• Objavljeno
  • Pročitano 9861 puta

Duško Velkovski: Hrvatska i Srbija su zapravo k'o jedna država jer donose u zarez iste zakone. Bilo bi idealno kada bi svi primali plaću u Hrvatskoj, a hranili se u Srbiji!

Došao sam do zaključka da su Hrvatska i Srbija zapravo kao jedna država jer donose potpuno iste zakone koje u Hrvatskoj odobravaju zastupnici u Hrvatskom saboru, a u Srbiji poslanici u Narodnoj skupštini. Zakoni prevedeni na dva jezika toliko su identični, da im je i zarez na istom mjestu!

1. Usvojen je Zakon o obaveznom cijepljenju u Hrvatskoj, a odmah nakon toga i u Srbiji.
2. U Hrvatskoj je donesen Zakon da se ne treba tražiti suglasnost donatora organa i odmah je predložen i u Srbiji praćen strahovitom kampanjom mainstream medija i Sorosevih aktivista, Srbija je ekspresno ušla u Eurotransplant, organa bar ima,
3. Hrvatska je ušla u NATO, Srbija je na mala vrata ušla u NATO a i NATO na velika u nju
4. U Srbiji je uveden porez na nekretnine, a od 1.siječnja 2018-te primjenjuje se i u Hrvatskoj,
5. U Hrvatskoj se jede iz kontejnera i u Srbiji se jede iz kontejnera,
6. U Hrvatskoj se oduzimaju stanovi i kuće pod terminom deložacija, u Srbiji nema termina osim prosta otimačina,
7. U Hrvatskoj su veće plaće, ali je i hrana i sve ostalo skuplje, ovdje je obrnuto, tako da je u prosjeku isto. Bilo bi idealno primati plaću u Hrvatskoj, a hraniti se u Srbiji (odnos hrvatske kune i srpskog dinara je 1:15),
8. Broj "dobitnika tranzicije" tj milijardera i milijunaša je procentualno približno isti,
9. Političari, tajkuni i kriminalci iz Srbije kupuju nekretnine u Hrvatskoj dok političari, tajkuni i kriminalci iz Hrvatske kupuju nekretnine u Srbiji - po reciprocitetu,
10. Vrh vlasti u obe administrativne jedinice (suverenitet su izgubile) postavlja NATO,
11. NATO kontrolira sve vojne, civilne i obavještajne strukture obje hibridne države stvorene po nalogu iz Washingtona,
12. MONSANTO je odredio Slavoniju i Vojvodinu kao jedinstvenu teritoriju za proizvodnju GMO hrane i GMO kanabisa,
13. ZABA - Zagrebačka banka je i dalje zajednička banka Srbije i Hrvatske tako da ima ulogu, ne konfederacije niti federacije, već jedne države, kao jedinstvena središnja banka za ratove, oružje, drogu, privatizacije, iznošenje keša iz obje zemlje, kriminal i korupciju. U nju se utopio i Razvojni Fond Vojvodine, a dobar dio vlasništva drži Agrokor, tj Todorić što je samo redovna smjena tajkuna po direktivi iz Bruxellesa. Toliko o "suverenitetu" obje "države".

Čak je i zastupnička (poslanička) prisega gotova ista.

Zastupnička prisega u hrvatskom saboru:
“Prisežem svojom čašću da ću dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske”

Poslanička zakletva u beogradskoj skupštini:
"Zaklinjem se da ću dužnost narodnog poslanika obavljati predano, pošteno, savesno i verno Ustavu, braniti ljudska i manjinska prava i građanske slobode i po najboljem znanju i umeću služiti građanima Srbije, istini i pravdi".

I za hrvatski i srpski narod može se reći da su k'o jedan narod. Jednako glupi, jer da imaju pameti ne bi sve ovo podnosili i već bi odavno, zastupnike u hrvatskom saboru i poslanike u beogradskoj skupštini, pobacali kroz prozore i doživotno zabranili politički rad.

Jer, vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kojemu očito to, ni nakon 27 godina nije jasno!

Duško Velkovski

Dusko Velkovski Private archive

Photo: Duško Velkovski Private archive

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

(4 glasova)

Donirajte

Amount