Kolaps Europske unije (G7 = IV Reich) te potpuni poraz kazarske Ukrajine!

NATO je de facto Sjevernoatlantska organizacija za trgovinu oružjem, čak i pod raznim drugim krinkama. Rusko-ukrajinski požar je, zapravo, NATO-ov ruski požar koji je namijenjen stvaranju tržišta. Ono što se zapravo događa je kolaps EU-a i korporacije Sjedinjenih Američkih Država (US inc), koje su robne marke nacističkog Četvrtog Reicha.

Angela Hitler okupila čelnike hazarske mafije (G7)

Ono što se zapravo događa je kolaps EU-a i korporacije Sjedinjenih Američkih Država, koje su robne marke nacističkog Četvrtog Reicha. U odjeku povijesti, Angela Hitler okupila je svoje poručnike u dvorcu svog oca Adolfa u Bavarskoj. Ovaj takozvani sastanak G7 dio je hitnog okupljanja čelnika hazarske mafije koji se sada suočavaju i s vojnim porazom i sa sudom za ratne zločine.

Pogled na situaciju u Europi, SAD-u i cijelom svijetu jasno pokazuje da imamo posla s krajem jedne ere. Čak i Jerusalem Post, vodeće novine bivšeg uporišta hazarske mafije u Izraelu, sada priznaje ovo:
Bližimo se smrti starog geopolitičkog sustava i svjetskog poretka koji se ponavlja od srednjeg vijeka.

Čini se, konačno, da će ovaj ciklus kuge, rata i gladi biti posljednja zapadnjačka hegemonija i rađanje novog svjetskog poretka, novog svjetskog poretka koji će vjerojatno vratiti ravnotežu snaga u Aziju i Afriku, koje su bile središta globalnog bogatstva i moći mnogo prije industrijske revolucije. https://www.jpost.com/opinion/article-710365

Krenimo od situacije u Ukrajini. U znak potpunog vojnog poraza, ukrajinski “regruteri” sada otimaju ljude iz njihovih kuća, ulica, restorana i zabavnih sadržaja i šalju ih neobučene i slabo naoružane na prve crte bojišnice. "Veliki broj iskusnih nacista povučen je iz akcije, a oni pričuvci koji su sada poslani u bitku nisu sposobni za taj zadatak", rekao je vojni stručnjak pukovnik Viktor Baranets za RT.
https://www.rt.com/russia/557750-ukraine-draft-convicts-women/ 

Zgrabiti ljude s ulica i baciti ih u jarke da ih ubije topništvo, jasan je znak skorog i potpunog kolapsa ukrajinske vojske. I japanska i britanska vojna obavještajna služba kažu da je cijeli takozvani rat marketinška operacija tako da industrija oružja ima izgovor kupiti novo oružje i održati se na površini. Japanska vojna obavještajna služba kaže da se događa da NATO baca svoje stare zalihe oružja koje će uskoro isteći. Sve staro oružje ide u Siriju i Afganistan, a ne u Ukrajinu, dodaju

“NATO je de facto Sjevernoatlantska organizacija za trgovinu oružjem, čak i pod raznim drugim krinkama”, slaže se izvor iz MI6, ističući “Rusko-ukrajinski požar je, zapravo, NATO-ov ruski požar koji je namijenjen stvaranju tržišta.” To je ipak više od prodaje oružja.

Ono što se zapravo događa je kolaps EU-a i korporacije Sjedinjenih Američkih Država, koje su robne marke nacističkog Četvrtog Reicha

Iza kulisa, bivši nacistički Fuehrer George Bush stariji naredio je ubojstvo dr. Michaela Van De Meera, bivšeg šefa MI6, prije nekoliko godina. Kao odmazdu, cijeli Bush klan je pogubljen, kažu izvori MI6.

Nacisti su tada uzvratili izbornom prijevarom u Frankfurtu koja je kao predsjednika postavila “Joea Bidena koji je bio previše nesposoban da zna što se događa”. Izvor dodaje da “koliko ja znam, nitko na svijetu ne sluša nijednu riječ koju čovjek kaže”. Cijeli ovaj protupokret nacista Bidena doveo je SAD do "automobilske olupine koja se ne može popraviti i u biti do propale države".

Ono čemu ćemo vjerojatno svjedočiti tijekom sljedećih tjedana ili najviše mjeseci jest potpuna predaja Europe, slažu se više izvora.

Međutim, prema NSA i MI6, prošle nedjelje navečer svijet se približio potpunom termonuklearnom ratu kada je Rusija lansirala četiri nuklearna bombardera dok je predsjednički Avatar Vladimir Putin hitno prebačen u podzemno sklonište. To se dogodilo nakon što je Rusija neutralizirala sve europske vojne satelite kako bi zaslijepila zapadnu obranu, kažu izvori.

Gen-pukovnik Guruljov, viši zapovjednik koji sada predstavlja Jedinstvenu Rusiju, rekao je za rusku državnu TV da će “prvo pogoditi London”. Također je rekao: "Uništit ćemo cijelu skupinu neprijateljskih svemirskih satelita tijekom prve zračne operacije". https://www.news.com.au/world/europe/close-ally-calls-on-vladimir-putin-to-strike-london-first-in-wwii-on-russian-media/news-story/b4025f801f9966ffa35e3595aaf79553

Jasno, s vojno-zdravorazumske točke gledišta, Rusi neće unaprijed najavljivati takav potez. Sljedeći naslov jasno pokazuje da se satelitsko uklanjanje već dogodilo:

Divlje solarno vrijeme uzrokuje pad satelita iz orbite. Samo će biti gore

U članku Anja Stromme, voditeljica misije Swarm Europske svemirske agencije, rekla je za Space.com : "Postoji puno složene fizike koju još uvijek ne razumijemo u potpunosti."
https://www.space.com/satellites-falling-off-sky-solar-weather

“Složena fizika” vjerojatno je značila rusko protusatelitsko oružje. Nakon toga uslijedilo je potpuno zamračenje vijesti i izvješća o skorom nuklearnom napadu. Termonuklearni rat je prestao kada je MI6 kontaktirao rusku obavještajnu službu i rekao da se slažu s pozivom ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova na “stvaranje zajedničkog prostora od Atlantika do Tihog oceana”.
https://tass.com/politics/1471117

Drugim riječima, već je u tijeku plan za zamjenu postojećeg međunarodnog sustava pod kontrolom hazarske mafije koji je usredotočen na UN, MMF, Svjetsku banku, BIS itd.

Planom se poziva na zamjenu Vijeća sigurnosti UN-a grupom predstavnika iz sedam regija: Amerike (sjeverne i južne), Europe uključujući Rusiju, Kinu, Indiju, istočnu Aziju i Oceaniju (bez Kine), Afrike i muslimanskog svijeta. To će sada biti javno objavljeno. Meksički predsjednik Andrés Manuel López Obrador već se javno oglasio u korist ujedinjenja Sjeverne i Južne Amerike.
https://www.breitbart.com/latin-america/2022/06/06/mexican-president-calls-for-american-superstate-open-borders/

Veliki sastanak BRICS Plus prošlog tjedna također je jasno pokazao da se ostatak svijeta također slaže oko kraja poslijeratnog sustava kojim dominiraju korporacije u SAD-u. Na ovom sastanku, BRICS (Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južna Afrika) susreo se s predstavnicima mnogih zemalja uključujući Egipat, Argentinu, Bangladeš, Indoneziju, Kazahstan, Nigeriju, Ujedinjene Arapske Emirate, Saudijsku Arabiju, Senegal, Tajland, Urugvaj i mnogi drugi. https://www.zerohedge.com/geopolitical/escobar-exile-main-street-sound-unipolar-world-fading-away

Argentinski predsjednik Alberto Fernández na sastanku je podnio zahtjev za članstvo u BRICS-u. Ovo je vrlo dobra vijest jer to znači da je Argentina zatražila rusku i kinesku itd. vojnu pomoć kako bi se obračunala s odmetnutim elementima hazarske mafije koji su, prema izvorima Mossada, kupili 1000 milja patagonske obale kako bi ih koristili kao skrovište njihov planirani nuklearni rat.
https://sputniknews.com/20220624/argentinas-president-requests-brics-membership-for-his-country-1096632092.html

Na sastanku su se čelnici država i vlada zemalja BRICS-a složili da će koristiti mehanizam Contingent Reserve Arrangement (CRA) kao alternativu MMF-u. Također su favorizirali međunarodnu pričuvnu valutu temeljenu na valutama zemalja članica BRICS-a, rekao je u srijedu ruski predsjednik Vladimir Putin https://tass.com/economy/1469823

Kako bi podržali ove planove, i Europa i SAD bit će odsječene od opskrbe naftom i plinom iz ostatka svijeta. Postoje neki javni znakovi ovog bojkota: U otvorenom pismu koje je u nedjelju objavio tjednik Journal du Dimanche, šefovi velikih francuskih energetskih tvrtki pozvali su pojedince i tvrtke da odmah ograniče potrošnju električne energije kako bi se pripremili za nadolazeću energetsku krizu.

https://www.reuters.com/business/energy/french-energy-companies-call-immediately-limiting-energy-use-2022-06-25/?utm_source=reddit.com

"Sve članice [G7] zabrinute su zbog krize s kojom se suočavamo - pada stopa rasta u nekim zemljama, rastuće inflacije, nestašice sirovina, poremećenih promjena u opskrbi - to nisu mali izazovi", rekao je njemački kancelar Olaf Scholz https://www.reuters.com/world/g7-nations-are-worried-about-global-economic-crisis-scholz-2022-06-26/?utm_source=reddit.com

Zemlje svijeta trenutačno bojkotiraju Europu i SAD uglavnom zbog svojih genocidnih ekonomskih planova.

Predsjedavajući ruskog Vijeća sigurnosti Nikolaj Patrušev rekao je da ima dokaze iz Ukrajine da Washington pokušava ubiti veliki postotak svjetske populacije, na temelju dokaza vojnih bioloških programa. Ovi projekti “zahtijevaju posebnu pozornost civiliziranog svijeta” jer Amerikanci jedini nisu htjeli potpisati Konvenciju o biološkom i toksičnom oružju. https://tass.com/world/146687

Naravno, kao što je već spomenuto, čelnici Kazarske mafije neće ići tiho u noć jer ih čeka pogubljenje zbog ratnih zločina.

Pa pogledajmo kako se njihova vladavina ruši.

Talijanski P3 masonski izvori kažu da je trenutni plan da se avatar s gumenom maskom koji se pretvara da je papa Franjo podnese ostavku. Tada bi trebala biti pokrenuta kriza gladi i afrički papa koji će se pojaviti kao spasitelj koji će vratiti kontrolu KM nad Afrikom i drugim zemljama u razvoju, kažu izvori.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10933635/Pope-sparks-resignation-rumours-postponing-Africa-trip-holding-unusual-cardinal-meeting.html

Zato ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov kaže da postupci glavnog tajnika UN-a Antonija Guterresa odgađaju rješenje globalne krize s hranom. https://tass.com/politics/1470661

KM će također udarati u bubnjeve rata što je duže moguće, uz studijsku propagandu u kojoj glumi operativac Rothschilda Vladimir Zelensky. 

Z 1creenshot 2

U najnovijem zakonu, ukrajinske sigurnosne službe postavile su video-snimku na kojoj se vidi kako ruske snage uništavaju privatne kuće i "lokalno stanovništvo čine beskućnicima". Za snimanje je korišteno više od 40 glumaca, a svi sudionici dobili su novčanu nagradu od 25 dolara, izjavio je u subotu general-pukovnik Mihail Mizincev, načelnik ruskog Centra za upravljanje nacionalnom obranom.

https://tass.com/russia/1468065

Zatim tu su stalne prijetnje SZO-a itd. da će nas sve pobiti biološkim oružjem. Primjer za to je očiti pokušaj Avatara Bidena prošlog tjedna da iznudi novac od ostatka svijeta govoreći: “Doći će još jedna pandemija. Moramo planirati unaprijed.” Naravno, takve prijetnje se ne shvaćaju olako. Možda to objašnjava snimku tijela koja se na nosilima iznose iz Bijele kuće.

Dobivamo i nekoliko izvještaja o okupljanju takozvanih čelnika G7 u Hitlerovom dvorcu. Najmanje četvorica od njih, francuska predsjednica Emmanuelle Macron, britanski premijer Boris Johnson, kanadski premijer Justin Castro i naravno Joe Biden samo su avatari jer su originali uklonjeni.

Na primjer, ova poruka kaže:

Britanski premijer Boris Johnson podvrgnut je "vrlo maloj rutinskoj operaciji sinusa", rekao je u ponedjeljak njegov službeni glasnogovornik. “Vratio se u Downing Street nešto poslije 10 sati.”
https://insiderpaper.com/uk-pm-has-sinus-operation-in-hospital/

Ne spominje se da se vratio osjetno mlađi i mršaviji. Također imajte na umu da je Castro viđen u Njemačkoj tanja verzija Castra nedavno viđenog u Kanadi.

Sjohn 2creenshot 1

https://www.independent.co.uk/news/uk/vladimir-putin-boris-johnson-justin-trudeau-bavarian-alps-prime-minister-b2109696.html

Budite uvjereni da će se bijeli šeširi SAD-a, Kanade i UK-a riješiti ovih kriminalaca vrlo brzo.

Teksas i Arizona već odbijaju priznati lažni Bidenov režim.

Teksaški republikanci sada traže referendum na kojem bi glasali o odcjepljenju države od SAD-a 2023., na konvenciji koja je Bidenovu pobjedu proglasila nelegitimnom
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10934819/Texas-Republicans-push-referendum-secedng-US.html

Prema izvorima CIA-e, guverner Floride Ron DeSantis pristao je postati potpredsjednik ako pravi Donald J. Trump (a ne propagandni TV glumac KM) bude ponovno izabran za predsjednika.
https://www.foxnews.com/politics/supreme-court-overturns-roe-v-wade-dobbs-v-jackson-womens-health-organization

KM će pokušati organizirati nerede, koristeći manevre podjele kao što je poništavanje Roea protiv Wadea i druge stvari kako bi natjerali ljude da se međusobno bore umjesto da ih napadaju.

Ali u osnovi igra je gotova.

Evo što je jedan nebritanski europski kralj rekao o sastanku G7:
“Većina vrhunskih figura iz kabale sada je kapitulirala. To uključuje skupine poput švedske kraljevske obitelji. Ostalo je samo nekoliko likova oko Angele Merkel, koja je prošlog tjedna sazvala sastanak [ G7] kako bi se pokazalo da je još uvijek važna. Tu je i mala skupina krpača oko lažnog Joea Bidena. Osim toga, u ovom trenutku to je gotova stvar.

Savjet: Najbolje što možete učiniti u turbulentnim vremenima je usredotočiti se na ono što vidite i doživljavate u svom osobnom svakodnevnom životu i pobrinuti se da sve bude u redu. Ali budite uvjereni da će dobri momci pobijediti. Čovječanstvo će biti oslobođeno.

https://eraoflight.com/2022/06/28/benjamin-fulford-report-angela-hitler-gathers-lieutenants-in-germany-to-mourn-loss-of-fourth-reich/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite Čitajte objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 08 Rujan 2022 08:18
(10 glasova)

Donirajte

Amount