Jadranku Kosor, Vesnu Pusić i Kolindu Grabar Kitarović treba locirati, uhititi , procesirati i osuditi – na doživotnu robiju

1. JADRANKA KOSOR

- Potpisivanje Lisabonskog ugovora zapravo je najveći veleizdajnički čin prema hrvatskom narodu

lisab. sp

Pokret Građanska solidarnost podnio je kaznenu prijavu protiv Jadranke Kosor i Ive Josipovića jer su potpisali Lisabonski Ugovor - udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, što je protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije referenduma.

Članak 135. stav 4. kaže (142): 'Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu i samo NAROD referendumom može donijeti odluku o udruživanju sa drugim asocijacijama'.

Temeljne odredbe Ustava, Članak 2. stav 1. kaže „Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv. Potpisom Lisabonskog ugovora, Hrvatska je izgubila svoj suverenitet, što je protuustavno po članku 2.

Ne obazirući se na to Jadranka Kosor u svojstvu premijerke i Ivo Josipović u svojstvu predsjednika potpisali su dana 9. prosinca 2011. godine, za vrijeme summita u Bruxellesu, takozvani mali ustav EU, odnosno Lisabonski sporazum i time pokazali da su iznad Ustava RH i naroda!

- Gubitak djela hrvatskog akvatorija - Piranskog zaljeva

Ivicu Račan, Ivo Sanader i Jadranku Kosor dio su hrvatskog akvatorija prepustili svjetskim moćnicima iza kojih stoji politika Velike Britanije. Pristali su arbitrirati o nečemu što je naše. Pravni ekspert Vladimir Ibler i akademik Davorin Rudolf na vrijeme su upozorili što će se dogoditi, ako Hrvatska nepotrebno pristane na arbitražu.

„Jadranku Kosor treba odmah uhititi i optužiti za veleizdaju, jer je ona dala arbitrirati nešto što je naše, premda za to nije imala ovlasti ni hrvatskog naroda, ni Hrvatskog sabora“, bio je komentar admirala Domazeta Loše!

Pripreme, haljina, broševi, medijsko izvještavanje manistra medija Bljutarnjeg lista „Slobodne“ Dalmacije i ostalih režimskih medija na nadolazeći susret 'nevjeste' Jadranke Kosor i 'mladoženje' Boruta Pahora, bilo je toliko gadljivo da su to mogli variti samo oni sa dobrim želucem.
https://istinomprotivlazi.eu/komentari/hrvatski-narod-treba-znati-istinu-junction-znaci-spoj-slovenije-sa-otvorenim-morem-a-ne-kako-nasi-mediji-pisu-veza-slovenije-sa-otvorenim-morem

Naravno kao i svi veleizdajnici tako je i Jadranka Kosor nagrađena za svoju odrađenu poganu veleizdajničku dionicu od narodnog zabavljača koji puno govori, a ništa ne radi (takvi su se nekada zvali dvorske lude) Zorana Milanovića :
https://istinomprotivlazi.eu/komentari/umjesto-osude-na-dozivotnu-robiju-milanovic-jadranku-kosor-odlikovao-veleredom-kraljice-jelene

velered

2. VESNA PUSIĆ

- Ako ne uđemo u uniju nećete dobiti mirovine

„Ne bih htjela biti preokrutna, ali ako ne uđemo u Uniju, nećete dobiti mirovinu! Mogu vam biti antipatična, ali nemojte da vam bude antipatičan vlastiti život. O glavu nam je, ljudi! Ako glasamo za neulazak u EU, taj tjedan gubimo kreditni rejting’ dramatičnim tonom, u siječnju 2012., nekoliko dana uoči referenduma o ulasku Hrvatske u EU“, izjavila je bivša potpredsjednica Hrvatske vlade i ministrica vanjskih poslova, Vesna Pusić.

Bez EU nema mirovina ni placa a ni kreditnog rejtinga to je prava istina o EU

Samo godinu dana nakon ulaska Hrvatske u EU, bilo je jasno da je ministrica lagala te da je teško obmanula hrvatski narod.

Hrvatska učestalo gubi kreditni rejting, mirovine su najmanje u Europi, a biti će i manje, utrpavanje u EU donio nam je Sodomu i Gomoru, postali smo najbolesnija i najsiromašnija zemlja u Europu, uskoro ćemo ostati i bez hrane koju će zamijeniti GMO, a nas Hrvate zamijeniti će migranti kojima su širom otvorena vrata zahvaljujući Marakeškom sporazumu.

Hrvatska je ulaskom u EU, po zadnjim službenim podacima, do sada bruto izgubila 187,2 milijarde kuna (24,9 milijardi eura), a neto 119 milijardi kuna (15,9 milijardi eura) jer ne carinimo proizvode iz Njemačke, Francuske...

Ukratko po službenim podacima carinske uprave Hrvatska gubi dvije do tri milijarde eura državnih prihoda jer smo članica EU. Budući da je velik broj hrvatskih umirovljenika glasao ‘ZA’ upravo zbog prijetnje Vesne Pusić, što je po svemu sudeći bilo i presudno za ishod referenduma, posve je logično zaključiti: Vesni Pusić treba suditi za veleizdaju jer je svjesno i namjerno obmanula narod, a Hrvatskoj i građanima Republike Hrvatske nanijela neprocjenjivo veliku štetu. Danas vidimo posljedice njene obmane.

- Vesna Pusić je slala oružje ISIL-u (ISIS)

Bloger Eliot Higgins razotkrio je put oružja iz Hrvatske prema kriznim područjima Bliskog istoka (Sirija, Irak, Libija). „U svim tim državama nedvojbeno se koristi oružje iz Hrvatske, koje vrlo često završava u rukama terorista (izraelskih cionističkih ekstremista koji se i dandanas lažno predstavljaju u ime muslimanskih ekstremista). Dokazi za tu tvrdnju su na snimkama i fotografijama koje ekstremisti sami stavljaju na društvene mreže pa se tako vidi da i specijalci ISIL-a ratuju strojnicama HS Produkta“, još krajem 2012.“, prvi je upozorio Higgins da se u Siriji koristi oružje iz Hrvatske.

Njemački Bild optužio Hrvatsku da kupuje naftu od ISIS-a

Važno je napomenuti da je ISIS (ISIL) cionistička izraelova vojska, a Vesna Pusić prikrivena Židovka, cionistkinja pravog imena i prezimena Wessner Pusch

U nedjelju, 22.studenog 2015. godine njemački Bild donio je šokantnu vijest o poslovnoj suradnji između Republike Hrvatske i ISIL-a.
Riječ je o novinskom članku ovog visokotiražnog njemačkog dnevnika u kome se pokušava odgovoriti na pitanje o financiranju ISIL-ove paradržave i gospodarskim aktivnostima ove čvrsto uspostavljene terorističke strukture na okupiranim područjima u Siriji i Iraku. U spomenutom tekstu se također pojašnjavaju i detalji oko poslovanja i financiranja ISIL-a.

Teške optužbe Bruna Schirra koje kompromitiraju ugled Hrvata u svijetu

Bruno Schirra optužio je Hrvatsku za ilegalno poslovanje u poslovima s naftom i naoružanjem.
„Znam da, primjerice, Hrvatska kupuje naftu od ISIS-a. Također znam da je Hrvatska prodala oružje ISIS-u“.

Screenshot 9servis

ISIS = Izraelska tajna obavještajna služba

Posebno na ovu okolnost događaja oko ISIL-a (ISIS-a) ali nezavisno od najnovijih napisa njemačkog Bilda, među nezavisnim novinskim izvorima, zatim među ekspertima koji prate međunarodni terorizam kao i među diplomatima EU, ali i šire, već izvjesno vrijeme se spominje ime Vesne Pusić, prve potpredsjednice vlade i ministrice vanjskih poslova Republike Hrvatske kao osobe koja se nedvosmisleno zalagala da Hrvatska prizna organizaciju Al-Nusru.

3. KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ

- Potpisala je AGENDU 2030

Kolinda Grabar Kitarović, hrvatskom narodu iza leđa, odradila je svoju poganu dionicu potpisavši Agendu 2030. Potpisom je pristala na depopulaciju (genocid) hrvatskog naroda

čao hrvati

Iluminati Komiteta 300 gospodare svjetskim protokom novca, središnjim bankama i najvećim multinacionalnim kompanijama. Oni sebi daju za pravo da u svim 'demokratskim' zemljama određuju predsjednike, sastav vlade i urednike glavnih medija pomoću kojih te vlade upravljaju.

Iluminati, cionisti, žele pokoriti cijeli svijet i uvesti Novi svjetski poredak u kojem neće postojati neovisnost, vlade i države! Perfidno formulirana AGENDA 2030, sa kojom je 'naša' predsjednica bila oduševljena, a koju su dobile sve UN-ove članice na potpis, je završna faza depopulacije stanovništva.

AGENDU 2030 nitko nije imao pravo potpisati bez odobrenja hrvatskog naroda ili zastupnika u Saboru koji (ni)su predstavnici hrvatskog naroda. Iz 'predsjedničinog' govora, koji je stajao na stranicama njenog ureda, lako se dalo iščitati da će ona sve napore uložiti u to kako bi se ostvarila Agenda 2030 koja oslikava apsolutnu dominaciju elite nad svijetom, a od čega zazire sav normalan svijet.

Glavna skupština Ujedinjenih naroda usvojila je rezoluciju prema kojoj nacrt AGENDA 2030. sa 17 točaka treba ići na potpis svim državama članicama tijekom mjeseca. Moćnici jednog svijeta jednostavno su shvatili kako ovladati svijetom i masama ‘prodati’ utopiju novog, pravednog svijeta. Pomoću medija i regulacije zaštite okoliša, jer je skoro svaka ljudska aktivnost - od zraka kojeg udišemo, hrane koju jedemo, vode koju pijemo itd. u zavisnosti od prostora na kojem živimo.

Njihov plan je ovladati svim zamislivim ljudskim aktivnostima, striktno ih propisati i regulirati ne ostavljajući pritom mogućnosti za individualnu slobodu, a kamoli pravdu. Po njima svaka ljudska sloboda ugrožava planetu Zemlju. Upravo je to Kolinda u svom govoru istakla kazavši da su mediji postali opasni zbog svoje slobode. Zahvaljujući tim njezinim 'opasnim' medijima, istina polako, ali nezaustavljivo stiže i do običnog čovjeka sve više svjesnog što se zapravo događa i o kakvim ljudskim monstrumima je riječ.

https://istinomprotivlazi.eu/izdvojeno/kolinda-je-presudila-hrvatskom-narodu-potpisavsi-agendu-2030

- Potpisala je Marakešku deklaraciju - zaželjevši tako hrvatskom narodu dobrodošlicu ISIL-ovim ubojicama 

Sluganski političari EU-a, s nekoliko predstavnika afričkih država dogovorili su dovođenje do 300 milijuna Afrikanaca što bi bilo više od polovice stanovništva Europe, s krajnjim ciljem stvaranja Sjedinjenjih Država Europe, sa zajedničkom policijom i vojskom koja će sutra braniti mafijašku EU elitu od probuđenih EU naroda.

kolindag

Angela Merkel, pri kraju svog političkog djelovanja i odlično odrađene sotonističke dionice otvorenih vrata za migrante i teroriste, dovela je ne-integrirane migrante u Njemačku. To bi ih približilo njihovu cilju da lokalne stanovništvo bude manjina i time ukloni otpor prema stvaranju Sjedinjenih Država Europe (VSE). Nakon toga nudila bonus EU vladama bonus od 10 tisuća eura za svakog migranta.

https://istinomprotivlazi.eu/sto-se-krije-od-javnosti/podsjecamo-angela-merkel-je-prije-godinu-dana-nudila-bonus-mito-vladama-eu-clanica-od-10-000-eura-za-svakog-primljenog-migranta

Agenda 2030 i Rabatov proces

Agenda 2030 za tzv. Održivi razvoj, ima za cilj „olakšati" urednu, sigurnu, redovitu i odgovornu migraciju i mobilnost ljudi, uključujući provedbu dobro planiranih i dobro upravljanih migracijskih politika.

Rabatov proces osnovan je 2006. godine kao platforma dijaloga za nacionalne vlade zemalja podrijetla, tranzita i odredišta duž zapadnoafričkih migracijskih pravaca. Pozivajući se na Agendu 2030 za 'Održivi razvoj', partneri u tzv. 'Rabatovom procesu' prepoznaju potrebu, način da se redovite migracije promoviraju na način promicanja mobilnosti određenih kategorija putnika (osobito poslovnih ljudi, mladih stručnjaka ili istraživača) između europskih i sjevernih, zapadnih i srednjoafričkih zemalja.

Ciljevi i aktivnosti

CILJEVI:
- Promicati redovnu migraciju i mobilnost, posebno među mladima i ženama, između Europe i Sjeverne, Zapadne i srednje Afrike i unutar tih regija.
- Promicati mjere za jačanje zaštite izbjeglica i drugih raseljenih osoba
- Promicati integraciju izbjeglica i raseljenih osoba u zajednice domaćina

AKTIVNOSTI:

Promoviranje integracije izbjeglica i raseljenih putem kampanje podizanja svijesti, koje su usklađene s jedne strane na lokalne zajednice, a s druge strane na izbjeglice i azil i pokrivaju njihova prava i obveze u domaćina.
Marakeška deklaracija

Europski narodi počinju shvaćati što se događa i što ima za cilj Marakeška deklaracija. Postaju sve radikalniji prema ovom luđačkom planu psihopata koji podsjeća na staljinističke planove preseljenja naroda. Danas u Europi ilegalno boravi više stotina tisuća migranata, bez ikakvih dokumenata, dakle ilegalno. Što je nekad bilo nezamislivo za jednog jedinog čovjeka.

Isto se događa i u Hrvatskoj u kojoj političari na vlasti i šef milicije lažu i obmanjuju narod, kojeg režimski mediji nazivaju ksenofobnim, optužuju i prijete kaznenim progonom zbog mržnje prema ''jadnim'' izbjeglicama - koji imaju bjanko račune na svojim bankovnim karticama!

U Zagrebu im daju stanove (spavači) pripremajući ih za buduće poslove. A nije tajna da su ti migranti zapravo ISIL-ova cionistička vojska koja je hrvatskim oružjem klala i ubijala autohtono stanovništvo i Kršćane po Bliskom istoku.

Marakeška deklaracija obvezna je kao i Istanbulska konvencija. I točka je na 'i' završnog Rabatovog procesa ili Agende 2030 - plana uništenja europskih naroda!

Posljedice veleizdaja 

Potpisivanje :

Lisabonskog ugovora, arbitraža Piranskog zaljeva (Jadranka Kosor), prijevara umirovljenika i slanje oružja ISIL-ovcima (Vesna Pusić), potpisivanje Agende 2030 i Marakeškog sporazuma (Kolinda Grabar Kitarović) imaju za posljedicu: pauperizaciju, raseljavanje, ugled Hrvata u svijetu i depopulaciju. Koju nakon potpisivanja Lisabonskog sporazuma provode tehničke (cionističke) vlade i tzv. hrvatski ministri. Lisabonski ugovor je druga verzija Rapalskog ugovora kojeg su potpisali u ime SHS Milenko Vesnić, Ante Trumbić i Kosta Stojanović , a ne Ante Pavelić kako nerijetko prezentiraju režimski manistra (paštašuta) mediji.

Realizacija :

Pljačka, lihvarenje, visoki porezi, GMO, chemtrailsi, potresi, poplave (HAARP), grafenovi Covid pripravci, eutanazija svinja, peradi, goveda...LGBTQ perverzije... zbog čega je Hrvatska (nekad najbogatija danas najsiromašnija EU država) prva po broju raseljenih osoba i prva u Europi po broju umrlih od malignih bolesti.

A prihvat, smještaj i financiranje migranata bet dokumenata (istih onih koji su ubijali po Bliskom istoku hrvatskim oružjem) vrh je političkog sluganstva, veleizdaje kakvu Europa ne pamti.

ZAKLJUČAK

Tisuću godina sanjali smo samostalnost, u krvi ju izborili, a Jadranka Kosor, Vesna Pusić, Kolinda Grabar Kitarović, ključne osobe u datom momentu hrvatske povijesti, su nam je uništili.

Obmanuti narod da glasa protiv teško izborene samostalnosti – jest veleizdaja.

„Da bi krenuli u pregovore s Unijom, političari su trebali tražiti mandat naroda, a oni to nisu učinili. Nacrt ugovora morali su dati na javnu raspravu, a znamo da je pretprisutni ugovor bio skrivan od javnosti te da nije bilo javne rasprave. – Postavljeno je kasnije i pogrešno referendumsko pitanje (prije potpisivanja Lisabonskog sporazuma, a ne poslije, trebalo je održati Referendum želimo li prestati biti neovisni i suvereni). Pristupni ugovor također je skrivan zbog čega ni hrvatski ribari, ni seljaci, ni industrija nisu znali što ih čeka. Vladajuća 'elita' i lažna oporba svjesno je odradila taj sluganski igrokaz.

Naravno, aktualna, koruptivna, veleizdajnička  (HDZ-SDP) vlast potajno je 2015-te izmijenila definiciju veleizdaje u novom Kaznenom zakonu, svjesna da bi se mnogima od njih moglo suditi zbog veleizdaje! – Prijašnja definicija govorila je da je veleizdaja ako netko dovede narod u podređen položaj u odnosu na druge narode ili države.
https://istinomprotivlazi.eu/izdvojeno/dva-veleizdajnika-seks-hdz-i-grbin-sdp-u-tajnosti-su-2015-te-iz-kaznenog-zakona-izbacili-clanak-137-kazneno-djelo-protiv-rh

Jedini spas nam je Izlaz iz EU

Valja naglasiti da se nelegalni i nelegitimni ulazak Hrvatske u EU vrlo jednostavno može poništiti: ‘Ne u EU’ referendumom.
Nakon provedenog referenduma, Hrvatska jednostavno može izaći iz EU, jer Europska Unija nije država, već zajednica država. Buduća nova vlast može, isto tako, poništiti pretvorbu i privatizaciju i suditi onima koji su nas na prevaru uveli u Europsku Uniju,“ objasnio je diplomirani ekonomist, pok. Dinko Bartulović.

Mislav Kolakušić: Korupcija u HR se može riješiti za 15 dana! Treba hapsiti redom! 

Veleizdaja je teška riječ.

Jadranku Kosor, Vesnu Pusić i Kolindu Grabar Kitarović treba locirati, uhititi, procesirati i osuditi – na doživotnu robiju.

I ne samo njih...

 https://istinomprotivlazi.eu/izdvojeno/tri-najveca-veleizdajnika-mesic-zapoceo-proces-josipovic-likvidirao-rh-plenkovic-dovrsava-slampavi-posao-iz-45-e

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva'.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, blokiraju Naslovne slike mijenjaju slike, blokiraju linkove, videozapise, daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala. Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države - privatne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja