Brazil gori/ Vojska spriječila saveznu policiju u uhićenju prosvjednika koji su upali u vladine zgrade!

Vojnik koji dopušta da njegovu zemlju unište kriminalni globalisti suučesnik je u veleizdaji i izdaje svaku majku, dijete i oca u zemlji za koje se zakleo da će ih štititi od stranih osvajača. Postoji strana invazija u svakoj zemlji svijeta, od strane visoko kriminalnih financijskih elita, koje podmićuju vladine dužnosnike da im predaju svoju naciju, kako bi mogli postati neizabrani vladari cijelog svijeta

Neka rika lava pravde postane toliko glasna da probudi usnulog diva pravednosti diljem svijeta. Zaustavite svjetsku kontrolu / David Sorensen

Prosvjedi bez presedana u Brazilu protiv korupcije duboke države. Nacionalni kongres, Vrhovni sud i Senat su napadnuti. Vojska spriječila saveznu policiju u uhićenju prosvjednika!
Nešto dosad neviđeno događa se u našem svijetu i samo će biti sve veće, glasnije i jače – to je NEZAUSTAVLJIVO.

Rat protiv tiranije. Rat protiv cenzure. Rat protiv elita. Rat protiv jedne svjetske vlade. Rat u carstvu tame. Rat protiv korupcije.

Vidimo prve erupcije nečega što će pomesti Zemlju, poput tsunamija istine.

Brazil je eksplodirao prosvjedima diljem zemlje protiv izborne prijevare, koja je uklonila predsjednika Bolsenara pomoću marionete duboke države koja izdaje naciju, u korist globalista koji u konačnici žele usmjeriti svijet prema jednoj svjetskoj vladi.

Već mjesecima milijuni prosvjeduju u Brazilu. Indijanci su čak izašli iz džungle kako bi iskazali podršku Bolsenaru.

Zašto je Bolsenaro toliko voljen među ljudima? Zato što je stajao poput lava protiv tiranskih naloga tijekom pandemije. Bio je žestoko ocrnjen od strane mainstream medija, ali je nastavio braniti osnovna ustavna prava naroda.

Dana 8. siječnja 2023. u Brazilu je eksplodirao prosvjed bez presedana u povijesti, s nebrojenim prosvjednicima koji su upali u službene zgrade poput Vrhovnog suda, Senata, Nacionalnog kongresa i tako dalje.

Vrlo značajan događaj je da su mnogi policajci odbili poslušati naredbe za uhićenje prosvjednika, a vojska je spriječila federalnu policiju u uhićenju. Ovo pokazuje da je brazilska vojska na strani građana koji brane svoju zemlju - nešto za što se zalaže svaki pravi vojnik: brani svoju zemlju od stranih osvajača.

Vojnik koji dopušta da njegovu zemlju unište kriminalni globalisti suučesnik je u veleizdaji i izdaje svaku majku, dijete i oca u zemlji za koje se zakleo da će ih štititi od stranih osvajača.

Postoji strana invazija u svakoj zemlji svijeta, od strane visoko kriminalnih financijskih elita, koje podmićuju vladine dužnosnike da im predaju svoju naciju, kako bi mogli postati neizabrani vladari cijelog svijeta.

Neka rika lava pravde postane toliko glasna da probudi usnulog diva pravednosti diljem svijeta.

 Izvorni članak: https://stopworldcontrol.com/brazil-protests/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Čitajte alternativne medije! Koruptivni urednici i novinari mainstream medija potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 09 Siječanj 2023 20:10
(3 glasova)

Donirajte

Amount