Iste sile zla koje stoje iza prijevare s pandemijom COVID-a i cjepiva za biološko oružje za koje se sada pokazalo da izazivaju 74% smrtnih slučajeva također stoje iza ove lažne ideje o "čistom" spaljivanju programa zelene energije, kao i iza normaliziranog pritiska pedofilije . Umjesto da se razotkriju pravi krivci koji dirigiraju svim današnjim smrtonosnim krizama spajanja – genocidne elite – svako ljudsko biće zgodno je okrivljeno za ovu krizu klimatskih promjena “kraja svijeta”, iznoseći laž za laži putem mainstreama i društvenih medija

Planetarni kontrolori koriste svoje miljenike klimatskih promjena kao jadnu ispriku za udvostručenje svojih završnih laži, na isti način na koji koriste Svjetsku zdravstvenu organizaciju za uzurpiranje nacionalnog suvereniteta.

Stvarnost je takva da su klimatske promjene još jedna apstrakcija trojanskog konja osmišljena da prikrije namjerne zločine đavolskih kontrolora klimatskog inženjeringa koji su desetljećima uključeni u vremenski rat koji je napravio čovjek, teraformirajući Zemlju kako bi namjerno izazvali ovotjedni veliki naslov koji tvrdi da je srpanj najtopliji mjesec ikad zabilježen.

Ova senzacionalistička smicalica nudi lažno opravdanje koje služi za jačanje politika provedbe i zakonodavstva namijenjenih drastičnom smanjenju globalne emisije CO2, kao da je za to kriv ugljik. CO2 je biljna hrana koja pomaže da naš planet postane zelen i kritičan za preživljavanje biljaka koje su zauzvrat ključne za održavanje svih životinjskih i ljudskih života.

Štoviše, kaže se da godišnje milijarda ljudi u Indiji izdahne više ugljičnog dioksida od ukupnog broja svih elektrana na ugljen u SAD-u. Kao da to nije dovoljno za uravnoteženiju, točniju perspektivu, poznato je da termiti ispuštaju značajne količine ugljičnog dioksida kao i metana, dva glavna staklenička plina.

Zapravo, termiti proizvode više ugljičnog dioksida nego ukupna količina elektrana na ugljen u svijetu. Dakle, ova ideja okrivljavanja ljudskog CO2 kao racionalizacije za katastrofu klimatskih promjena je besmislena i protiv života i protiv ljudi, koju su dočarali neljudski moćnici koji žele našu smrt. Sjetite se bivšeg potpredsjednika globalista Ala Gorea alarmantsko predviđanje iz 2006. da će globalno zatopljenje uzrokovati podizanje razine mora i podvodne gradove američke obale do 2016.?

Sve su to samo nove laži kako bi se manipuliralo distopijskim programom Novog svjetskog poretka na vrijeme za Svjetski ekonomski forum i “Veliko resetiranje” kralja Charlesa

Takozvana obnovljiva zelena energija poput energije vjetra i sunca i navodno mnogo ekološki prihvatljivija električna vozila ovise o energiji fosilnih goriva , plus električna vozila su opasno zapaljiva i izuzetno problematična s punjenjem litijevih baterija. Osim toga, ovi "zeleni" proizvodi uključuju djecu robove koji rade u rudnicima kobalta u zemljama Trećeg svijeta i rano umiru. To je sve samo ne čisto. Ali elite prigodno izostavljaju ovu prljavu istinu i nastavljaju lažno ispirati mozak stalnim obmanama.

Iste sile zla koje stoje iza prijevare s pandemijom COVID-a i cjepiva za biološko oružje za koje se sada pokazalo da izazivaju 74% smrtnih slučajeva nakon cijepljenja u SAD-u također stoje iza ove lažne ideje o "čistom" spaljivanju programa zelene energije, kao i iza normaliziranog pritiska pedofilije .

Svi ovi zločini najveće su, najužasnije smrtonosne prijevare koje je svijet ikada poznavao, pokušaji da se sakrije prioritet br. 1 elita da depopulacija planeta ubija milijarde nas smanjenjem od najmanje 90%.

Utrka u svjetski rat samo je još jedna metoda depopulacije koju vladajuća elita ustrajno promovira. Istovremeni kolaps gospodarstva, enormne nestašice hrane, porast cijena, povećano siromaštvo, masovno gladovanje, beskućništvo bez presedana i raspad civilnog društva kao posljedice ove sotonističke mračne agende, sve su to uvjeti koje su elitni moćnici namjerno stvorili kako bi ispraznili naš planet.

Ova se prezentacija usredotočuje na to kako elite primjenjuju klimatske promjene/zelenu agendu posebno u svrhu depopulacije. Naslov LA Timesa od 20. srpnja zlokobno upozorava: "Bi li povremeno nestanak struje pomogao u rješavanju klimatskih promjena?" Dok se naš takozvani najtopliji ljetni toplinski val varljivo odvija, ovaj najnoviji prediktivni programski naslov jednostavno priprema i kondicionira Amerikance da se pripreme za sve veće nestanke struje i zlokobne kvarove na električnoj mreži koji će prije nego kasnije doći u susjedstvo u vašoj blizini. Implicitno ugrađeno u meme elita o klimatskim promjenama je da ste za sve vi krivi.

A vaša kazna kao člana ljudske rase koja ždere, ždere svoju ovisnost o fosilnim gorivima, je drastična depopulacija.

Stoga, s neizbježnim napadom starenja nestanka električne energije koji nas brzo snalazi, globalistički kontrolori zgodno vas krive za vašu pohlepnu, gadnu naviku da još uvijek koristite ta prljava fosilna goriva. Zato je vlada uskočila za vaše dobro kako bi provela propise i zabrane vaše kontinuirane orgije zagađivača nafte, plina i ugljena. Kako bi unaprijedili svoju stvar, ovaj rat protiv čovječanstva protiv "klimatskih promjena" izmišlja zgodan novi žargon poput " toplinske kupole",” podsvjesno pritiskajući hitne alarme koji ispiraju mozak globalnim masama da uskoče u ovu odbjeglu olupinu trojanskog konja. Još jedna lukava, suptilna gesta koja se nedavno koristi diljem svijeta je ultra-jarka plamteća crvena shema boja na vremenskim kartama koja prenosi vruće vruće temperature koje naglašavaju ovu izuzetno važnu krizu klimatskih promjena.

Na kraju krajeva, naši globalistički vođe i takozvani stručnjaci neprestano nas podsjećaju da su naša najveća prijetnja ljudskom opstanku klimatske promjene, donoseći svoj katastrofalni arsenal ekstremnih vremenskih i klimatskih uvjeta izazvanih klimatskim promjenama izazvanim čovjekom – suše, poplave, uragani, tsunamiji, vulkani, potresi, šumski požari i ovoljetne temperature spržene zemlje, sve su to posljedice klimatskih promjena kao najvećeg izazova za daljnji opstanak čovječanstva… ili bar tako dogmatska propaganda koja se hrani 24 sata dnevno kroz jadne korporativne medije i velike tehnološke divove društvenih medija želi da vjerujemo.

Sve te marionete koje čitaju isti globalistički scenarij natjerale su Joea Bidena da izjavi: neposredno prije svojih ukradenih izbora:
'Klimatske promjene problem su broj jedan s kojim se čovječanstvo suočava . I to je za mene problem broj jedan'.

Klimatske promjene već duže vremena najavljuju i domaće marionete, Andrej Plenković i Zoran Milanović.

Isti kontrolori krvne loze koji stoje iza ovih lažno instaliranih klaunova posjeduju i kontroliraju središnji bankarski sustav koji financira sve ratove, pandemije, svjetsku zdravstvenu industriju i propagandu masovnih medija, uvijek ukazujući na njihov isti scenarij okrivljavanja – čovječanstvo koje pokreće “potrošnju fosilnih goriva” naš kolosalan ugljični otisak diljem svijeta kao glavni pokretač klimatskih promjena.

Ovo je drska laž. Ali umjesto da se razotkriju pravi krivci koji dirigiraju svim današnjim smrtonosnim krizama spajanja – genocidne elite – svako ljudsko biće zgodno je okrivljeno za ovu krizu klimatskih promjena “kraja svijeta”, iznoseći laž za laži putem mainstreama i društvenih medija da je globalna prenaseljenost neodrživo dovodi do rekordno velike ljudske potrošnje brzo opadajućih, visoko zagađujućih fosilnih goriva koja zauzvrat uzrokuju smrtonosne stakleničke plinove i širenje ugljičnog otiska koji obavija Zemlju kao lažni uzrok klimatskih promjena koje je izmislila elita.

Umjesto istine, svakodnevno nas bez prestanka bombardiraju kako iza svega stoje klimatske promjene koje je napravio čovjek. U četvrtak 27. srpnja , na dan kada je UN službeno proglasio srpanj najtoplijim mjesecom ikada zabilježenim, glavne kurve su već bile postrojene sa svojim unaprijed pripremljenim pričama o klimatskim promjenama. Time je objavio svoj tekst "Klimatske promjene mijenjaju način na koji sanjamo", a The New Republic je ponudio "Što klimatske promjene rade našim seksualnim životima". Sve je danas unaprijed napisano, visoko koreografirano, potpisano, zapečaćeno i isporučena propaganda od strane moćnika.

Konstantno ojačane tehnike masovne kontrole uma ispiranja mozga koriste se kako bi se sakrila činjenica da nam ne ponestaje fosilnih goriva niti da Zemlja uopće pati od prenapučenosti ili problema klimatskih promjena. Prije deset godina, prije toliko dogmi o klimatskim promjenama, glavni mediji poput Yahoo Newsa objavio je članak pod naslovom “Nećemo ostati bez fosilnih goriva”. Danas cenzura sve više nameće strožu kontrolu nad informacijama i odljevom vijesti, s AI logaritmima koji skrivaju istinu od javnog širenja što se suprotstavlja svim MSM propagandnim lažima i prijevarama o klimatskim promjenama.

Samo kroz unaprijed odobrenu dijaboličnu medijsku prijevaru moćnih elita koja održava lažne scenarijske narative, globalne mase mogu progutati ovaj trojanski konj o klimatskim promjenama/zelenoj energiji. Ova prijevara o klimatskim promjenama daje slabašnu masku za zabranu korištenja fosilnih goriva, s namjerom da izazove smrtonosne nestašice hrane i goriva diljem svijeta.

Neprekidna agresija Zapada koja je iznudila Putinovu intervenciju u Ukrajini 2022., hvaljena kao ničim izazvana invazija, i najnovije povlačenje Moskve o žitaricama zlorabe se kao propagandno ratno oružje optužujući demoniziranog ruskog vođu da namjerno izgladnjuje milijune u našem svijetu oskudice hrane.

U međuvremenu, globalisti su sve ovo pedantno, zlokobno isplanirali kako bi stvorili sveobuhvatnu lančanu reakciju kako bi namjerno povećali troškove preživljavanja, podižući ogromnu cijenu hrane i goriva zajedno s skokovitom inflacijom, stvarajući tako ekstremno strašne uvjete koji uzrokuju dugo planirani genocid elita nad ljudska rasa, pokrenuta njihovim smrtonosnim ubodom biološkim oružjem, umire u dobrom tijeku.

Zaglupljivanje globalne populacije kroz desetljeća toksifikacijske degradacije okoliša, fluoridi koji truju javnu vodoopskrbu i 24/7 propaganda masovne kontrole uma s ciljem da nas drži u neznanju o tome što vladajući kriminalci potajno rade, omogućilo im je da se nastave izvlačiti s masovnim ubojstvima potpuno nekažnjeno.

Kumulativni učinci valova od svog ovog razaranja, đavolski projektirani u kombinaciji s prikrivenim geoinženjeringom kemijskim tragovima teških toksičnih metala i nanočestica iz zrakoplova raspršeni aerosoli desetljećima u naša pluća, zagađujući naš zrak, tlo i vodu, a sve to nosi ozbiljne zdravstvene posljedice za sve oblike života koji obitavaju u prirodnom svijetu.

Uz brzo izumiranje koralja i planktona u našim oceanima, desetkovana populacija insekata kao vitalni izvor hranidbenog lanca za mnoge životinje, sve to izravno, kumulativno dovodi do nepovratnog masovnog izumiranja među stotinama biljnih i životinjskih vrsta na dnevnoj bazi. Ozbiljan učinak ovog čovjekom stvorenog sustavno kontroliranog uništavanja života na globalnoj razini nije ništa manje nego unaprijed smišljeni ekocidni kolaps. Ovo masovno uništenje diljem planeta, namjerno planirano i izvršeno, u konačnici predstavlja genocidno istrebljenje ljudske rase. Osim ako se ne probudimo i uzvratimo za naš opstanak,

Dane Wigington s geoengineering.org već nas dva desetljeća upozorava na nadolazeću globalnu katastrofu pred našim vratima. :
'Zemlja je u katastrofalnom riziku od kolapsa do 2025.', čak i glavni izvori sada priznaju ono što postaje gotovo nemoguće sakriti ili poreći. Više od desetak zemalja prolazi kroz katastrofalne šumske požare, primarne oceanske struje koje distribuiraju toplinu se gase, a ozonski omotač se urušava.

 Pogledajte konkretan dokaz trovanja chemtrailsima zbog čega svaki treći čovjek boluje od maligne bolesti.

Dok se planet bori da preživi, ispiranje mozga se nastavlja neprekidnom prikrivenom manipulacijom iza scene koja pokušava povezati sve što se sada događa na zemlji s ljudskom ovisnošću o fosilnim gorivima i proždrljivim "neprirodnim" porocima koje činimo ti i ja kao "rak koji se širi ” našeg golemog ugljičnog otiska. Laži su nam predstavljene kao naši masivni psihopsi koji izazivaju osjećaj krivnje koji su se angažirali da prikriju svoj tekući genocidni ekocidni kolaps.

Ova gnusna globalistička prijevarna igra osmišljena je da nas uvjeri da se slijepo pokorimo, krivi po optužnici, kao poslušni automati bez razmišljanja koji marširaju poslušnim, samoubilačkim korakom, ravno s genocidne litice.

Ljudski opstanak i očuvanje našeg planeta izazov je našeg života.

Jesmo li spremni boriti se za opstanak ili se jednostavno pomiriti i umrijeti?

Ne zaboravite, dužni ste obraniti svoju djecu, unučad!

Izvor: https://jameshfetzer.org/2023/07/joachim-hagopian-climate-change-globalist-codeword-for-genocide/

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala.Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države, odnosno njihove privatne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o.