• Objavljeno
  • Pročitano 7622 puta

GLOBAL MEDIA: 'Istinom protiv laži' najbrže je rastući portal u regiji! Njegova istina boli pa je došao na udar Plenkovićeve duboke države HR d.o.o.!

Portal koji je za nevjerojatno kratak period osvojio simpatije najšireg auditorijuma na cijelom Balkanu. Danas je na udaru UDBA-e zbog, kako piše u pozivu, 'Javnog poticanja na nasilje i mržnju'

Zainteresirani za ovaj fenomen koji se pojavio, brzinu probijanja kroz čvrste ograde globalnih i lokalnih rankova i izbijanje u sam vrh na cijelom području Balkana istražili smo detaljnije i došli do slijedećih podataka. Priloženi su u nastavku teksta u vidu grafikona relevantnih svjetskih izvora.

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 1 1

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 – 1 – ZA uvećanje prikaza kliknite OVDJE 

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 2 1

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 – 2 – ZA uvećanje prikaza kliknite OVDE

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 3 1Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 – 3 – ZA uvećanje prikaza kliknite OVDE 

Od Medijskih Laži Usmjerenih Protiv Istine – do Istinom Protiv Laži

Dok sa jedne strane imamo dobro kontrolirane masmedije:
 gdje možete čuti sve samo ne istinu,
 gdje se istina svjesno izbjegava, skriva ili u najmanju ruku potpuno iskrivljuje dok i sasvim ne izgubi svoj pravi, ujedno i jedini smisao,
 gdje se informacije fabriciraju uplivom nevjerojatnih količina novca (sjetimo se da je Pentagon platio 540 milijuna američkih dolara za širenje lažnih vijesti tzv. Fake News – pogledati OVDJEPentagon paid PR firm $540mn to make fake terrorist videos)
 gdje im novinari služe praktično kao daktilografi a redakcije kao ratni štabovi. Štabovi gdje će ginuti tamo netko drugi. (dogovoreni ratovi na prostorima bivše Jugoslavije pogledati OVDJEMedijska Manipulacija VIDEO).,

u nešto manje od dvije godine pojavio se veoma snažan i vrlo prodoran medij čije rijeći odjekuju snagom istine. Bez mnogo filozofije. Bez mnogo uvijanja. Gađajući vrlo hrabro i beskompromisno pravo u centar objavljuje sve ono što drugi ne smiju ili neće. A od suštinskog je značaja za svakog čovjeka ponaosob.

Sadržaj je takav da nijednog čitatelja neće ostaviti ravnodušnim. Otkrivajući baš i upravo onaj svijet koji se godinama, pa i desetljećima tako vješto skrivao daleko od očiju običnih ljudi. Čitatelj ima priliku upoznati stvarni svijet oko sebe. Masmediji su poraženi.

Soroš: “Kupim i postavim korumpirane političare i medije i to je sasvim dovoljno da jedno društvo pretvorim u robove”

Sada je već poznato na koji način i kako funkcioniraju masmediji i za čije interese. Kao najmoćnije sredstvo porobljavanja čovječanstva trebalo bi snositi i najveću odgovornost. Ali to tako na žalost nije. Kao što je Soroš rekao: „Stvari su proste. Kupim ili postavim korumpirane političare i medije. To je sasvim dovoljno da jedno društvo kolabira. Za svaki uloženi dolar izvučem najmanje 100. To je zapravo šablon, recept, vrlo jednostavan način porobljavanja. Porobljavanja naroda, država, regija i u konačnici čitavog čovječanstva. I to uz njihov vlastiti pristanak. Svatko ima svoju cijenu. Ali onda to i otplati stostruko“

Open Society Foundations (Fondacija za otvoreno društvo – Srbija pokriva sva novinarska udruženja i velike medijske kuće. Također i cijelu vladu, tzv. narodne zastupnike i sve državne institucije. 

Isto se događa u Srbiji, Bosni, Crnoj Gori, Sloveniji, Makedoniji!

“Demokracija” koja to nije

Nedužni najviše stradaju. Građane surovo pljačkaju putem mreže korumpiranih političara koje nije tako teško naći. Institucijama kvazi država rukovodi se putem i preko vaninstitucionalnih organizacija. Financijsko poslovanje ovih nebrojenih organizacija nijedna država Balkana nikada nije imala uvid. A trebalo bi. Uvodeći opću dekadenciju setom Zakona preko korumpiranih zastupnika ugrožena su sva osnovna prava građana. Obitelj i obiteljske vrijednosti se normativnim aktima gase. Djeca i prava dijece su ostala samo mrtvo slova na papiru. Pogledati egzaktni primjer – OVDJE. Za one koji još uvijek ne vjeruju poslušati OVDJE.

Društvene mreže i alternativni mediji kao posljednji bedem odbrane prava na istinu, medijskih, ljudskih prava i sloboda

Pojavom društvenih mreža i alternativnih medija nametnuo se neočekivani problem za svjetsku elitu. Problem koja je isti krenula da rješava na način kako bi suzbila narastajuće osvješćivanje ljudi. Ljudi širom Planete koji eto ne žele više da budu topovsko meso za račun krupnog kapitala. Isto tako koji više ne žele da budu robovi svjetske tj bjelosvetske elite.

Tako je Soroš ekspresno uplivao u mega gigant Google sa 30% kapitala. 2016. godine napravljen je dogovor između najvećih društvenih mreža (Facebook-a i Google-a). Dogovor o naoko nevidljivoj cenzuri uz pomoć niza algoritama koji imaju osnovnu svrhu da spriječe domet i vidljivost objava. Također i da posve otvoreno cenzuriraju sav onaj sadržaj koji je “neprikladan”. Koji nije po volji ostvarenju ciljeva globalne monetarno korporativne elite, farmaceutske mafije, depopulacije stanovništva. Ozloglašeni serijski masovni ubojica MONSANTO se već uvezao za farmako industrijom.

Farmako industrija je vodeća po profitu. Da li je to zato što toliko brine o zdravlju čovečanstva? Profit ili čovjek? Depopulacija Planete na „održivih“ 800 milijuna (od 7 milijardi) vrši se primjenom različitih tehnologija. Među njima prednjače medikamenti, cjepiva, genetski modificirana hrana, trovanje pitke vode kao i trovanja zraka (chemtrails). Kontrolni mehanizmi se svjesno gase i nestaju. Mislite li da je to bez razloga?

Teorije zavere koje to nikako nisu

Na sva postavljena pitanja odgovor svjetske tj bjelosvetske elite bio je „ma to su teorije zavjere“. Vrijeme je pokazalo (ali i potpuno egzaktni podaci) da to ne stoji i jedna po jedna istina počela je da izlazi na površinu iz tamnice u kojoj je predugo bila zatočena. Frapantni podaci o namjerama i ciljevima ovih zločinaca ljudske vrste a koji koriste lokalne kvislinge i poslušnike ali i medije sa tzv. nacionalnim frekvencijama i resursima, počeli su da se šire i taj proces je postao nezaustavljiv. U tom smislu alternativni mediji odigrali su ključnu i vodeću ulogu, toliko veliku, da ih je prije neki dan američki Kongres zabranio u strahu od urušavanja svojih planova koji su vrlo dobili na zamahu.

Istinom protiv laži – mali, a tako veliki portal koji istinom ruši i masmedije u koje se ulažu ogromne količine novca krasi Hrabrost kao vrlina, Moral kao nepremostiva prepreka i Istina kao najubojitije oružje.

Laž je po samoj svojoj strukturi unapred osuđena na propast jer kao Crna rupa Univerzuma usisava i posljednji tračak svjetlosti sve dok i sama ne kolabira. Istina je sa druge strane potpuna suprotnost. Do nje se teško dolazi, prečesto se plaćaju velike žrtve, vrijednija je od svega, moćnija je od najmoćnijih sila svijeta. Ona se ne može uzimati na kašičicu, gorka ili opora mora se progutati cijela a ukus joj varira dok sama suština – ne.

Istinom protiv laži napravljen je sa jednom jedinom namjerom – on je tu da nas oslobodi stega i pokida višedecenijske okove

DOKAZ za to jeste eksplozivna brzina širenja informacija sa ovog medijskog servisa i to cijelim Balkanom bez izuzetka. Jedna slika govori više od tisuću riječi a ova više od milijun.

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 3 1

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 – 1 – ZA uvećanje prikaza kliknite OVDJE

Kao što se može vidjeti Istinom protiv laži zauzeo je sam vrh gotovo svih nacionalnih rangova na prostorima bivše Jugoslavije i samo kotiranje je gotovo fascinantno sa aspekta Digitalne Strategije po više posmatranih kriterijuma, a brzina dostizanja postavljenih ciljeva (manje od godinu dana) kao i ujednačenost po regijama su samo neke od njih. Također sasvim pristojno pozicioniranje na Globalnom rangu govori više nego ovdje ispisane riječi, naročito ako se uzme u obzir čitav niz vrlo složenih parametara po kome se do ovakvog ranga dolazi (kako globalno tako i lokalno a prije svega je važno napomenuti i sam kvalitet sadržaja objavljenih tekstova koji se uzimaju u obzir).

Iako je potrebno još raditi na samom vizualnom aspektu, dizajnu i proširenju same strukture – ovo je mora se priznati vrlo dobar rezultat čak što više – odličan.

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 2

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 – 2 – ZA uvećanje prikaza kliknite OVDJE

Impresivan broj dijeljenja koji se mjeri tisućama – prosječan doseg nikada ispod 50.000, 100.000+ u samo prvih 48 sati

Tako dolazimo do sljedećeg podatka, pogledajmo broj dijeljenja članaka. Lako ćemo uvidjeti da je uvećanje stotinama puta veće u korist portala 'Istinom protiv laži' kako u odnosu na druge portale a još više i drastičnije u odnosu na masmedije koji se održavaju na rang listi samo zahvaljujući budžetskim i vanbudžetskim infuzijama a radi se o stotinama milijuna eura mjesečno. Da ne govorimo o kadrovima i infrastrukturi, materijalnim sredstvima, opremi, “donacijama”.

U čemu je zapravo tajna?

Naravno da se neke tajne nikada neće otkriti čisto da ne bi došlo do zloupotrebe istih i sa aspekta frontalne borbe protiv zla i narastajuće dekadencije to je sasvim i opravdano. Radi se o najmanje 22 milijunskoj čitateljskoj publici koja je jako probirljiva i koja zna razlikovati dobro od zla i istinu od spinovanih laži masmedija sve sa njihovim garniturama preplaćenih navodno „alternativnih“ medija za prodavanje magle u koje možemo ubrojiti i one koji su tu samo i čisto zbog materijalnog ili nekog drugog interesa ili za zatupljivanje masa ili pak za zastupanje nekih istočnjačkih ili zapadnih kvazi „religija“ samo njima poznatih Bogova koji i nemaju baš mnogo razlike od onih sa početka ovog teksta koji su sve samo ne Bogovi već sušta suprotnost njihova.

Ista je situacija i sa vrlo sumnjivim duhovnim guruima koji su naprasno preplavili područje Balkana jer se ovde najlakše prodaje ono što vam uopće ne treba i ne koristi već vam pravi apsolutnu i trajnu štetu. Istina pak koja je besplatna često nailazi na otpor jer glupi umovi razmišljajući nametnutim im potrošačkim mentalitetom govore sebi: “Sve što je besplatno – ja to ne cjenim. Ono što je skupo makar bio i ljudski izmet platiću jer ima svoju cijenu.”

Neki čak idu toliko daleko da kažu: “Nisam toliko bogat da kupujem jeftino.” a neki drugi kažu “Sve je na prodaju i svako ima svoju cijenu.” Tu dolazimo do krucijalne i prelomne točke – IMA ONIH I KOJI NISU NA PRODAJU a koji ništa manje ne vrijede od onih koji to jesu – čak štaviše.

Kako ide medijska manipulacija masmedija, dobro kontroliranih tzv “alternativnih” medija i novinara koji to nisu?

Oni u 76% posto dobrog sadržaja upakuju 24% gnusnih laži i obmana i eto to je metod zahvaljujući kojem još uvjek opstaju ali dolazi vrijeme kada će i njihova uloga biti raskrinkana do kraja. Veliki broj korisnika na nekoj recimo Facebook stranici ne znači neminovno da je kvalitet dobar a sadržaj istinit. Za istinu su potrebne godine dobrog istraživačkog prije svega novinarstva i poznavanja materije o kojoj se piše i koja se obrađuje sa vrlo egzaktnim podacima i izvorima, provjerivim, dokazivim i neoborivim.

Samo nebo je granica – a nekada ni ono nije

Vi možete imati stranice od 1,6 milijuna fanova a doseg (govorimo o organskim parametrima, dakle ne plaćenim, sponzoriranim ili forsiranim na druge načine) a da bude potpuno „mrtva“. Sa druge strane možete imati stranice od samo nekoliko tisuća ili nekoliko desetina tisuća fanova a krajnji domet premašuje više stotina tisuća pa do milijun ili više tjedno. Praktično samo nebo je granica a nekada ni ono nije jer su granice postavljene samo u vašim glavama. Šta vam to govori?

Čast i obraz se grade i izgrađuju cjeloga života a gube u djeliću sekunde. Istina kao pojam nije statična, još od antičkih grčkih filozofa u stalnom je kretanju i samo se kao takva može definirati. Gotovih istina – nema! Mi smo u stalnoj potrazi za njom. Ukoliko želimo da joj se približimo i dosegnemo je, mi to i možemo ali prije toga moramo biti spremni na nju i na sve ono što ona sa sobom nosi.

Zona komfora i Sloboda

Vi možete živjeti i dalje u svojoj zoni komfora ali ta zona je vremenski ograničena a kraj je vrlo predvidiv i vrlo bolan. Sa druge strane istina zna biti bolna ali je to jedini put do potpune i bezuvjetne slobode.

Još malo o istini kao o jedinoj svetinji kojoj se treba klanjati

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 3

Istinom Protiv Laži Stats 15.11.2017 – 3 – ZA uvećanje prikaza kliknite OVDJE

Preskočene su kao od šale nacionalne barijere. Svaka vrsta podjele pa i podjele po vjerskim, religijskim i svakim drugim osnovama prevladane su sa lakoćom a upravo to je ono što plaši većinu masmedija i svjetsku oligarhiju jer su uvijek upravo igrali na tu kartu i uvijek im je bila pobjednička. Situacija se mijenja a istina se munjevitim koracima počela širiti donoseći svakim novim danom sve više svjetla u ove napaćene prostore. A ne bi bili napaćeni da se tako olako nije manipuliralo najširim narodnim masama i svekolikim građanstvom.

Ne bi bili napaćeni da su ljudi bili informirani a ne manipulirani. Ne bi bili napaćeni da je postojalo istraživačko novinarstvo i razvoj digitalnih, informacionih tehnologija, novih pristupa i rješenja u službi čovjeka. Ne bi bili napaćeni da je vladala ljudska empatija, solidarnost i ljubav umjesto opće dekadencije, mržnje i gluposti. Glupost je najveća pošast ovoga i svih prethodnih vjekova – vrijeme je da se sada iskorjeni, jednom i zauvijek!

Velike stvari imaju male početke…

A šta ćeš TI učiniti?

Podijeli svoja saznanja sa drugima, razgovaraj, organiziraj se, pokreni akciju

Priredio: Investigative Journalist Duško Velkovski – IFJ, EFJ, International Federation of Journalists, European Federation of Journalists & Global Media Planet

INFO – Digital Strategy & Brand Development Team

ISTINOM PROTIV LAŽI svjetlosnom brzinom prema SLOBODI

 

 

(20 glasova)

Donirajte

Amount