ONI su bogata skupina pokvarenih obitelji koja se okupila prije nekoliko stoljeća i smislila kako želi kontrolirati svijet. Izazov je bio u tome kako će zaobići ustave, državne zakone i međunarodne zakone kako bi mogli djelovati izvan sustava unutar kojeg je ostatak čovječanstva morao funkcionirati. To bi im omogućilo da se kreću poput duhova, prenose bogatstvo i kamufliraju sve svoje sheme lažnim pričama jer su svakim desetljećem osiguravali sve veću kontrolu, dok su tvrdili kako su 'transparentni'

Malo poznati entitet sa sjedištem u Washingtonu, DC — Organizacija američkih država (OAS) — kontrolira zapadnu hemisferu. OAS je uključen u izbore diljem svijeta, provodeći "misije promatranja izbora": nadgledao je nedavne izbore u Brazilu koje mnogi stanovnici smatraju ukradenim, a SAD je 2016. prvi put u povijesti zatražio izborne usluge OAS-a.SAD financira više od 50% proračuna OAS-a; međutim, svaka OAS-ova “specijalizirana agencija i entitet” ima vlastiti proračun i financiranje, s dubokim globalističkim vezama

Dok globalna kabala nastavlja voditi svoj rat protiv suvereniteta čovječanstva, mi nastavljamo razotkrivati neograničene privilegije i slojeve imuniteta koje uživaju moćne organizacije diljem svijeta. U studenom 2022. prikazali smo 1. dio izvješća Laundering With Immunity istraživačkog novinara Coreya Lynna, koji je otkrio 76 međunarodnih organizacija i banaka koje uživaju i iskorištavaju te imunitete, povlastice i izuzeća od poreza kako bi zadržale moć i kontrolu.

"Ovo nisu samo obične organizacije", objašnjava Lynn. "Oni su glavne organizacije koje vode planove globalista novog svjetskog poretka protiv čovječanstva i imaju stotine nevladinih organizacija koje rade s njima i kroz njih."
Dio 2 izvješća, koji se detaljno razmatra u videu iznad, ide još dublje u ključne organizacije koje povlače konce iza kulisa, dopuštajući im da "rade kao duhovi bez transparentnosti ili odgovornosti".

Imuniteti omogućuju svjetsku dominaciju

Da bismo razumjeli prijetnju koja dolazi zajedno s davanjem organizacijama ovlasti da djeluju izvan zakona i ustava, pomaže razumjeti koliko duboko sežu slojevi imuniteta. Zakon o imunitetu međunarodnih organizacija (IOIA), koji je usvojio Kongres SAD-a 1945., dodijelio je desecima organizacija privilegije koje su jednake onima diplomata.
Sjedište svake organizacije dobiva dodatnu zaštitu od vlade zemlje u kojoj se nalazi, putem "sporazuma o sjedištu". Nadalje, zaštićene organizacije mogu proširiti svoj imunitet na pojedince, organizacije ili banke koje rade s njima, uključujući članove obitelji osoblja.

Prema Lynnu:
“Laički rečeno, bogata skupina pokvarenih obitelji okupila se prije nekoliko stoljeća i smislila kako želi kontrolirati svijet. Izazov je bio u tome kako će zaobići ustave, državne zakone i međunarodne zakone kako bi mogli djelovati izvan sustava unutar kojeg je ostatak čovječanstva morao funkcionirati. To bi im omogućilo da se kreću poput duhova, prenose bogatstvo i kamufliraju sve svoje sheme lažnim pričama jer su svakim desetljećem osiguravali sve veću kontrolu, dok su tvrdili kako su 'transparentni'. Uspostavljanje bankarskih sustava, kao što su Banka za međunarodna poravnanja, Federalne rezerve, Grupa Svjetske banke i središnje banke, bio je ključni korak u izgradnji infrastrukture nalik duhovima. Pobrinuti se da BlackRock i Vanguard imaju glavne dioničarske pozicije u svakoj većoj korporaciji kako bi ih se pokorilo i pritisnulo.”

Malo poznati entitet koji kontrolira zapadnu hemisferu

Nakon što su uspostavili bankarske sustave kao što su Federalne rezerve, globalisti su trebali način da djeluju u skladu s međunarodnim zakonima i ugovorima, manipulirajući njima po potrebi kako bi zadržali kontrolu. Tu nastupaju Ujedinjeni narodi, koji uživaju 22 imuniteta i privilegije prema IOIA-i, zajedno s mnogo manje poznatim entitetom — Organizacijom američkih država (OAS).

Sjedište OAS-a je u Washingtonu, DC, nedaleko od Bijele kuće, ali ga američki mediji rijetko spominju. Prvo pokrenuta 1890. kao Međunarodna unija američkih republika, OAS je prošla kroz nekoliko promjena imena tijekom desetljeća i sada djeluje u 35 država članica na zapadnoj hemisferi, u području u kojem živi više od milijardu ljudi. Upravlja zapadnom hemisferom i također je domaćin regionalnog ureda Svjetske zdravstvene organizacije putem Panameričke zdravstvene organizacije (PAHO), koja je izvorno osnovana 1902. godine za kontrolu širenja epidemija među zemljama.

“PAHO je najstarija i najveća regionalna zdravstvena organizacija i dugo je koordinirala s OAS-om kroz projekte, financiranje, ciljeve, a u jednom je trenutku čak dijelila i zgradu. Danas je PAHO 'specijalizirana organizacija' OAS-a. OAS, u međuvremenu, radi uz UN, ali nije pod njegovom kontrolom.“

Lynn nastavlja:
“WHO je za UN kao što je PAHO za OAS. Dvije vrlo moćne organizacije koje su u koraku, koje se sastoje od država članica koje čine cjelokupnu svjetsku populaciju, i OAS-a sa sjedištem samo nekoliko koraka od Bijele kuće i Zaklade UN-a još bliže, s imunitetima i privilegijama koje im omogućuju sposobnost da nastavi napredovati s programom Novog svjetskog poretka. OAS je također dodijelio status stalnog promatrača za više od 72 države, kao i za Europsku uniju, koje sve uživaju imunitete i privilegije.”

Nadalje, svim OAS-ovim agencijama i subjektima dodijeljeni su imuniteti i povlastice putem sporazuma o njihovom sjedištu sa SAD-om i drugih sporazuma. Ovo je samo uzorak ovih OAS entiteta:

Međuameričko vijeće za cjeloviti razvoj
Međuamerička komisija za žene
Centar za studije pravde u Americi
Međuamerički sud za ljudska prava
Međuamerička razvojna banka

Međuamerički pravni odbor
Međuamerički indijanski institut
Međuamerički odbor protiv terorizma
Međuamerički odbor za obranu
Međuamerička komisija za kontrolu zlouporabe droga

Međuamerički dječji institut
Međuamerička agencija za razvoj suradnje
Međuamerički odbor za smanjenje prirodnih katastrofa
Inter-American Defense College
Međuamerički pravni odbor
OAS uživa 'neviđenu razinu zaštite', snagu
Imunitet i privilegije dodijeljene OAS-u omogućuju mu da izbjegne i transparentnost i odgovornost. Pod IOAI, na primjer, OAS dobiva sljedeće pogodnosti: 

Imovina i imunitet na tužbe i sudske postupke
Oslobođeni svih oblika poreza

Imunitet od pretrage i zapljene imovine 
Ulazak službenika, namještenika i članova njihovih obitelji bez carinskih provjera

Arhivi su nepovrijedivi
Službenici i namještenici izuzeti su od svih pravnih radnji vezanih uz rad

Nema registracije stranaca niti uzimanja otisaka prstiju zaposlenika i članova uže obitelji

OAS je također uključen u izbore diljem svijeta, provodeći "misije promatranja izbora". “A pod 'promatranjem',” znači financiranje tima koji će putovati u zemlju, pratiti, analizirati, verificirati sukladnost, biti kanal između sukoba, davati preporuke i pružati izvješća koja imaju težinu 'opsežnim i priznatim' tehnička stručnost.'”

OAS je nadgledao nedavne izbore u Brazilu koje mnogi stanovnici smatraju ukradenim, a SAD je 2016. prvi put u povijesti zatražio izborne usluge OAS-a. Promatrači OAS-a raspoređeni su u 13 američkih država. Sporazumi također postoje izvan državnih tijela u sektoru velike tehnologije i izvan njega. Lynn objašnjava:

“OAS ne radi samo s vladama; imaju registar s više od 465 grupa civilnog društva koje rade u različitim područjima za države članice. Registar omogućuje razmjenu informacija za pomoć u kreiranju vladinih politika, što uključuje dijalog između vlada, međunarodnih organizacija i skupina civilnog društva.

Međunarodna federacija za planirano roditeljstvo dio je 465 grupa civilnog društva, zajedno s Odvjetnicima bez granica, Amnesty Internationalom, Nacionalnom federacijom za divlje životinje, Centrom za reproduktivna prava, Centrom za međunarodno pravo okoliša, Institutom za otvoreno društvo i Rotaryjem, da spomenemo samo neke .

George Soros bio je glavni govornik za OAS Lecture Series of The Americas 2006. Osim toga, oni imaju OAS konzorcij sveučilišta s kojima surađuju kako bi osigurali programe obuke i ponudili mogućnosti stipendiranja.”

Tko financira OAS?

OAS ima proračun od oko 142 milijuna dolara. SAD financira više od 50% toga. Međutim, svaka OAS-ova “specijalizirana agencija i entitet” ima vlastiti proračun i financiranje, s dubokim globalističkim vezama.

„Uzmimo za primjer PAHO, čiji je operativni proračun povećan u razdoblju 2022.-2023. na više od 881 milijun dolara. Prema sporazumu između PAHO-a i WHO-a, to povećava iznos koji WHO mora pridonijeti PAHO-u, dovodeći ga na više od 291 milijun dolara. Zaklada Rockefeller, Zaklada Bill & Melinda Gates i brojni drugi globalisti financiraju PAHO., kaže Lynn”

Kopajući dublje, OAS ima pet područja financiranja, od kojih su jedno "zaklade". Neprofitni Trust for the Americas, koji je proveo projekte u 24 zemlje, samo je jedan od tih trustova. Dobio je sredstva od USAID-a, Microsofta, Mastercarda, Citija, Walmarta i američkih veleposlanstava, za početak. Ostali korporativni divovi također doprinose fondovima OAS-a.

Među njima:
Amazonove web usluge
Zaklada Ford
Meta platforme

Cisco Systems
Google
Microsoft

Citibank
Zaklada Hilton
Ujedinjeni narodi

Osim ako se ne ukinu imuniteti dodijeljeni OAS-u, UN-u, Federalnim rezervama i drugima i ako se više vlada ne povuče iz ovih organizacija, kaže Lynn, "nijedna bitka se ne može dobiti." U međuvremenu, Agenda 2030 , usmjerena na smanjenje potrošnje osnovnih dobara i energije srednje klase, koja uključuje ograničavanje, s ciljem eliminacije, vlasničkih prava i privatnog vlasništva za buduće generacije, ide prema nama.

Lynn objašnjava:
“Zajedno, BIS [Banka za međunarodna poravnanja], Središnje banke, UN, OAS i druge međunarodne organizacije i banke koje uživaju imunitete i povlastice, moćna su stanica koja ima sposobnost kretanja neotkrivena, iza zatvorenih vrata, bez transparentnosti ili odgovornost i pomaknuti svoje planove naprijed s malo ili bez ikakvih pravnih posljedica.
Dok ljudi provode dane stavljajući svoju djecu na spavanje, šaljući ih u školu, dajući se na posao i kuhajući obiteljsku večeru, ovi glavni umovi planiraju svačiju budućnost na postupan način koji većina ne prepoznaje kao globalno preuzimanje.

Pa ipak, sat otkucava dok pokušavaju ostvariti svoj krajnji cilj u manje od sedam godina - digitalni svijet s digitalnom radnom snagom, društvo bez roda bez individualizma ili samoidentiteta, transhumanističko propadanje u kojem se ljudi stapaju s robotima, u okruženje u kojem ove moći drže ključeve za kontrolu svega što je potrebno za preživljavanje, a sve osim jedne stvari — vlastite duše.”

Lynn zaključuje, savjetuje:

“Prestanite se pridržavati takozvanih pravila, naloga i propisa koje vam nameću.
ONI misle da vas posjeduju - dokažite im da su u krivu." 

Izvorni članak: https://tapnewswire.com/2023/04/stop-obeying-the-rules-are-made-to-break-you/
Slika: Duck Duck Go Image Search

#MI ili ONI (Cionisti)

Naš link: http://istinomprotivlazi.eu/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala.Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države, paradržave tzv. Republika Hrvatska d.o.o.