'Novonormalno' - istrebljenje nežidova!
Vincent V. Vincent V.
  • Izdvojeno
  • Objavljeno
  • Pročitano 21379 puta

'Novonormalno' - istrebljenje nežidova!

Sve dok nam vlast kontrolira Duboka država - Židovi (netko ih zove lažni Židovi, netko cionisti, netko novonormalni partizani, netko fašisti 21 stoljeća) moramo se suočavati sa poražavajućim činjenicama: takozvane vlade koje sada imaju moć, usprkos svim njihovim ''legalnim'' zamkama, su ništa drugo nego teško naoružane agencije u službi svjetske židovske mreže. Takve vlade su naš najveći neprijatelj i tako će biti sve do dana kada NAŠ čovjek ne preuzme kontrolu nad vladom svoje zemlje

Bijela rasa posjeduje mnoge vrline i osobine za divljenje. Jedna od njih je genijalnost u području zakona i poretka. Bijela rasa ima poriv da organizira društvo i uvede zakon i red gdje god se nalazila. Znamo da su Rimljani bili sposobni organizatori i dobri zakonodavci. U svakoj zemlji koju su osvojili i u svakom narodu koji su pokorili, uveli su odgovarajuće zakone i stvorili organiziranu vlast. To je temelj civilizacije. Teško da je moguće zamisliti civilizaciju i napredak, a ne utvrditi činitelje dobre uprave, koja se sastoji od organiziranih zakona i policijskih snaga koje će brinuti o njihovom provođenju. Sve ovo je dobro i ispravno, tako da Bijela rasa može biti ponosna na urođeni dar za organizaciju vlasti, zakona i reda.

Ipak, ''zakon i poredak'' u rukama neprijatelja mogu se iskoristiti za uništenje naroda. Ako su zakoni uspostavljeni da pljačkaju bijeli narod, da smanjuju njegovu reprodukciju, to jest, ako kvare i uništavaju Bijelu rasu, onda stvari stoje sasvim drugačije. Tada smo se dužni pozvati na najviši zakon prirode, na opstanak vrste.

Na žalost, danas je takva situacija u cijelom svijetu, gdje su Židovi zakonodavci koji primjenjuju ''zakon i red''.

Recimo jednom zauvijek da zakon i red, po sebi, nisu krajnji cilj Bijele rase, već je to opstanak naše vrste, što predstavlja najviši zakon koji nam je priroda postavila. Mnogo puta su Židovi ovu plemenitu osobinu Bijele rase lukavo koristili kao oružje za njeno uništavanje. U ovom povijesnom trenutku, slijepo poštivanje zakona i reda od strane Bijele rase vodi njezinom uništenju. Pod maskom ''zakona i reda'', Židovi nas tjeraju da počinimo samoubojstvo.

Željeli bi samo podsjetiti neke koji znaju, da su prije 200 godina Amerikanci bili izloženi tiraniji i represiji britanske vlade koja je, ''slučajno'', i onda bila u rukama Židova, kao što je i danas. Međutim, bijelim domoljubima tog vremena mozgovi nisu bili zagađeni, kao većini danas. Ustavši ispred svih ljudi, koji su cijenili svoju slobodu, imovinu i zemlju, odlučili su se otvoreno suprotstaviti ''zakonu zemlje'', kada je on korišten kao uvod za represiju nad bijelom većinom.

 1 20170514 145949

Vjerujemo da je ovo odgovor na pitanje što da se radi kada se ''zakon zemlje'' koristi da bi vas uništio. Jednostavan, kao što je i bio kroz povijest. Postoji viši zakon koji priroda permanentno provodi i koji, u stvari, sve rase poštuju kada im prijeti uništenje. Taj viši zakon je zakon opstanka, a mi, bijeli ljudi, trebamo shvatiti da se nalazimo u takvoj situaciji. Moramo biti spremni da se otvoreno suprotstavimo kriminalnim radnjama svakog luđaka koji pokušava ugroziti postojanje naše rase. Moramo zauvijek zapamtiti da je najviši zakon prirode – zakon opstanka vrsta, po svaku cijenu.

Poštujemo zakon i red i dobru vlast, ukoliko štite interese Bijele rase i ako osiguravaju sve neophodne uvjete za njen opstanak i napredak. Ukoliko nije tako, to onda nije naša vlada. To je onda naš neprijatelj, bez obzira što marionete koje sačinjavaju tu vladu liče na bijelce. Nemojmo dozvoliti da nas zavaraju bijeli klaunovi kojima upravljaju židovske ruke, a koji su na čelu naših vlada. To je ipak židovska vlada. Svjesni smo bolne činjenice da su Židovi uvijek u stanju pronaći bijele izdajnike i vodeće ljude koji bi proveli u djelo njihove prljave namjere.

Kada pogledamo moćne establišmente koji danas vladaju državama i našim životima, moramo se upitati – čije su to, u stvari, vlade? Tko to putem poreza od nas otima ogromne sume teško zarađenog novca, koje dostižu nekoliko stotina milijardi eura ili dolara godišnje? Unutrašnje financije su u rukama ''naših'' vlada. 

Svi znamo da savezna vlada, preko Ministarstva za obrazovanje i uz suradnju sa sudovima koje kontroliraju Židovi, potiče, nameće i provodi njihove zločinačke zakone. Tko zagovara razmnožavanje i uvećavanje broja drugih rasa u našoj sredini? Opet, naša ''pošteno izabrana'' vlada koja pljačka od radnog (bijelog) čoveka teško zarađenu ušteđevinu, pa je prebacuje na svoje račune raznim malverzacijama, promovirajući na taj način širenje kriminala, anarhije i propasti, i uništavajući jezgra naših velikih gradova.

mn220170514 145918

Tko pljačka bijele građane, tko pljačka naš teško zarađeni novac i prebacuje ga u inozemstvo tuđim rasama radi širenja miješanja sa drugim rasama, praveći tako Mongrile? To su takozvane ''ustavne'' vlade, navodno, ''najbolje kreacije u povijesti čovječanstva''. Tko je taj što nam oduzima naše ustavno pravo da držimo i nosimo oružje? Naravno, ''naša'' vlada koja nam to radi da bi nas lakše porobila. Iako su zagovornici ovih zakona o oružju obično zvučna anglosaksonska imena, iza ovih fasada uvijek su Židovi koji manipuliraju.

Evo jednog primjera… famozni njujorški ''Sullivanov zakon''. On nosi dobro staro irsko ime velikog Tima Sullivana, vođe demokratske stranke i senatora države New York, koga su očito prevarili da podrži ovaj zakon. Međutim, njega su sastavila dvojica Židova. Prvi je bio George P. LeBrun, kome su aktivno pomagala druga dvojica Židova, dr. Salomon Baruch, otac Bernarda Barucha i Nathan Strauss. Poznat nam je i zakon o oružju senatora Dodda, a bio je tu i neki David Martin, pravim imenom Isadore Levine, ruski Židov, rođen u Kanadi, koji je sastavio zakon i promovirao ga, uz pomoć senatora Dodda. Ponovo nas ''naše''vlade razoružavaju da bi nas bolje i brže porobile. Ovo u Americi je samo jedan primjer, a sve je preneseno i na sve republike bivše države. Naravno, to običan, prost čovjek (Goyim), kako nas Židovi nazivaju, ne zna.

Tko štiti takozvane ''izbjeglice'' kada uništavaju naše gradove, kada kradu, muče i siluju? U staro doba, poslije ovakvih zlodjela, građani bi se toliko razbjesnili da bi zgrabili svoje pištolje i poubijali anarhiste. Ali, ne i danas. Danas su ovi divljaci i kriminalci zaštićeni ''našim'' policijskim snagama. To se stalno događa u svijetu i Europi, u Njemačkoj, Austriji, Švedskoj, Francuskoj, Italiji, Grčkoj... Puno je primjera u svijetu gdje su ljudi osobno vidjeli ove kriminalce kako razbijaju izloge trgovina i odnose televizore i druge stvari pred policajcem koji je tu stajao, glupo promatrajući zločin koji mu se odigrava ispred nosa.

Tko gosti, hrani i poji naše neprijatelje iz inozemstva, kao što su razni bjelosvjetski predstavnici drugih država, koji dolaze zaraziti našu državu svojim ''državnim posjetima''? Prevrtljiva židovska vlada koja kontrolira našu divnu zemlju, i moramo to najenergičnije istaknuti, da to nije ''naša'' vlada.

potpredsjednica vlade kosor na otvorenju sinagoge i prostora zidovske vjerske zajednice bet israel Copy
Oni su prigrlili svjetske zločince u najkritičnijem povijesnom trenutku  za Hrvatsku i cijelu regiju

Možemo li mi, koji smo istinski i odani pripadnici Bijele rase, biti lojalni tom izdajničkom establišmentu koji je uzurpirao vlast da bi nas lakše uništio? Da li smo mi, pri zdravoj pameti, dužni da se pokorimo takvom izdajničkom tiraninu koji koristi zakon kao oružje za naše istrijebljenje? Odgovor na ova pitanja je – najenergičnije NE! Kako su izdajnici i neprijatelji uzurpirali vlast, sudove ove zemlje i aparate za provođenje zakona, kako bi počinili genocid nad nama, tako mora doći i vrijeme za pozivanje na najviši zakon prirode, koji prethodi svim drugim zakonima, a to je zakon opstanka. Nema čekanja.

Ovo židovski uvaženi i nagrađivani intelektualci, bez ikakve osude, propovijedaju studentima i masama 

''Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima! Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase'!
Židovski profesor Noel Ignatiev, Inteview za 'Harvard magazine' rujan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=q90kmUbEv7c

Sve dok nam vlast kontroliraju Židovi, mi, bijeli narodi svijeta, moramo se suočavati sa poražavajućim činjenicama: takozvane vlade koje sada imaju moć, usprkos svim njihovim ''legalnim'' zamkama, su ništa drugo nego teško naoružane agencije u službi svjetske židovske mreže. Takve vlade su naš najveći neprijatelj i tako će biti sve do dana kada NAŠ čovjek ne preuzme kontrolu nad vladom svoje zemlje. Bijeli narodi ovakvim vladama ne duguju nikakvu lojalnost. Duguju im samo neprijateljstvo. Stoga se moramo oduprijeti ovom židovskom oružju. Moramo se još snažnije boriti dok god ono nastavlja i dalje nanositi štetu bijelome čoveku; dok god pljačka njegovu teško stečenu zaradu i dok god je tako surovo, kao ni jedna organizacija do sada.

Sve naše napore moramo usmjeriti k danu kada ćemo osloboditi sve vlade od Židova i ponovno ih čvrsto uzeti u svoje ruke, u ruke bijelog čoveka.

Što možemo učiniti? Jedna od prvih stvari koju moramo uraditi je da se svim silama borimo da vratimo zakon o nošenju oružja. Moramo zapamtiti da Židova ne zanima zakon i red po sebi. Njega zanima otimanje oružja iz naših ruku, da bi što lakše uspio da nas porobi. Stoga ne smijemo nikada doći u kompromitirajuću situaciju gdje nećemo moći obraniti naše domove, porodice i sebe same. Svaki rizik po naše ljude zbog zadržavanja oružja je daleko manji od predavanja oružja radi ''poštivanja zakona''. Postoje i mnoga druga sredstva koja su nam na raspolaganju za obranu i oslobođenje vlasti i sudova iz ruku neprijatelja. Dok god smo svjesni da se ''zakon i red'' koriste protiv nas da bi nas uništili, do tada je naše pravo, u stvari, naša dužnost, kao pripadnika Bijele rase, da im se suprotstavimo na sve moguće načine, i pasivno i aktivno.

920170514 145401

Potpuno smo svjesni da su sudovi u rukama židovskih sudaca ili bijelih izdajnika koje kontroliraju Židovi. Znamo da su svi na čelu tajnih službi marionete koje poštuju svoje židovske gazde. Malo tko od vas zna da je recimo Hoover, koji je bio na čelu FBI-a, napisao neke vrlo lijepe stvari o B’nai B’rithu u svojoj knjizi. Savršeno je jasno da on ne bi proveo nekih 45 godina na tako osjetljivom mjestu da nije bio njihov čovjek. Savršeno je jasno da je FBI čvrsta ruka židovske zavjere, koja provodi ''red''. Odgovor je ponovno gromoglasno NE, u svakom slučaju

U davnim vremenima, kada je dolazilo do slamanja zakona i reda i kada ljudi više nisu bili sigurni, odlučivali su da uzmu zakon u svoje ruke. U mnogim pograničnim gradovima na zapadu Amerike, kada više nisu mogli tolerirati kriminalce, građani su formirali straže. Webster ovako definira ove straže: ''Društva dobrovoljaca za nadgledanje i zaštitu interesa, a naročito društva koja su stvorena da suzbiju kriminal (kada se ispostavi da su zakoni neadekvatni)''.

Brzo se približava vrijeme kada ćemo biti suočeni sa slomom zakona i reda, kada će bijeli čovjek, žena i dijete biti u milosti kriminalaca i židovskih ustanova za provođenje zakona, koje neće ni prstom mrdnuti da ih zaštite; u isto vrijeme, biti ćemo suočeni sa situacijom da će bijeli čovjek biti izložen maltretiranju kada se pokuša obraniti od zvjerskog divljaštva Mongrila. Tada ćemo biti natjerani da primijenimo najviši zakon prirode, znači da se obranimo i primijenimo zakon opstanka vrsta. Možda ćemo biti prinuđeni da se suočimo sa gerilskim ratom, u kome će boja naše kože biti uniforma koja će označavati na kojoj smo strani. Idemo zato u sve nas usaditi čvrstu i nepokolebljivu lojalnost prema našoj Bijeloj rasi.

U međuvremenu bi trebali raditi na svom političkom organiziranju, širiti literaturu koja govori u dobrobit Bijele rase, poticati solidarnost među bijelcima i preuzeti kontrolu nad vladom i političkim aparatom države, legalnim sredstvima, ukoliko to bude moguće. Ukoliko to nije moguće ostvariti legalnim putem, tada se moramo okrenuti sredstvima koja su naši pradjedovi koristili prije više stotina godina radi obrane svoje slobode, imanja, kuće i obitelji.

U svakom slučaju, ključ svih ovih akcija je širenje vijesti i prosvjetljavanje, a zatim organiziranje. Da bismo to učinili, prvo moramo imati vjeru, filozofiju i program. Moramo imati cilj i pravac. Moramo imati vođe. Za sve to potrebna nam je potpora u vjeri…vjeri u same sebe, vjeri da to možemo i moramo uraditi.

Montague Keen o njihovim robovskim ''zakonima''

''Zakoni su stvoreni kako bi se osiguralo da se pokoravate Kabali cijelo vrijeme. Ako ste udruženi, Kabala se može skinuti, i unutar dva tjedna možete biti slobodni od njih i njihovih zlih zakona. Sve je spremno za akciju kada otvorite svoje misli tome. Imate li hrabrosti prihvatiti novi način života bez rata, siromaštva, ili bolesti koje je stvorila Kabala. Što čekate?

Kontrolni sustav zakona je stvoren kako bi se spriječilo da ikada saznate istinu. Oni su sveli vas, ljudsku rasu, na prosjake na vašem planetu. Uzeli su sve od vas, čak i vaš identitet i sveli vaš život na Zemlji na borbu za preživljavanje. Stvorili su novac iz ničega. Stvorili su zakone po kojima morate živjeti i preuzeli su kontrolu nad svim aspektima vašeg života. Vi živite po njihovim pravilima.

009 Screenshot 24

Njihova korumpirana kontrola svih aspekata života na Zemlji nezakonita je, potpuno korumpirana. Vaše obrazovanje bilo je potpuna kontrola uma kako bi se osiguralo da poštujete sve zakone koje je donijela Kabala. Oni su napravili od vas marionete, bezumne lutke. Da li zaista želite pripadati SOTONISTIČKOJ JAZBINI BEZAKONJA?

Oni donose nove zakone svakog dana kako bi pokušali spriječiti vaše buđenje i pokretanje akcije. Da su vaše vlade služile vama, ljudima, ne bi trovale zrak koji udišete, vodu koju pijete, hranu koju jedete, i lijekove koje vam oni (po zakonu) nameću. Donose se zakoni koji će vas učiniti još više nemoćnima da se sami branite i da živite svoj život kao normalna ljudska bića. Sva vaša sloboda vam je oduzeta. Također su donijeli nove zakone da vas prisile da dopustite da se njihov otrov ubrizgava u vas. Što ste učinili po tome? Jeste li to krotko prihvatili?

Drakonski zakoni se uvode svugdje u nastojanju da se spriječi buđenje masa. U Engleskoj se mnogi sada zatvaraju zbog onoga što bi (u prošlosti) bilo viđeno kao sloboda govora. Vaši predatori rade sve što mogu da zatvaraju ljude. Oni u tome neće uspjeti, ali nažalost oni će uništiti mnoge od vas u tom procesu.

Sve negativno u vašem svijetu osmislila je Kabala. Oni kontroliraju apsolutno sve. Oni također stvaraju zakone koji ograničavaju i kontroliraju vaše živote. Strah se koristi kako bi se osiguralo da ih slušate. Politika se koristi za stvaranje zakona koji osiguravaju da odgovarate Kabali.

only jews on the jewtube
95% svjetskih medija koji lažu cijeli svijet, u njihovim je rukama!

TV i novine vas odvajaju od onoga tko ste. One stvaraju potpuno lažni koncept. Njihova propaganda se koristi da vam se kontrolira um kako bi prihvatili kao normalno ono što je u stvari robovsko postojanje. 

Javni ispadi Nenada Stazića i Kreše Beljka, domaćih sluga Židova ili prikrivenih židokonvertita, najbolje govori što su radili i što se radi hrvatskom narodu! I nitko im ništa ne smije. Jer su domaće sluge iznad hrvatskog zakona. Oni podliježu svom, talmudovom zakonu!

st i kr

Isto se događa u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, u Europi, u cijeloj svijetu. 'I najboljeg nežidova treba ubiti,' njihova je osnovna poruka. Zar to upravo ne rade cjepivima. Vlasnici su svih banaka, glavnih medija, farmaceutskih tvrtki, UN-a, EU-a, Vatikana... vlasnici su 193 paralelne države (korporacij) sve članice UN-a. Koje su isti dan, bez ijednog zaraženog, u ožujku prošle godine proglasile pandemiju coronavirus. Ponizili nas uredbom nošenja  beskorisne maske, testiranja lažnim PCR testom, cijepljenja grafen-oksidovim cjepivom, ucjenom Covid potvrde da i necijepljene prislile na cijepljenje. Vlasnici četiri korporacije eksperimentalnih cjepiva, koja koriste na nama - zamorcima Židovi su!

Nakon 20 mjeseci podijelili su nas na cijepljene i necijepljene? A mržnja je već počela. Pobit ćemo se između sebe. A sve po njihovoj AGENDI 2030 - treba ostati 500 milijuna održivih, ostale pobiti!

Podsjetimo, za Hrvatsku su depopulaciju hrvatskog naroda - AGENDU 2030, potpisali Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković.

Pročitajte prava prezimena političara koji upravljaju narodima bivše države i koji nam rade o glavi: 

Plenković nije Hrvat, Vučić nije Srbin, Izetbegović nije Musliman, Đukanović nije Crnogorac, Pahor nije Slovenac...

HRVATSKA
Andrej Plenković (Palenker)
Stjepan Mesić (Mesis),
Ante Nobilo (Antel Nobel),,
Vesna Pusić (Wessner Pusch),
Ivica Račan (Jawitz Rach),
Ivo Sanader (Jawor Sander),
Aleksandar Stanković (Steinkopf)
Milan Bandić (Mil Bandis),
Ivo Banjac (Jawor Beina(c)ker),
Ivan Čermak (Tschermak),
Ivan i Petar Čobanković (Iwan & Peter Czoban),
Ljubo Ćesis zv. Rojs (Ches - i njegov nadimak Rojs doslovno je sefardsko prezime iz Galicije),
Martina i Zlatko Dalić (Martiner Dalicz),
Ivan Đikić (Dieck),
Mate Granić (Granik),
Eugen i Slavko Kvaternik (Kwater),
Ivan Malenica (Mielnica),
Vladimir Šeks (Schek, Seks),
Miroslav Škoro (Skóra),
Mika Špiljak (Spilek) i drugi

SRBIJA
Aleksandar Vučić (Alexander Wuchs),
Aleksandar Vulin (Alexander Wulin),
Dobrica Ćosić (Dobrisch Chocz),
Ivica Dačić (Jawitz Daches),
Vladan Danković (Dankowicz),
Vuk Drašković (Dereschowitz),
Milovan i Dragan Đilas (Mielwurm & Dragon Gielso(h)n), Zoran Đinđić (Zoren Ginzich),
Vuk Jeremić (Jeremiasz),
Borisav Jović (Boriczower Jawitsch),
Nataša Kandić (Kan, Kandel),
Vuk Karadžić (Byk Karach),
Nenad Janković alias Nele Karajlić (Nenadel Jankowicz alias Koralik),
Jelena Karleuša (Czarnolewski),
Nenad Kecmanović (Nenadel Kesmann),
Miloš Ković (Miloch Kowis),
Siniša Mali (Mały),
Goran Milić (Gorn Milich),
Slobodan Milošević (Miloch),
Željko Mitrović (Zehl Mittler),
Branimir Nestorović (Nestrowicz),
Srđan i Rajko Nogo (Nog), Goran Novaković (Gorn Nowak),
Dositej i Boško Obradović (Oberard),
Željko Ražnatović zv. Arkan (Zehl Rożniatowski - i njegov nadimak Arkan doslovno je drevno jevrejsko prezime), Jovan i Ljubiša Ristić (Jofe & Lubasch Rister),
Nikola Sandulović (Nik Sandel),
Ivan i Petar Stambolić (Iwan & Peter Stambulka),
Vojislav Šešelj (Weisler Sessel) i po majci Danici Misita (Messite), Dragan Škobalj (Dragon Schöbs),
Teša Tešanović (Teschner),
Branislav i Sergej Trifunović (Branis & Serkes Trif) i drugi

SLOVENIJA:
Janez Janša (Jantschalek),
Jelko Kacin (Kazing),
Milan Kučan (Kuchen),
Borut Pahor (Paczornik),
Lojze Peterle (Peterling),
Janez Potočnik (Potocznik) i drugi

CRNA GORA:
Milo Đukanović (Jochanowicz),
Ranko Krivokapić (Krywólka),
Andrija Mandić (Mand),
Slavko Perović (Perowicz) i drugi

BOSNA I HERCEGOVINA:

Alija i Bakir Izetbegović/Izet-bega Jahića (Bäker Jahwetz) i po majci Halidi Repovac (Repan),
Dragan Čović (Dragon Chowis),
Milorad Dodik (Milrad Dodik),
Edhem Bičakčić (Edelheim Biczaczer),
Ejup Ganić (Ganz),
Ivo i Željko Komšić (Jawor & Zehl Kamche),
Emir Kusturica (Emer Kustin),
Branko i Mario Mikulić (Bran & Marin Mikulincer),
Jozo Leutar (Leuter),
Hakija i Hamdija Pozderac (Haker & Hummer Poster),
Zdravko Krsmanović (Kesmann),
Haris Silajdžić (Harz Seeliger)
Jadranko Prlić (Perlis),
Krešimir Zubak (Dziubak) i drugi
Židova sa lažnim prezimenima najviše ima u Bosni i Hercegovini!
NJIHOV USTAV JE TALMUD, A BOG LUCIFER
A Talmud je sveta knjiga za Židove. On sadržava ne samo religiozni nauk Židova, nego i građanske zakone: privatno pravo, obiteljsko pravo i kazneno pravo. Talmud je za Židove više nego sveto pismo za Kršćane! A Talmud ili židovska knjiga zla, zapravo je knjiga zla koja poziva na ubijanje nežidova, poziva na holokaust nad kršćanima. Talmud uči da je Isus Krist kopile, sin prostitutke, nečiste životinje i za Talmud su svi nežidovi gojimi (stoka) i rođeni da služe Židovima.
Židovi cionisti su autori AGENDE 21 i AGENDE 2030!
AGENDA 21 ili nova verzija Agenda 2030, plan je iluminata za preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima, stvaranje jedne svjetske vlade, jedne svjetske banke i ostalih institucija preko kojih će kontrolirati sve procese u svijetu. AGENDU 21 daleko od naše javnosti i bez da se pita narod, i bez referenduma, za Hrvatsku potpisala je najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije agendu je potpisao Neven Mimica. Potpisom su se obvezali i sprovoditi agendu.
Završni citati Talmuda govore o potpunoj izopačenosti uma:
'Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti'( Talmud, Aboda sara 37a).
'Dozvoljeno je lijekove na nežidovima isprobavati, da bi se ustanovilo da li su lijekovi štetni' (Šulah aruh, Joreh deah 158a)....
'Tko prolijeva krv onih koji nisu Židovi, Bogu žrtvu prinose' (Jalkut 772).
'Najpošteniji među nežidovima imaju se ubiti' (Talmud, S.ben Johaj 406).
'Koljite nežidove kao gamad' (Talmud, Sohar).
Židovski kredo: AKCIJA - REAKCIJA - RJEŠENJE
Židovski profesor Noel Ignatiev: 'Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima. Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase'
'Cijela Zemlja mora pripasti Židovima a ostali pogani narodi, koji su samo životinjski izmet, ne smiju posjedovati ništa'!

Vrijeme je za veliko buđenje, jer ćemo u protivnom nestati!  Oni neće stati, idu do kraja, zagrizli su preduboko u zločine protiv čovječnosti.

ONI ili MI!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja

 

 

 

Poslijednja izmjena dana Subota, 19 Studeni 2022 22:54
(27 glasova)

Donirajte

Amount