• Objavljeno
  • Pročitano 11147 puta

Samo monstrum može držati ruku na srcu i potpisati AGENDU 2030!

Kolinda Grabar Kitarović, hrvatskom narodu iza leđa, odradila je svoju poganu dionicu potpisavši Agendu 2030. Supotpisao joj je najbrže instalirana 'premijerska' građevina Tihomir Orešković. Potpisom su pristali na depopulaciju (genocid) hrvatskog naroda 

Iluminati Komiteta 300 gospodare svjetskim protokom novca, središnjim bankama i najvećim multinacionalnim kompanijama. Oni sebi daju za pravo da u svim 'demokratskim' zemljama određuju predsjednike, sastav vlade i urednike glavnih medija pomoću kojih te vlade upravljaju.

Prethodno izvlastivši središnje nacionalne banke preko lihvarskih kredita, gotovo sve zemlje su dovedene u ovisan položaj. Vlada koja pokuša sačuvati neovisnost ruši se, ako ne političkom propagandom, onda ekonomskim sankcijama ili vojnom silom, a ne rijetko i ubojstvima predsjednika! Iluminati, gremiji, cionisti ili kako se već zovu, žele pokoriti cijeli svijet i uvesti Novi svjetski poredak u kojem neće postojati neovisnost, vlade i države!

Prethodnu AGENDU 21 potpisale su HDZ-ova i SDP-ova vlada, a njene posljedice osjećamo godinama. Nova, perfidno formulirana AGENDA 2030, sa kojom je 'naša' (NATO) predsjednica oduševljena, a koju su dobile sve UN-ove članice na potpis je završna faza depopulacije stanovništva.

AGENDU 2030 nitko nije imao pravo potpisati bez odobrenja hrvatskog naroda ili zastupnika u Saboru koji (ni)su predstavnici hrvatskog naroda. Iz 'predsjedničinog' govora, koji je stajao na stranicama njenog ureda, lako se dalo iščitati da će ona sve napore uložiti u to kako bi se ostvarila Agenda 2030 koja oslikava apsolutnu dominaciju elite nad svijetom, a od čega zazire sav normalan svijet.

Glavna skupština Ujedinjenih naroda usvojila je rezoluciju prema kojoj nacrt AGENDA 2030. za održivi razvoj treba ići na potpis svim državama članicama tijekom mjeseca.

„Međunarodna zajednica je na pragu odluke kojom ćemo ostvariti san o svijetu mira i života u dostojanstvu za sve. Danas je početak novog doba. Zajedno smo prešli dug put da bismo došli do ovog trenutka. 15 godina smo mukotrpno radili na ovom dokumentu koji će promijeniti naš svijet. Pružit ćemo vam svijet mira i dostojanstva, prosperiteta i zdravlja na planetu! Štoviše, ljudi svih spolova uživat će ravnopravnost i ljudska prava", na odlasku svoje dužnosti kao tajnika izjavio je dugogodišnji tajnik UN-a  Ban Ki-moon kojeg je zamijenila nova UN-ova dvorska luda u liku portugalskog masona Antonia Guterresa.

„Gdje ste bili do sad gospodine Ban Ki-moon i ostali UN dušobrižnici? Gdje ste bili svo ovo vrijeme ratova, nemira i nejednakosti? Do kada ćete vi prokletnici pričati bajke?“, komentar je jednog čitatelja koji je sve rekao.

Već smo pisali o 17 točaka njihove 'održivosti' pa nećemo ponavljati, već samo reći da su 15 godina osmišljavali kako u ovoj novoj AGENDI 2030 reći sve, a zapravo ne reći ništa. Kratko, cilj psihopata Novog svjetskog poretka, iza kojeg stoji upravo UN, je pobiti 7 milijardi ljudi. U fazama.

AGENDA 21 dobro je odradila svoju dionicu - prvu fazu i sada je vrijeme za završnu fazu - AGENDU 2030! Moćnici jednog svijeta jednostavno su shvatili kako ovladati svijetom i masama ‘prodati’ utopiju novog, pravednog svijeta. Pomoću medija i regulacije zaštite okoliša, jer je skoro svaka ljudska aktivnost - od zraka kojeg udišemo, hrane koju jedemo, vode koju pijemo itd. u zavisnosti od prostora na kojem živimo.

Njihov plan je ovladati svim zamislivim ljudskim aktivnostima, striktno ih propisati i regulirati ne ostavljajući pritom mogućnosti za individualnu slobodu, a kamoli pravdu. Po njima svaka ljudska sloboda ugrožava planetu Zemlju. Upravo je to NATO Kolinda u svom govoru istakla kazavši da su mediji postali opasni zbog svoje slobode. Zahvaljujući tim njezinim 'opasnim' medijima, istina polako, ali nezaustavljivo stiže i do običnog čovjeka sve više svjesnog što se zapravo događa i o kakvim ljudskim monstrumima je riječ.

Kolinda Grabar Kitarović, hrvatskom narodu iza leđa, odradila je svoju poganu dionicu potpisavši Agendu 2030. Supotpisao joj je najbrže instalirana 'premijerska' građevina Tihomir Orešković. Potpisom su pristali na depopulaciju (genocid) hrvatskog naroda. 

UN depopulacija

Kolinda, samo monstrum može držati ruku na srcu i potpisati Agendu 2030! 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Čitajte alternativne medije! Koruptivni urednici i novinari mainstream medija potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(21 glasova)

Donirajte

Amount