Miomir Radić

Miomir Radić

Muslimani koje vidimo na televiziji su Židovi odjeveni kao muslimani. Oni kleveću Muslimane, šire rasizam i mržnju, sve sa ciljem iniciranja velikog rata između Kršćana i Muslimana!

Bog je prokleo Židove iz Jeruzalema zauvijek, jer su prakticirali sotonizam. Isus Krist je pokušao propovijedati Božju riječ i zbog toga su ga razapeli. St. JUSTIN, mučenik, izjavio je u 116. godini života: “Židovi su bili iza svih progona kršćana. Lutali su zemljom posvuda mrzeći i podrivajući kršćansku vjeru."

Židovski pisac Jack Bernstein: "Ako osoba nije židovske nacionalnosti, vi je odmah proglasite “anti-semitom”,što je samo jedna dimna zavjesa koja vam služi za sakrivanje vaših prljavih rabota."

Meni je prilično poznata vaša taktika draga moja cionistička braćo kojom se služite da ušutkate one koji pokušavaju objelodaniti vaše subverzivne radnje. Ako osoba nije Židovske nacionalnosti, vi je odmah proglasite “anti-semitom”,što je samo jedna dimna zavjesa koja vam služi za sakrivanje vaših prljavih rabota. Međutim, ako je osoba koja vas razotkriva Židov, onda se služite drugom taktikom...'

Dr. Erika Schwartz: 'Nemojte dopustiti da vas liječnik ubije'

Zdravstveni sustav je potpuna katastrofa. Liječnici pomažu farmaceutskim tvrtkama da proizvode sve više i više droga. Naš zdravstveni sustav ne radi na traženju lijekova; već radi na produljenju bolesti zadržava demografske (bolesne) osobe kao dugoročne klijente. Liječnici nisu educirani o cjepivima ili prehrani; oni se obrazuju na farmaceutskim tretmanima. Njihov prvi odgovor na bilo koju bolest je gotovo uvijek isti - pilula

Pretplati se na ovaj RSS feed

Donirajte

Amount