Hrvatski narod je opljačkan i uništen, a Republika Hrvatska 29.04.2013. likvidirana!
  • Izdvojeno
  • Objavljeno
  • Pročitano 11358 puta

Hrvatski narod je opljačkan i uništen, a Republika Hrvatska 29.04.2013. likvidirana!

EU nije država. Europska unija NIJE demokratska zajednica zemalja. Ona nije parlamentarna demokracija. Europski parlament ne donosi zakone. Sve akte predlaže isključivo neizabrano izvršno tijelo: Europska komisija! Europljani biraju samo zastupnike u Europarlamentu, ali oni ne smiju predlagati zakone, samo o njima raspravljaju i daju svoje mišljenje! Sva je vlast u rukama neizabranih moćnika,europskih komesara, danas na čelu sa DEMONkršćankom Ursulom von der Leyne

Oba svjetska rata, regionalni ratovi na Bliskom istoku i u Africi, te Hladni rat poticani su u američkoj i britanskoj političkoj kuhinji, a sve zbog nadmoći nad izvorima nafte, kontrole distribucije nafte, i očuvanju dolara kao jake svjetske valute.

Političke 'novonormalne' elite, odnosno lažni ŽIdovi cionisti, namjeravaju stanovništvu cijele Regije za male novce preuzeti svu imovinu. Na to upozoravaju kretanje kamata na obveznice, porezni zakon, ovršni zakon, broj nezaposlenih i broj blokiranih građana. Plan je da se doktrinom šoka pokradu svi resursi i na kraju otmu i domovi! Posao je gotovo završen jer narodi svih novoformiranih republika i dalje šute.

Sve republike bivše Jugoslavije pravno više ne postoje. Narodima iza leđa (Jean Claude Juncker: 'Narodu treba lagati, a odluke donositi u tajnosti') formirane su paradržave istog imena, ali ograničene odgovornosti (napr: Republika Hrvatska d.o.o, Republika Slovenija d.o.o., Republika Srbija d.o.o...itd.) One su vlasništvo svjetskih korporacija (13. obitelji) koji u novom svjetskom poretku žele biti faraoni, a svi ostali moraju biti robovi, bez nacionalnog identiteta.

Dakle, sluganski političari, uz pomoć potrebne većine koruptivnih zastupnika (poslanika), države su poslali u stečaj - likvidirali ih! Bankrotirati će samo njeni građani jer se vlade, svih država, protuustavno zadužuju i plaćaju samo kamate na dug, a do glavnice neće nikada doći. Vlade su dobivale i dobivati će kredite dok se privatizacijom ne otmu svi privredni resursi koji svakom narodu po rođenju (per capitta) pripadaju.

MMF, produžena bankarska ruka, ekonomski ubojica, davao je i daje vladama velike kredite bez pokrića (virtualni novac), a uz pomoć sluganskih, kupljenih ili glupih političara, izvlači zdrav novac pritom im dijeleći zadatke kako to provesti:

1. smanjiti ljudima prava, primanja i slati ih na Zavod za zapošljavanje.
2. predati bankarima tj. njihovim korporacijama sve vrijedne privredne resurse,
3. povećati po1reze, davanja, trošarine i porez na nekretnine,
4. osiromašit buduće umirovljenike i njihove uplate u II stup
5. Raspirivati nacionalnu mržnju kako bi se narod međusobno optuživao i na to fokusirao ….

Za stanje u svim republikama bivše Jugoslavije uz vlade važno je spomenuti i plaćenike, a to su:

- glavni mediji i njihovi urednici,
- zastupnici (poslanici) koji donose sve zakone,
- provokatori i emisari kojima je jedini posao dijeliti narod i poticati na mržnju,
- psi rata koji imaju zadatak ubijati.

EU, bankarska prčija, produžena je ruka krovne zločinačke korporacije tzv. Ujedinjeni narodi (UN).

EU NIJE DRŽAVA !
1. Europska unija NIJE demokratska zajednica zemalja. Ona nije parlamentarna demokracija. Europski parlament ne donosi zakone. Sve akte predlaže isključivo neizabrano izvršno tijelo: Europska komisija! Europljani biraju samo zastupnike u Europarlamentu, ali oni ne smiju predlagati zakone, samo o njima raspravljaju i daju svoje mišljenje! Sva je vlast u rukama neizabranih moćnika,europskih komesara, danas na čelu sa DEMONkršćankom Ursulom von der Leyne.

EU NIJE DEMOKRACIJA
2. Neizabrani europski komesari, ne mogu donositi zakone koje od nas izabrani predstavnici potvrđuju u Saboru RH a koji su u interesu vlasnika multinacionalnih korporacija i banaka a ne predstavljaju interes RH i hrvatskog naroda.

ECB NIJE CENTRALNA BANKA
3. Europska centralna banka ECB, nije centralna banka, jer ne vrši financiranje tokova RH u zemlji i inozemstvu kao i HNB, što znači da su EU stvorili bankari s ciljem da sve članice EU ostanu bez funkcija centralne banke a to otvara prostor privatnim bankarima da ukucavaju 150 puta skuplji novac u računalo, umjesto HNB i na taj način "kamatarenjem" preuzimaju svu imovinu naroda uključujući i naše domove.

EU JE NEPOTREBNA BIROKRACIJA
4. Europska birokracija ima 14 trilijardi dolara duga i na sebi ne štedi. Najniža početna plaća stalno zaposlenog asistenta iznosi 2654 eura, najviša predviđena službenička plaća je 18.370 eura. Europarlamentarci zarađuju do 14.727 eura mjesečno, komesari Europske komisije i 23.000 eura, a predsjednik Europskog vijeća (preračunato) čak 234.480,30 kuna mjesečno !

Hrvatski političari najkorumpiraniji su političari u Europi, a i dalje
Hrvatski narod ne mora i neće primati naredbe iz vana, naše pravo je odlučivati i tražiti da naši zastupnici služe naše interese i rade za nas račun a ne da slušaju EU naredbe i protuustavno privatiziraju vlasništvo naroda i protuustavno zadužuju narod privatnim bankarima. Za takve poslove, mi narod, nismo dali mandat našim predstavnicima, a vidimo da EU upravo traži od naših predstavnika protuustavno ponašanje.

Zar je moguće da smo toliko slijepi i da ne vidimo dužničko ropstvo u koloniji Hrvatskoj, zar ne vidimo da su naši političari koje smo birali trebali služiti narodu da bi svima bili dobro, zar ne vidimo da su se ti političari prodali za judine škude, zar ne vidimo novi svjetski poredak, koji ljude tretira kao nepotrebne potrošače resursa, namjerno nas zadužujući, stvarajući lažno zadovoljstvo kako smo izašli iz recesije, a istina je da će nam za male dugove, jer se sve teže živi, otimati domove, ljudska prava i na kraju nas pretvoriti u čipirane životinje.

Hitlerovi nacisti nisu imali ovako surove planove i nikada nisu gradili poredak u kojem planiraju pobiti pola svjetskog stanovništva. Neki govore i 90% !!!

U dokumentima Ujedinjenih naroda to lijepo piše, HDZ i SDP se pismeno obvezao sprovesti to u djelo na samitima ZEMLJA i RIO+20. Zašto ovo izdajničko djelo i pitanje njegova poništenja ne pokrenu zastupnici u Saboru?
Mi smio u većini, a oni su u manjini. Šutnjom potvrđujemo glupost, a ne pamet.

Resursi su razlog našeg uništenja

Privatizacijska pljačka umjesto temeljnog dohotka, bankrot umjesto lagodnog života, država koja hapsi bankrotirane skitnice i otima ljudima djecu, umjesto države koja služi ljude. Dobro organizirani referendum cijelog naroda uništava sve planove uništenja ljudi, sve protuustavne pljačke naših vlasništva, sve pretvorbe i privatizacije, referendum nas oslobađa od protuustavnih dugova po glavi stanovnika i protuustavnih kamata koje su više od naših primanja. Je li nam to više jasno!?

Referendum, referendum, referendum, koliko puta treba ponoviti ovu jednu jedinu riječ koju još nismo još uspjeli memorirati i „čipirati“ u našem mozgu ili ćemo radije čekati da nas oni čipiraju, odnosno da nam poput stoke utisnu žig! Njima se žuri jer su svjesni da se narod počeo buditi i buniti. Vrijeme je u pitanju zato moramo biti brži od njih!

Referendumom ćemo obraniti domove, obitelj, uništiti ove pokušaje stvaranja kolonija i konačno stvoriti domovinu onakvu kakvu su sanjali naši branitelji koji su sa krunicom na vratu odlazili na ratišta, ginuli ili davali dijelove svoga tijela za stoljećima čekanu samostalnost Hrvatske! Ono što su oni u ratu obranili i stvorili HDZSDP-ovi političari su u 22 godina, od 2000-te pa do danas, uništili!

Hoćemo li i dalje gledati kako uništavaju Hrvatsku, a samim tim i nas ili ćemo organizirati referendum i izaći iz ove magle, mraka, pakla, a sve odgovorne kazniti?

ZASTUPNICI SU NAJODGOVORNIJI ZA STANJE U HRVATSKOJ:

“Prisežem svojom čašću da ću dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske” !

Hrvatski narod je opljačkan i uništen, a Republika Hrvatska, za koju je mladost 90-ih ginula, odvedena je u stečaj i likvidirana 29.04.2013.! 

Hrvati, mi smo vlast, mi imamo glasove, a izabrani su samo službenici koji moraju pratiti bilo naroda i čuvati njegove interese! Je li ih čuvaju? HDZ i SDP su nas uveli u ovu papirnatu državu koja je samo produžena ruka 13 monstruma koji žele vladati svijetom! Želimo li biti neovisni pokrenimo referendum o istupanju RH iz sotonske EU tvorevine. Narodni referendum jedini je spas za sve narode bivše države!

https://istinomprotivlazi.eu/component/k2/385-republika-hrvatska-vise-ne-postoji-rodena-je-25-06-1991-likvidirana-29-04-2013

Izvor: pok. Dinko Bartulović

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Čitajte alternativne medije! Koruptivni urednici i novinari mainstream medija potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 26 Prosinac 2022 08:55
(11 glasova)

Donirajte

Amount