napisala je da uči koristiti kalašnjikov i da se sprema uzeti u ruke oružje. Protiv njezine stranke Holos u tijeku je kazneni postupak zbog kriminalnih gospodarskih aktivnosti.

Što nam za to vrijeme Europska komisija (EK) radi iza leđa?

Dok se svijet usredotočuje na sukob Rusije i Ukrajine, WHO se tiho udružio s Deutsche Telekomom kako bi razvio globalni digitalni certifikat za COVID-19. Ugovor između globalne zdravstvene agencije i telekomunikacijske tvrtke ima za cilj korištenje softvera koji se temelji na QR kodu za prikaz dokaza o cijepljenju bilo gdje u svijetu. Osim eksperimentalnih injekcija protiv COVID-19, aplikacija će uključivati i druga cijepljenja koja SZO smatra potrebnima za globalnu populaciju. Javno-privatno partnerstvo namjerava izgraditi digitalnu infrastrukturu kako bi primoralo građane da “pokažu svoje papire” bilo gdje na planetu.
Još jedna “teorija zavjere” potvrđena za one koji su upozoravali na digitalne kartice cjepiva u posljednje dvije godine.

Reuters je objavio :
Svjetska zdravstvena organizacija potpisala je ugovor s podružnicom Deutsche Telekoma (DTEGn.DE) T-Systems za izgradnju softverskog rješenja za globalnu elektroničku provjeru potvrda o koronavirusu, priopćila je telekomunikacijska tvrtka. Softversko rješenje temeljeno na QR kodu koristit će se i za druga cijepljenja, poput dječje paralize ili žute groznice, navodi T-Systems u priopćenju u srijedu, dodajući da će SZO podržati svoje 194 zemlje članice (sve se članice zločinačke korporacije UN) u izgradnji nacionalne i regionalne tehnologije za provjeru. Financijski detalji transakcije nisu objavljeni.

"Zdravlje je strateško područje rasta za T-Systems", rekao je glavni izvršni direktor T-Systems Adel Al-Saleh. T-Systems je prethodno surađivao sa SAP-om (SAPG.DE) na razvoju njemačke aplikacije za praćenje i provjeru Corona-Warn-App i digitalnog sustava za provjeru cjepiva protiv COVID-19 u cijeloj Europi.

Sa Mislavom smo ćemo i završiti ovu objavu:

„Dragi građani, živimo u doba kada je istina postala najvrjednija roba. Kada su mnogi uskraćeni za istinu. Istine više nema u mainstream medijima. Istinu ne možete više čuti niti od jednog političara...došli su tehnokrati, birokrati koji samo provode interesne, materijalne i financijske oblike njihovog uspjeha. Uspjeha banaka, farmaceutske i vojne industrije...“

I izravno obračanje Mislava Kolakušića instaliranoj predsjednici Europske komisije Ursuli von der Leyen:

„Von der Leyen, odveli ste Europu u Novi nacizam. Zaustavite se, dok ne bude prekasno“.

 sotoistica

Vrlo je malo ljudi koji govore istinu. Ali da bi ta istina došla do što većeg broja ljudi, da bi milijuni mogli čuti Mislava, potrebni ste vi... zato dijelite, komentirajte, pričajte istinu.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, št.o obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

(9 glasova)

Donirajte

Amount