• Objavljeno
  • Pročitano 51059 puta

Smiljo, vrati malu Mariju biološkim roditeljima! Korumpirana voditeljica Centra za socijalni rad Smilja Igić bez sudskog naloga oduzima djecu i šalje u barnevernetov dječji konclogor u Norveškoj!

Malu Mariju i dalje (129. dan) drže u zatočeništvu, truju psihoaktivnim supstancama i u njenoj knjižici se navodi samo Centar za socijalni rad, ali više ne i roditelji. Drugim riječima Marija je sada državno vlasništvo? Nakon toga će je Smilja Igić u ime države (pro)dati jednom od barnevernetovih dječjih konclogora koji će je opet (pro)dati u ruke najboljem pedofilskom ponuđaču. A kada odraste koristit će je u javnim kućama ili prodavati u dijelovima poput starih automobila. Rockefeller je 7 puta promijenio srce. Nitko mu ga nije dao dragovoljno!

Otimanje djece, bez sudskog rješenja, podsjeća na protuustavnu pretvorbu i privatizaciju kada su svim narodima bivše države oduzeli njihovo zajedničko vlasništvo (per capitta) koje je narod desetljećima stvarao, a iznosilo je 98%, dok je država Jugoslavija bila vlasnik samo 2%! Nakon pretvorbe narodno vlasništvo je postalo državno, kao i mala Marija, nakon čega je bagatelno (pro)dano tajkunima bez kune ili dinara u đepu, da bi od njih političari svih ovih godina uzimali reket za svoje potrebe i financiranje svojih stranaka. Mala Marija probni je balon za sve republike bivše države u kojima zajednički upravlja jedna te ista politička bulumenta.

Barnevernet (Norveška) je međunarodno poznat po tome što djecu odvajaju iz obitelji bez konkretnih razloga i za to dobivaju veliku financijsku potporu. Što je više djesce otete to je veća financijska korist. Isto se događa u svim skandinavskim zamljama. Svi koji rade u barnevernetovim konclogorima za djecu, moraju potpisati izjavu da neće iznositi u javnost ono što se tu događa pod prijetnjom visokih novčanih kazni, kazni zatvora ili prijetnje smrću. Kažu da Barnevernet nikome ne oprašta.

20180114 232036

Samo u Norveškoj godišnje oko 140 djece, tretiranih Barnevernet modelom socijalnog inžinjeringa, završi na groblju. Dakle, to je broj one djece koja se nasilno oduzima od roditelja zbog smiješnih razloga koje smo već naveli u dvije prethodne objave. A veliki broj mrtve djece žrtvovano je u okultnim iluminatskim seansama po kojima je najpozantija sotonska obitelj engleske kraljice Elizabete.

image

Za roditelje oduzete djece ne postoji nikakva statistika. Država ne vodi broj samoubojstava roditelja od kojih su djeca nasilno oduzeta, kao i svih onih koji umru od tuge, šokova, trauma zbog sadističke torture kojima su njihova djeca izložena od strane radnica Centara za socijalni rad, kao i zbog nemogućnosti viđanja svoje djece (to im se pravo uskraćuje najčešće ako ne i uvijek), a taj broj je veći od 300 roditelja godišnje, i to samo u Norveškoj!

Slučaj majke kojoj su oteli dvoje djece (2 i 6 godina)

Djeci se u pravilu daju psihoaktivne supstance zbog čega imaju "rupe u pamćenju"... ona djeca koja prežive Barnevernet su najčešće, ako ne i uvijek sa trajnim psihičkim oštećenjima. Barnevarn nije obična socijalna služba, već specijalna služba socijalnog inžinjeringa. Ona oduzima djecu sa normalnom psihom i lomi je. Tako da djeca postanu tiha i bezlična. Sa njim se dalje može raditi što god požele.

U intervjuu datom turskoj novinarki Fuat Uğurm u emisiji ATV, Stine Gulbrandsen, majka kojoj su oduzeli dvije djevojčice (2 i 6), objasnila je da je nju i šestogodišnju kćerku istukao suprug nakon što se odlučila razvesti. Obratila se policiji i Barnevernetu, službi za socijalnu skrb u Norveškoj, da zaštite mlađu kćerku, staru samo šest mjeseci. Policija je odbila intervenirati, a Barnevernet joj je umjesto pomoći, poslao policiju da joj oduzme oboje djece, koju su nakon toga stavili pod brigu "bizarnoj obitelji".

20180124 142241

Stine Gulbrandsen, majka otete djece (2 i 6)

"Nakon što su mi oduzeli djecu saznajem da su moju šestogodišnju curicu (6) pronašli sa starijim muškarcem u istom krevetu, oboje goli. Obratila sam se policiji koja nije reagirala. Uputila se u Centar gdje su me socijalne radnice ismijale i tvrdile da je krivica u mojoj šestogodišnjoj devojčice jer je seksualno privlačila napasnika. Po prvi put u životu sam pobjesnila i verbalno napala socijalnu radnicu zbog njenih sramotnih komentara. Prijavila me sucu koji me osudio na 10 mjeseci zatvora i novčanom kaznom u iznosu od oko 47.000 dolara'', ispričala je novinarki majka Stine Gulbrandsen. Majka pokušava na sve načine vratiti djecu. Koje dijete uđe u Barneverent iz njega moži izaći samo u horizontalnom položaju.

Barnevernet je međunarodno poznat po tome što djecu odvaja iz obitelji bez konkretnih razloga i za to dobiva veliku financijsku potporu. Što više otete djece to veća financijska korist. Isto se događa u svim skandinavskim zamljama. A događa se i u ostalim EU državama samo mainstream mediji za sada to uspješno kriju.

20180114 224457

Slučaj otimanja male Marije probni je balon za sve republike bivše države. Smilja Igić, voditeljica Centra za Socijalni rad ''Zvezdara'' u Beogradu produžena je barnevernetova ruka i za to dobiva dio sotonskog kolaća. Ista stvar se događa i u Hrvatskoj. Ines Strenja Linić, kao predsjednica saborskog odbora za Zdravstvo uputila je zastupnicima na usvajanje Zakon o obveznom cjepljenju. Ako ga zastupnici izglasaju, a hoće jer je to jedna te ista politička oligarhija, roditelji koji odbiju obvezno cjepivo novčano će se kažnjavati. Ako ne plate kaznu mogu birati: zatvor ili dati djecu na posvojenje. Pedofilima, ili u jedan od barnevernetovih konclogora za djecu.

I to sve se događa zahvaljujući zastupnicima ili poslanicima. Njih stotinjak korumpiranih plitičara (uglavnom židocionista) koji tu sjede zahvaljujući izbornim krađama, odlučuju o sudbini svih roditelja u novonastalim državama.

20180114 232346 1

Ovo doživljavaju sva djeca kada se oduzmu (otmu) roditeljima!

Moramo se upitati: Zar smo postali toliko bijedni i kukavni da ćemo samo šutjeti i čekati ''barnevernetovu'' policiju da nam zakuca na vrata i oduzme dijete jer nije primilo obvezno opasno cjepivo ili zbog neke anonimne dojave kao što je bio slučaj i sa malom Marijom.

20180118 080357

Smilja Igić, voditeljica Centra za socijalni rad 'Zvezdara' Beograd, beskrupulozna barnevernetova plaćenica (vidi se iz preslike dokumenta) i dalje bez sudske odluke drži malu Mariju na nepoznatoj lokaciji ... roditelji, zaustavite ovo sotonsko ludilo! 

Roditelji, majke, uozbiljite se. Pokažite zube raznoraznim kučkama bez imalo empatije, lišenih svih ljudskih vrlina, kao što su Strenja Linić, Smilja Igić… pokažite zube političkom zastupničkom ili poslaničkom ološu koji donose talmudske sotonske zakone, a  nemaju nikakve dodirne točke sa pravdom, pravom i našim dragim Bogom!

Niste našli svoju djecu na ulici!

20180206 221148

Prevedeno sa Norveškog/  Na dnu desno možete pročitati: primatelj Sveučilišna bolnica Sjeverna Norveška, a ispod pošiljateljica Smilja Igić.....

Zar to sve ne govori? Ovo je posao za krim policiju... 

Izvor: https://www.facebook.com/Du%C5%A1ko-Velkovski-Page-118656822123307/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

(24 glasova)

Donirajte

Amount