• Objavljeno
  • Pročitano 5060 puta

Teška optužba urednika Global Media Duška Velkovskog! CIA je Vučiću javila da napusti RTS prije bombardiranja!

Prije 18 godina 16 zaposlenih u Radio televiziji Srbije poginuli su u Nato bombardiranju, kada je jedan od ciljeva bila i zgrada državne medijske kuće.

Zgrada RTS-a pogođena je u ranim jutarnjim satima u 2.06, a tom prilikom stradalo je dežurno osoblje među kojima je bio i Aleksandar Vučić sa svojom majkom.

Zašto je Vučić izvukao svoju majku iz zgrade RTS-a pred bombardiranje a žrtvovao sve nevine obične ljude u Aberdarevoj?
Zašto nije rekao ono što je znao, zašto ih nije izvukao i zašto ih je žrtvovao?
Zašto nikada nije odgovarao za to?
Zašto mu nitko od novinara nikada nije postavio pitanje za to, već dugo vremena pita se novinar i urednik Global Media, Duško Velkovski? Naravno da neće nikada dobiti odgovor na to.

Ovo je još jedan dokaz da je rat dogovoren i da je cilj bombardiranja Beograda bio da se sa osiromašenim uranijumom potruje što više građana regije. I to im dobro ide. Hrvatska je na drugom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti, a pretpostavljamo da je ista stvar u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Upravo u zemljama koje su na potpuno isti način u pretvorbi i privatizaciji opljačkane.

Potvrda da je sve istina je nedefiniranje međusobnih granica, GMO hrana koju je uvozio Todorić, intenzivno prašenje chemtrailsom, umjetno izazivanje poplava montiranim haarpovima nakon čega su donirali GMO sjeme, cijepljenje djece nakon čega ih je 85% dobilo autizam. Intenzivno druženje Kolinde i Plenkovića sa Nikolićem, Vučićem, Dodikom, Čovićem. kao i plan uvođenja zajedničkog jezika, dodatni su znak da predsjednici i premijeri ova četiri naroda služe istim gazdama, bez mandata naroda, Britaniji, Izraelu i Americi!

Oni nas zajedno planski i sustavno uništavaju i ubijaju. Ako se ovi narodi ne povežu i udruže naši političari, zločinci ili fašisti u ime antifašizma, potpuno će nas zbrisati sa ovih prostora!

A sve, samo da bi zadržali naše vlasništvo koje su nam u protuustavnoj pretvorbi oteli i opljačkali!

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena.
Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

(5 glasova)

Donirajte

Amount