• Dopisništva
  • Objavljeno
  • Pročitano 12311 puta

WHO daleko od javnosti potpisao ugovor s Deutsche Telekomom za izgradnju globalnog digitalnog certifikata za COVID-19!

Javno-privatno partnerstvo namjerava izgraditi digitalnu infrastrukturu kako bi primoralo građane da “pokažu svoje papire” bilo gdje na planetu. Još jedna “teorija zavjere” potvrđena za one koji su upozoravali na digitalne kartice cjepiva u posljednje dvije godine.

Dok se svijet usredotočuje na sukob Rusije i Ukrajine, WHO se, daleko od javnosti, udružio s Deutsche Telekomom (najveći telekom operater na svijetu koji posluje u više od 50 zemalja širom svijeta) kako bi razvili globalni digitalni certifikat za COVID-19.

Ugovor između globalne zdravstvene agencije (WHO) i telekomunikacijske tvrtke ima za cilj korištenje softvera koji se temelji na QR kodu za prikaz dokaza o cijepljenju bilo gdje u svijetu. Osim eksperimentalnih injekcija protiv COVID-19, aplikacija će uključivati i druga cijepljenja koja SZO smatra potrebnima za globalnu populaciju.

Javno-privatno partnerstvo namjerava izgraditi digitalnu infrastrukturu kako bi primoralo građane da “pokažu svoje papire” bilo gdje na planetu. Još jedna “teorija zavjere” potvrđena za one koji su upozoravali na digitalne kartice cjepiva u posljednje dvije godine.

Reuters je objavio :

Svjetska zdravstvena organizacija potpisala je ugovor s podružnicom Deutsche Telekoma (DTEGn.DE) T-Systems za izgradnju softverskog rješenja za globalnu elektroničku provjeru potvrda o koronavirusu, priopćila je telekomunikacijska tvrtka. Softversko rješenje temeljeno na QR kodu koristit će se i za druga cijepljenja, navodi T-Systems u priopćenju dodajući da će SZO podržati svoje 194 zemlje članice u izgradnji nacionalne i regionalne tehnologije za provjeru . Financijski detalji transakcije nisu objavljeni.

T-Systems je prethodno surađivao sa SAP-om (SAPG.DE) na razvoju njemačke aplikacije za praćenje i provjeru Corona-Warn-App i digitalnog sustava za provjeru cjepiva protiv COVID-19 u cijeloj Europi.

Globalisti idu dalje, a mi? Šutimo i čekamo da nam drugi rješava naše probleme...

https://www.eutimes.net/2022/03/who-signs-contract-with-deutsche-telekom-to-build-global-digital-covid-19-jab-certificate/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 23 Siječanj 2023 12:30
(9 glasova)

Donirajte

Amount