I Hrvatska, po naredbi Angele Merkel, počela provoditi Novi fašistički zakon (NetzDG) koji će u konačnici potpuno zabraniti govor istine! Po tom zakonu osuđen je glavni urednik Ipl-a!

Zajednička izjava kancelarke Merkel i predsjednika Francuske Macrona da će zatvarati anticioniste (oni koji se bore protiv cionista koje mnogi zovu Novim fašistima) krije pravi razlog donošenja ovog fašističkog zakona (NetzDG-a) koji je ništa drugo nego centzuriranje svake istine koja bi mogla štetiti sotonistici Angeli Merkel koja ima popularnost kod naroda oko 2%. Kao svojevremeno "naš" Mesić ili danas Plenković.

Njemački dužnosnici počet će cenzurirati 'ofenzivne' web stranice koje dovode u pitanje vladu kancelarke Merkel i izvješćuju o istini o migracijskoj krizi. Novi njemački nacistički zakon o cenzuri prisiliti će Facebook, Twitter, YouTube i ostale društvene medijske stranice da uklone sadržaj koji vlada smatra proizvoljnim "govorom mržnje". Novi njemački zakon pod nazivom "Netzwerkdurchsetzungsgesetz" (NetzDG) stupio je na snagu 1. siječnja 2018.

20180103 201054

Dw.com izvještava: NetzDG je na snazi od listopada, ali vlada je ovim internetskim tvrtkama dala tri mjeseca počeka za instalaciju novih sustava za upravljanje žalbama. Od ponedjeljka, sadržaj poput prijetnji nasilja i klevete mora se izbrisati u roku od 24 sata od primitka prigovora ili u roku od sedam dana ako su slučajevi pravno složeniji. Facebook, Twitter, You Tube… su također dužne izraditi godišnje izvješće s detaljnim brojem postova koje su izbrisali.

Ako su prekršeni rokovi, mogu biti kažnjeni novčanom kaznom do 50 milijuna dolara, a odgovorne osobe mogu prijaviti za prekršaje Federalnom uredu za pravdu Njemačke (BfJ), koji je za tu svrhu napravio on-line obrazac.

Online mržnja

Zakon je dobio puno žestokih kritika, posebice iz stranke Alternativa za Njemačku (AfD), koji su NetzDG označili kao "zakon o cenzuri". Jedan od zamjenika čelnika stranke, Beatrix von Storch, prekršila je zakon prvog dana i privremeno joj je račun obustavljen na Twitteru.

Novinarske organizacije poput ''Reportera bez granica'' i internetskih aktivista također su podnijeli prigovore. Odvjetnici, koji su svjedočili na parlamentarnim raspravama, izrazili su zabrinutost da će NetzDG prekršiti kodekse vladavine neutralnosti u njemačkom temeljnom zakonu. "Svakako je moguće da bi šef države mogao izravno utjecati", rekao je odvjetnik Simon Asion za Süddeutsche Zeitung. "Ministarstvo pravosuđa ima pristup društvenim mrežama koje provode njihove mehanizme brisanja".

U priopćenju objavljenoj ranije, kada je nacrt zakona došao u parlament, neprofitna organizacija za prava interneta Digitale Gesellschaft ("digitalno društvo") rekla je da je zakon rađen žurno, loše pripremljen i zamišljen i da nije ništa više od guranja ogromnog društveni problem na pladanj internetskih tvrtki.

"Borba protiv govora mržnje je zadaća cijelom društvu, rješavanje toga može uspjeti samo na temelju idejnog, koherentnog koncepta zajedničkim naporima civilnog društva", rekao je Volker Tripp, politički direktor Digitale Gesellschaft. "Jednostrano premještanje ove odgovornosti na tvrtke je legalno upitno i u konačnici nije produktivno."

Mike Samuel Delberg, predstavnik njemačke organizacije za židovsku zajednicu, napao je Facebook nakon što je učio velik dio publiciranog videozapisa vlasnika restorana Yoraija Feinberga s antisemitskim porukama na ulicama Berlina.

Iako je Facebook u početku obećao da će sam problem riješiti postavljanjem vlastite radne skupine, ministar pravosuđa Heiko Maas konačno je odlučio da je zakon potreban.

20171221 181814

Zajednička izjava kancelarke Merkel i predsjednika Francuske Macrona da će se anticionisti (oni koji se bore protiv cionista, a cionisti su novi fašisti) zatvarati, krije pravi razlog donošenja ovog fašističkog zakona (NetzDG-a) koji je ništa drugo nego cenzuriranje svake istine koja bi mogla štetiti sotonistici Angeli Merkel koja trenutno ima popularnost kod naroda oko 2%, kao što je imao i ''naš'' Mesić kada je, zahvaljujući velikoj izbornoj prijevari, postao predsjednik Hrvatske! Ili Plenković danas sa popularnošću od 5%.

20170926 122255

Merkel i Macron kažu da će zatvarati anticioniste. Drugim riječima podržavaju cionizam ili Novi fašizam! Isti zakon je usvojila i Macronova Francuska!

I po njemu je marionetski Plenkovićev DORH ekspresno osudio glavong urednika ovog portala, Ivicu Luku Vrkića!

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/1422-duboka-drzava-osudila-glavnog-urednika-ipl-a-na-10-mjeseci-zatvora-zbog-promijenjenog-misljenja-o-zidovima-cionistima-goldsteinu-zuroffu

 

Izvor:  Sean Adl-Tabatabai Vijesti , Svijet

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 08 Studeni 2022 07:38
(11 glasova)

Donirajte

Amount