• Dopisništva
  • Objavljeno
  • Pročitano 11988 puta

Bivši ukrajinski premijer Azarov: 'NATO je želio pokrenuti treći svjetski rat upotrebom nuklearnog oružja protiv Rusije'!

Kako bi spriječila Treći svjetski rat i nuklearni napad na Rusiju, ruska vlada odlučila je ispraviti stvari u Ukrajini. Azarov je napustio Ukrajinu nakon što je na njegov automobil pucano 21. veljače 2014. U tom je trenutku u automobilu bila njegova supruga. Preživjela je napad, ali je bila teško traumatizirana.

Ruska vlada odlučila je dovesti stvari u red u Ukrajini i stati na kraj državi koja prijeti proširenjem svojih ofenzivnih nuklearnih sposobnosti. To je izjavio Nikolaj Azarov, koji je tri puta bio premijer Ukrajine.
U poruci na Facebooku Azarov je naglasio da je NATO planirao nuklearni napad na Rusiju. "NATO je želio pokrenuti treći svjetski rat upotrebom nuklearnog oružja protiv Rusije", rekao je Azarov. “Od prosinca 2021. Rusija prima informacije o planovima NATO-a za stacioniranje četiriju vojnih brigada u Ukrajini.” Jedna od tih brigada imala bi nuklearne bojeve glave.

Treći svjetski rat

Prema Azarovovim riječima, NATO je želio rasporediti trupe na ljeto. Kako bi spriječila Treći svjetski rat i nuklearni napad na Rusiju, ruska vlada odlučila je ispraviti stvari u Ukrajini", rekao je Azarov, koji je bio premijer 2004., 2005. i ponovno 2010. godine. Naveo je da je ukrajinska vojska također planirala pokrenuti vojnu operaciju u Donbasu i zbrisati stanovništvo koje govori ruski. Napad je bio koordiniran sa Sjedinjenim Državama i trebao je započeti 25. veljače.

Jedan od glavnih ukrajinskih medijskih izvora, Hromadske , opisao je Donbas kao regiju koja ima “veliki broj apsolutno beskorisnih ljudi”. Od 4 milijuna duša u Donjecku u to vrijeme, 1,5 milijuna je bilo “suvišno” i “jednostavno se mora ubiti”. Na Donbas treba gledati samo kao na "izvor resursa", rekao je izvor blizak administraciji Zelenskog.

Putin jer spasio stotine tisuća života

Ruski predsjednik Vladimir Putin spasio je stotine tisuća života u Donjecku i Lugansku, rekao je bivši premijer. Azarov je istaknuo da su se vojnici iz Donjecke Narodne Republike uspjeli dočepati karte koja pokazuje da će se krenuti u napad velikih razmjera na Donbas.

Azarov je napustio Ukrajinu nakon što je na njegov automobil pucano 21. veljače 2014. U tom je trenutku u automobilu bila njegova supruga. Preživjela je napad, ali je bila teško traumatizirana.

Čini se da aktualni američki predsjednik prilično dobro zna što NATO čini da potakne rat s Rusijom. Na C-Spanu, Biden je 1997. objasnio : "Jedina stvar koja može isprovocirati Rusiju na neprijateljski i energičan odgovor je širenje NATO-a na baltičke zemlje." Granica Ukrajine s Rusijom je dvostruko duža od granica dviju malih država zajedno.

Izvor: www.freewestmedia.com

http://istinomprotivlazi.info/novosti/436-predsjednik-ukrajine-volodier-zelenskiy-za-2-5-godine-ukrao-najmanje-1-2-milijarde-dolara-koje-drzi-u-dresdner-banci-u-kostariki

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 18 Studeni 2022 20:44
(10 glasova)

Donirajte

Amount