Nakon oduzimanja i tri godine zatočeništva, sud roditeljima vratio malu Mariju!
After being kidnapped, they put drugs on Mala Maria! / Listen to the earthquake of the parents and journalists of Velkovski /
  • Objavljeno
  • Pročitano 7474 puta

Nakon oduzimanja i tri godine zatočeništva, sud roditeljima vratio malu Mariju!

Prije točno tri godine Centar za socijalni rad ''Zvezdara'', u koordinaciji sa američkim USAID-om, kojeg su blagoslovili Obama i Hillary Clinton, oteo je od bioloških roditelja 6-godišnju Mariju. Osim novinara Duška Velkovskog, odvjetnika obitelji Trkulja i IPL-a, nikoga nije briga što se dalje događalo s malom Marijom.

A dogodilo se i događaju se organizirane otmice djece, uz još organiziraniju medijsku šutnju! Nevladina Soroseva udruga 'Autonomni ženski centar' educira i daje upute Centru za socijalni rad, policiji i sucima kako se ponašati nakon (bez sudske odluke) oduzimanja (otimanja) djece od roditelja! 

df4d512006283f3b899f30941e63cf58 XL

To su one koje u ime brige za djecu otimaju djecu od roditelja 

Kada se tome doda da je glavni 'pravni arhitekt' Zakona o spriječavanju nasilja u obitelji radikalna feministkinja dr. Zorica Mršević, onda sve sliježe na svoje mjesto
http://istinomprotivlazi.com/novosti/2118-nevladina-soroseva-udruga-autonomni-zenski-centar-educira-i-daje-upute-centru-za-socijalni-rad-policiji-i-sucima-kako-se-ponasati-nakon-bez-sudske-odluke-oduzimanja-djece-od-roditelja

Zorica Mršević

Zorica Mršević- Soroševa arhitektica zakona o ''legalnom'' oduzimanju - otimanju djece 

Malu Mariju drogiraju (poslušajte snimku) jer je neshvatljivo da je bila nezainteresirana za poklone koje voli, a koje su joj prije nekoliko dana, kada su dozvolili posjet, ali bez odvjetnika, donijeli roditelji. Mala Marija neće sa roditeljima dučekati Božić, potpuno je odsutna, smršavila je, blijeda i sa čudnom modricom na glavi. Kada su joj roditelji dali 200 dinara, voditeljica, bolje rečeno Zlica, rekla je da djeca ne smiju uzimati novce jer mogu kupiti drogu!!! Ovako nešto izjaviti može samo osoba koja je na teškim drogama!

Ona je nesvjesno priznala da nije samo mala Marija oduzeta-oteta roditeljima, a nesvjesno je priznala i da je droga u blizini (dijete od 6 godina može kupiti drogu!!??). I sve se to već dugo vremena događa uz suglasnost - blagoslov vlasti, crkve i medija koji otmice pokrivaju na način da ne pišu o njima ili vijesti o otmicama puštaju na kapaljku. I što je najtragičnije, nijedan pisani dokument od Centra za socijalni rad ''Zvezdara'', roditelji od male Marije nisu dobili!

Imajući u vidu da je predsjednik Vučić homoseksualac, bivši predsjednik Tadić također homoseksualac, a premijerka Brnabić deklarirana lezbijka, onda sve ovo dobiva svoj smisao, a ove otmice nisu nikakva teorija zavjere već stvarnost koja nam se događa ispred nosa, a reagiramo na njih kao i medvjedi u hibernaciji.
http://istinomprotivlazi.com/uz-kavicu/2166-uglednoj-profesorici-psihologije-prof-dr-mili-aleckovic-centar-za-socijalni-rad-doslovno-oteo-dijete-koje-su-ona-i-suprug-usvojili-spasili-i-odgojili-kada-je-ostalo-bez-roditelja-video

Otimanje djece veliki je biznis, a po riječima predsjednika Trumpa u svijetu je oko 25 miljuna robova. Oni se konzumiraju na više načina: najmlađi uzrasti koriste se za okultna žrtvovanja, nešto stariji kao seksualno meso za pedofile, ako imaju sreće da prežive i postanu punoljetni, koriste se kao muške i ženske prostitutke u noćnim klubovima, a sve više ih konzumiraju i političari, a od najzdravijih se uzimaju organi. O cijenama pojedinih organa smo pisali, a jedna od najpoznatijih klinika za presađivanje organa nalazi se… sigurno pogađate... otvorite link i pročitajte.
https://www.jutarnji.hr/arhiva/ilegalna-trgovina-ljudskim-organima-na-kosovu-i-sire/1957830/

Slučaj ''Mala Marija'' bio bi samo statistički podatak i broj više da tu statistiku nije privremeno zaustavio novinar Duško Velkovski. I umjesto da svi mediji bruje o tome, nastao je muk, duboki tajac. Glavni nalogodavac svim Centrima za socijalni rad, USAID, čekao je daljnji razvoj situacije oko razotkrivenog slučaja male Marije!

d1092dcb6158c3fcc8ced99bb0c7f775 XL

Razotkriveni USAID zbunjen razvojem situacije koja im ne ide u prilog

Nakon što je portal GLOBAL MEDIA upoznao javnost o prostom otimanju male Marije organiziran je 'Porodični sabor' na kojeg su pozvani roditelji, njihov odvjetnik, novinar Duško Velkovski, Centar za socijalni rad 'Zvezdara', resorno Ministrarstvo i javni mediji. Naravno, iz Centra za socijalni rad i ministarstva nitko nije došao, a glavni mediji prenijeli su nebitno, a izbacili sve bitno.

Duškova izjava, citiramo: ''Slučaj Trkulja ne smije biti politiziran niti korišten za nedobronamjerne namjere bilo sa koje strane, nikakve 'Dveri' i 'Radikali', niti bilo koja politička partija ne smije zloupotrebljavati ovaj slučaj'', nije se svidjela nekima pa su napustili dvoranu.

Nije im se svidjelo ni kada je Duško Velkovski postavio hipotetičko pitanje u čemu je razlika da li dijete "prodaje" možda Centar ili neko drugi koji u tome vidi neki svoj interes politički, materijalni, promotivni ili neki drugi? ''Zar život i zdravlje djevojčice nisu na prvom i jedinom mjestu?'', upitao je. Mediji su isjekli i dio koji se odnosi na Irineje za koga je Velkovski kazao da od njega nema mnogo 'vajde' i da stoji iza svojih riječi.

Nakon toga je Velkovski dobio prijetnje od ''Pukovnika'' koji vodi taj klub Ćirilica u kojem je održan ''Porodični sabor''. Pukovnik Đošić Milorad mu je poručio da ga ne želi više vidjeti svojim očima u tom klubu i da pazi što radi i govori. 

''Obitelj Trkulja je jedna vrlo časna, čestita i vrlo, vrlo pobožna obitelj kojima su urađene brojne nepravde na pravdi Boga jedinoga. Nema nikakve sumnje da postoje paralelne strukture, koje rade u ''interesu djeteta i obitelji''. Ja nisam poznavao obitelj Trkulja. Odgovore koje sam tražio od Centra za socijalni rad i policije vezano za ovaj slučaj nezakonitog oduzimanja djeteta, ni nakon 100 dana nisam dobio.

Mainstream mediji ne smiju iznijeti istinu, jedan svećenik mi je rakao da neće učestvovati u ovome jer može izgubi ''mantiju" a nakon toga je rekao, citiram: "Mogu da izgubim i glavu''. Vlasnik jedne redakcije tražio je od mene da napišem članak na dvije strane za tiskano izdanje.

Ja sam to vrlo precizno uradio ali je u taj ponedjeljak (izlazi srijedom) rekao da ne smije to objaviti jer će mu ugasiti redakciju! Iako je prvo rekao da smije, kada sam ga pitao smije li uopće objaviti ovaj slučaj. Kada je dobio članak i dokaze jako se uplašio i odustao. I to je to'', rekao nam je u kratkom telefonskom razgovoru novinar istraživač, urednik GLOBAL MEDIA Duško Velkovski.

Nakon tri godine, prije 20-tak dana, mala Marija vraćena je roditeljima. Najviše zahvaljujući novinaru Dušku Velkovskom, nešto  i mojoj malenkosti.

Zar mislite da se ovo ne događa i u Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, Sloveniji, Makedoniji? 

http://istinomprotivlazi.com/regija/2190-centar-za-socijalni-rad-ili-centar-za-otimanje-djece-iza-kojeg-stoji-usaid-akcija-svi-smo-mi-obitelj-trkulja

 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(13 glasova)

Donirajte

Amount