• Objavljeno
  • Pročitano 9895 puta

Lihvarskim tvrtkama B2 Kapitalu i Eos-Matrixu vaše osobne podatke dali su operateri A1, T-com i Telemach. Tužite jedne i druge!

B2 Kapital d.o.o je registriran za financijsko poslovanje, a nema ih u registru HANFE, nema ih u Ministarstvu financija, a ne nalaze se niti na stranici HNB-a!?

B2 Kapital d.o.o. poslao je dopis kako je obaviješten o sumnji da je došlo do nezakonite obrade osobnih podataka naših ispitanika od strane neovlaštenih osoba.

Poštovani,
nažalost Vam moramo javiti kako je B2 Kapital obaviješten o sumnji da je došlo do nezakonite obrade osobnih podataka naših ispitanika od strane neovlaštenih osoba.
Odmah po zaprimanju ove informacije započeli smo s intenzivnim aktivnostima radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica te smo postupili u skladu s našim uspostavljenim sigurnosnim protokolima.
U ovom trenutku ne možemo sa sigurnošću reći da Vaši osobni podaci nisu zahvaćeni ovim incidentom.
Želimo Vam naglasiti kako činimo sve da otkrijemo o čemu se radi. B2 Kapital zaštiti osobnih podataka klijenata pridaje najvišu pozornost i pridržava se najviših sigurnosnih standarda. Uz visoku tehničku zaštitu osobnih podataka imamo i vrlo stroge protokole postupanja u vezi obrade osobnih podataka te su osobni podatci dostupni vrlo ograničenom broju zaposlenika.
Sigurnost svih naših ispitanika uvijek nam je bila i ostala na prvom mjestu.
Obavijestit ćemo Vas o daljnjim koracima istrage kao i o rezultatima iste. Molimo Vas trenutno za strpljenje i razumijevanje.
Na kraju Vam želimo naglasiti, B2 Kapital u ovom trenutku ne može isključiti da nije bio izložen hakerskom napadu. Do upozorenja AZOP-a, B2 KAPITAL nije imao saznanja o predmetnom incidentu.
U hitnom nadzoru AZOP-a na raspolaganje smo stavili sve tražene informacije, a uz suradnju s nadležnim institucijama provodimo i dodatnu žurnu i neovisnu forenzičku istragu kako bi se utvrdilo jesu li ti podatci i na koji način neovlašteno izneseni iz B2 Kapitala.
Vas molimo da obratite pozornost na moguća odstupanja ili neke neuobičajene situacije s Vašim osobnim podacima. Ukoliko uočite navedeno javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

S poštovanjem,
B2 Kapital d.o.o.
Radnička cesta 41 | 10 000 Zagreb | Hrvatska


Vaši operateri su dali podatke B2 Kapitalu...naravno dali su i ostalim lihvarskim kućama

Ovdje se ne radi o nezakonitim obradama osobnih podataka od strane neovlaštenih osoba već o jako dobrom i uhodanom, mafijaškom poslu tri partnera: Vlade, Operatera i Lihvarske tvrtke . Podsjetimo da je Plenković B2 Kapitalu poklonio 500 tisuća kuna, novaca poreznih obveznika, zbog otežanog lihvarenja za vrijeme lažne pandemije Covid-19.

Korisnik mobilne usluge A1 (podaci poznati uredništvu) poslao nam je izlist poziva djelatnika (uglavnom koriste žene) B2 Kapitala za jedan te isti dug star više od 15 godina. Koliko mafijaši idu daleko pozivali su i u večernjim satima, poslije 21 sata s više telefonskih brojeva, što se vidi na ovim izlistima.

 1 21 26png

2 21 26

3 21 27png

4 21 27

5 21 i 27

6 21 28

Korisnik usluge tužiti će operatera A1 i tvrtku B2 Kapital!

B2 Kapital d.o.o. uz blagoslov paradržavne vlade (Vlada d.o.o.) godinama radi nezakonito

Hrvatska je idealno mjesto za ogromnu perilicu novca, u koju su se sjatili izabrani kriminalci, pootvarali tvrtke za kreditno i financijsko poslovanje (lihvarenje), obavljaju financijsko poslovanje bez ikakvih nadzora i kontrole, i uz sve to, uspješno mimoilaze propise i zakone

Novac pokraden u Hrvatskoj iz državnih fondova – Fonda za razvoj, Fonda za privatizaciju, Fonda za razvoj i zapošljavanje, raznih državnih agencija, ali i iz prije državnih, a sada privatnih tvrtki u velikim je količinama prosljeđivan na račune u Europi i Americi. Novac je završio na računima offshore kompanija koje su se posljednjih nekoliko godina kao spasitelj pojavili u Hrvatskoj i spašavaju posrnulo tržište nekretnina, devastirane tvornice koje se ulaganjima pretvaraju u skupocjene hotele, zgrade, a vrijedna zemljišta u golf igrališta i slično.

Banke su davale kredite uz visoko kamatnu stopu i vrlo rigorozno se ponašale prema svojim klijentima, pa su se mnogi zbog neugovorenih tečajnih razlika i slično, našli na udaru banaka, a njihove nekretnine na bubnju. Ovrhe su uzele maha, svakodnevno se na dražbama prodaju skupocjene nekretnine koje hrvatskim novcem kupuju investitori iz inozemstva, propadaju tvornice koje spašavaju bogati investitori hrvatskog porijekla ili pak offshore kompanije iza kojih u 99% slučajeva stoji neko domaće ime i od hrvatskih građana 90-ih opljačkani novac.

Tko stoji iza lihvarske tvrtke B2 kapital d.o.o.?

Trgovačko društvo B2 kapital d.o.o registrirano je pri Trgovačka sudu u Zagrebu 2013. godine. Kao osnivači toga društva u sudskom registru navedeni su B2 HOLDING AS Ltd., Norveška, Bronnoysund, OIB: 27261773783. Direktor društva je poznati Ilija Plavčić iz Austrije, Wiener Neudorf koji se navodi kao odgovorna osoba u više europskih financijskih društva.
Te 2013. godine B2 kapital d.o.o starta sa 500.000 kn temeljnog kapitala, a 27. studenog 2015. temeljni kapital mu se povećava na nevjerojatnih 250.000.000,00 kn!?

Zbog djelatnika tvrtke B2 kapital d.o.o koji (stalno mijenjaju brojeve) koji maltretiraju vjerovnike banaka, ne birajući vrijeme pozivanja (čak nazivaju i susjede), mnogi Hrvati koji su ostali bez posla, sredstava za život, a nemaju hrabrosti stjerati ih u tri p.m., upadaju u depresiju.

Ovom praksom banaka koja se u RH koristi gotovo 10 godina sve vodeće banke sređuju svoju bilancu i oslobađaju obavezne rezerve pri NBH. Osim trgovačkog društva za poslovne usluge B2 kAPITAL d.o.o osnovali su i trgovačko društvo B2 REAL ESTATE d.o.o za usluge pa tako pokrivaju gotova sva područja koja su povezana sa financijama i nekretninama.
U sva tri društva odgovorna osoba ili član Nadzorno odbora je Tanja Miljanić Presečki. Dakle, B2 kapital d.o.o. otkupljuje dospjela potraživanja od banaka, te ugovorom o cesiji, koju nije potpisao i na koju nije pristao dužnik (postaje novi vjerovnik, o čemu banka obavještava dužnika.

Pristanak dužnika NIJE OBVEZAN, stoji u nekom ubačenom (protuustavnom) Članku zakona koji je donijela HDZ-ova vlada, točnije Jadranka Kosor. Što je velika HDZ-ova prijevara!

Siicreenshot 60

B2 Kapital d.o.o je registriran za financijsko poslovanje, a nema ih u registru HANFE, nema ih u Ministarstvu financija, a ne nalaze se niti na stranici HNB-a!? Bangladeš!

Zapravo, jako je čudno da je upravo u vrijeme kada su u Hrvatskoj iz sudskog registra po ad hoc sistemu brisane brojne tvrtke koje su neovlašteno naplaćivale od građana nepostojeći dug (građani s njima nema ju nikakav zaključen Ugovor) za koji se novac i danas ne zna gdje je završio, na tržištu se pojavi nova tvrtka registrirana za gotovo identične djelatnosti i preko čijih računa kola novac bez nadzora ovlaštenih institucija.

Zakon o kreditnim institucijama vrlo precizno opisuje na koji način se neko društvo ili institucija može registrirati za obavljanje financijskog poslovanja, točnije, mora imati dozvolu od strane HANF-a ili HNB-a! Na razmišljanje navodi i činjenica da je upravo u studenome 2015.godine ( vrijeme aktivnog gašenja stotine tvrtki preko kojih su tzv. kreditni uredi naplaćivali potraživanja za nezakonito plasirane kredite) tvrtka 'B2 Kapital' povećala temeljni kapital za stotine milijuna kuna i to sve bez nadzora Ministarstva financija i HANFE??!!

Reklo bi se , Hrvatska je idealno mjesto za ogromnu perilicu novca, u koju su se sjatili kriminalci iz cijelog svijeta, pootvarali tvrtke za kreditno i financijsko poslovanje, obavljaju financijsko poslovanje bez ikakvih nadzora i kontrole, i uz sve to, uspješno mimoilaze propise i zakone.

Izvor: Nada Landeka/HOP

Ipl: Operateri A1, T-com i Telemach su dali Vaše osobne podatke lihvarskim tvrtkama B2 Kapitalu i Eos-Matrixu. Tužite ih!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Čitajte alternativne medije! Koruptivni urednici i novinari mainstream medija potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(6 glasova)

Donirajte

Amount