Europska unija želi zabraniti nacionalnu suverenost i populizam stvaranjem "proračuna eurozone"!

''Demokracija, liberalna demokracija, vladavina zakona i europske vrijednosti'', geslo je EU sotonista, psihopata, pedofila i homoseksualaca, koji žele uništiti svaku nacionalnost i suverenitet EU država

Europski povjerenik za ekonomske i financijske poslove, porez i carinu, ''gospodar ekonomskih poslova neizabrane izvršne vlasti EU'', Pierre Moscovici, rekao je da je "više napretka u europskim integracijama" potrebno za ubojstvo populizma, kojeg je opisao kao "glavnu prijetnju za naše demokracije, za liberalne demokracije, za vladavinu zakona i za europske vrijednosti ".

Breitbart.com izvještava: "Proračun eurozone je apsolutno odlučujući ako se želimo baviti populističkim izazovom, gorućim pitanjima nejednakosti", izjavio je za intervju s Euractivom. Govoreći nakon razgovora u New Yorku, Europsko - američkoj trgovačkoj komori, Moscovici je rekao: "Europska kriza više nije ekonomska kriza. To je kriza nejednakosti. To je politička kriza. Kriza je isporuke. Moramo isporučiti više. To je ono o čemu se radi o reformi eurozone''. 

Okrenuvši se na razgovor o Italiji, gdje su građani izabrali koaliciju između euroskeptičnog, antiinstitucionalnog pokreta sa pet zvijezdica i lige protiv masovne migracije početkom ove godine, Moscovici je upozoravao protiv vladinog prkosa diktatima EU koji zahtijevaju ograničavanje javne potrošnje.

EU povjerenik rođen u Parizu, koji je započeo svoju političku karijeru u francuskoj Revolucionarnoj komunističkoj ligi već drugi put u mjesec dana napada Italiju zbog ''propusta'' vlade da predloži ono što bi prihvatio kao "vjerodostojni proračun". Moscovici je, tipičnom komunističkom retorikom, napao populizam u Europi, govoreći o "klimi koja izgleda puno poput 1930-ih ”.  

Godine 2015., kada su Italiji vladali tehnokrati, tadašnji ministar gospodarstva Pier Carlo Padoan - globalistički bivši MMF za šef Italije koji služi kao zamjenik glavnog tajnika OECD-a - pozvao je dublju integraciju u eurozonu kako bi se osiguralo da nijedna zemlja nikada ne napusti jedinstvenu valutu.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron, Rothschildova instalirana krpa, jedan je od glavnih zagovornika "duboke preobrazbe" eurozone, koja bi vidjela svojih 19 članica zaključanih zajedno s zajedničkim ministrom financija, proračunom i parlamentom.

Prema Euractivu, francuski arhivistički francuski čelnik i njegov domaći gospodarski tim stalno vrše pritisak kako bi se nastavilo s nepovratnom konvergencijom prije održavanja izbora za Europski parlament sljedeće godine, bojeći se porasta nacionalnih pokreta koji bi ugrozili "projekt" saveznog EU superstata.

''Demokracija, liberalna demokracija, vladavina zakona i europske vrijednosti'', geslo je EU sotonista, psihopata, pedofila i homoseksualaca, koji žele uništiti svaku nacionalnost i suverenitet EU država.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja - političara koji otvoreno rade protiv interesa svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Poslijednja izmjena dana Subota, 12 Studeni 2022 05:37
(3 glasova)

Donirajte

Amount