• Objavljeno
  • Pročitano 270521 puta

Dr. Mike Yeadon: 'Mi smo na vratima pakla. Osmislili su 6 faza. Približavamo se FAZI 5 - uspostava kaosa i vojnog stanja!'

– Iskoristite nestašicu robe i hrane.
– Izazovite paralizu realnog gospodarstva i zatvaranje tvornica i trgovina.
– Neka nezaposlenost eksplodira.
– Nanesite treću dozu na vaxx (pojačivače).
– Prihvatite ubojstvo živih staraca.
– Nametnuti obvezno cijepljenje za sve.
– Pojačajte mit o varijantama, učinkovitosti cjepiva i imunitetu stada.
– Demonizirajte anti-vaxxe i smatrajte ih odgovornim za mrtve.
– Uhititi oporbene čelnike.
– Svima nametnuti digitalni identitet (QR kod): rodni list, osobna isprava, putovnica, vozačka dozvola, iskaznica zdravstvenog osiguranja…
– Uspostaviti izvanredno stanje kako bi se porazila opozicija. Zatvaranje ili uklanjanje protivnika.

Mi smo na vratima pakla

Kada zaposlenici Pfizera istupe da upozore čovječanstvo, razumno je da svi slušamo. Jedan Pfizerov zviždač oglasio se kako bi razotkrio tvrtku skrivajući činjenicu da koriste pobačene fetalne stanice u ubodima COVID-19. Naravno, Pfizer ne želi da javnost zna za taj sastojak. Vjerska izuzeća bila bi velika! Još jedan student Pfizera počeo je upozoravati druge na opasnosti od epidemije. Tijekom događanja Covida-19, bivši potpredsjednik Pfizera dr. Mike Yeadon otkrio je istinu o cijepljenju i COVID-19, britanski znanstvenik koji aktivno radi na upozoravanju javnosti.

U početku je upozoravao javnost na propagandu. Sada, tvrdi: “Mi smo na vratima pakla.” Dr. Yeadon se objasnio raspored Tiranije u fazama pandemije. Prema njegovom rasporedu, približavamo se fazi 5 od 6.

Dr. Yeadon: 'Postoji 6 faza, a mi se približavamo fazi 5, što je posljednji korak prije nego što se sav pakao izbije na zemlji.

FAZA 1 /Prva faza se odnosila na poticanje prijetnje i stvaranje straha.

Od prosinca 2019. do ožujka 2020. put prema novom svjetskom poretku započeo je porastom pandemije.To uključivalo ubijanje desetaka tisuća starijih ljudi, pozicioniranje cijepljenja kao jedinog rješenja i dokumentiranje cjelokupne pažnje na COVID-19. Željeni rezultat za kabalu bila je (gotovo) opća panika.

FAZA 2/ Druga faza je uslijedila, od ožujka 2020. do prosinca 2020. godine.

Dr. Yeadon Fazu 2 naziva Sjetvom kukolja i podjelom. 'Ova faza donijela je protuustavne mjere, paraliziranje gospodarstva, stigmatiziranje pobunjenika, cenzuriranje vođa disidenta, promatranje pokornosti većine i otpor pobunjene manjine. Još jedan željeni rezultat faze 2 iz kabale bila je (gotovo) opća panika'.

FAZA 3/ Faza 3 uslijedila je između prosinca 2020. i lipnja 2021.

'Ovaj vremenski okvir sastojao se od iznošenja "izdajničkog i smrtonosnog rješenja". Zatim, oslobađanje smrtonosnog rješenja uz obećanje zaštite i povratka u normalu. Faza 3 uključivala je skrivanje statistike nuspojava i smrti od injekcije. Tijekom ove faze, varijante su potisnute kao prirodna mutacija virusa. Zdravstveni djelatnici vidjeli su da su kažnjeni zbog 'nezakonitog' liječenja ljudi. Rezultati Faze 3, prema dr. Yeadonu, uključivali su sumnje i osjećaj izdaje među ubodima i obeshrabrenost protivnika. Ako slijedimo vremensku liniju dr. Yeadona, odmah smo na kraju Faze 4.

FAZA 4/ Faza 4 uključuje stvaranje aparthejda cijepljenih/necijepljenih.

Dr. Yeadon tvrdi da je cilj Faze 4 uspostaviti prvu fazu digitalne kontrole i osiromašiti protivnike. 'Privilegije' se stječu ili povlače. Necijepljeni su uskraćeni za osnovne usluge i prisiljeni su na PCR testove o svom trošku. Čini se da smo u fazi 4! Ako već nismo u paklu, što onda očekivati sljedeće?

FAZA 5/ faza 5 sastoji se od uspostavljanja kaosa i vojnog stanja 

Nažalost, ako je njegova prognoza točna, što se do sada čini, čeka nas pakao. Faza 5 je druga faza digitalne kontrole i zatvaranja ili 'uklanjanja' protivnika. Možemo očekivati ogromnu nestašicu hrane, paralizu našeg gospodarstva, eksploziju nezaposlenosti, više uboda i više ubijanja starih. Ne zaboravite na obavezno cijepljenje za sve! Digitalni identitet za svakoga u obliku QR koda. Sve to dolazi s više varijanti, demoniziranjem anti-vaxxa i uhićenjem oporbenih vođa. Dr. Yeadon kaže da će se uvesti izvanredno stanje kako bi se porazila oporba.

– Iskoristite nestašicu robe i hrane.
– Izazovite paralizu realnog gospodarstva i zatvaranje tvornica i trgovina.
– Neka nezaposlenost eksplodira.
– Nanesite treću dozu na vaxx (pojačivače).
– Prihvatite ubojstvo živih staraca.
– Nametnuti obvezno cijepljenje za sve.
– Pojačajte mit o varijantama, učinkovitosti cjepiva i imunitetu stada.
– Demonizirajte anti-vaxxe i smatrajte ih odgovornim za mrtve.
– Uhititi oporbene čelnike.
– Svima nametnuti digitalni identitet (QR kod): rodni list, osobna isprava, putovnica, vozačka dozvola, iskaznica zdravstvenog osiguranja…
– Uspostaviti izvanredno stanje kako bi se porazila opozicija. Zatvaranje ili uklanjanje protivnika.

FAZA 6: Otkažite dugove i dematerijalizirajte novac
– Pokrenuti ekonomski, financijski i burzovni kolaps, bankrot banaka.
– Spasiti gubitke banaka na računima njihovih klijenata.
– Aktivirajte «Great Reset».
– Dematerijalizirati novac.
– Otkažite dugove i kredite.
– Nametnuti digitalni portfelj. (Digitalni novčanik)
– Zaplijeniti imovinu i zemljište.
– Zabraniti sve globalne lijekove.
– Potvrditi obvezu cijepljenja polugodišnje ili godišnje.
– Nametnuti omjer hrane i dijetu temeljenu na Codex Alimentariusu.
– Proširiti mjere na zemlje u razvoju.
Rezultat: Treća faza digitalnog upravljanja. Proširenje NOM-a na cijeli planet.

Opća poruka dr. Yeadona je da nas "naše" vlade lažu. Do sada su upozorenja dr. Yeadona bila točna.

Sycreenshot 1

Njegove strahove dijele i dr. Robert Malone i prof.dr. Luc Montagnier (nedavno preminuo) koji tvrde da su cijepljeni prijenosnici, raspršivači i da jedino necijepljeni mogu spasiti planetu.

mi lu

A da smo uistinu na vratima pakla i da nas vlade lažu dokaz je Plenkovićev pokušaj dovođenja "ukrajinskih" vojnika za obučavanje migranata koji su trebali upadati u naše domove i prisilno odvoditi u sabirne logore necijepljenje osobe koje je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) proglasio ubojicama. 

necijepljeni ubojiice

https://istinomprotivlazi.eu/component/k2/1460-obucavanje-ukrajinskih-vojnika-imao-je-za-cilj-obuciti-migrante-u-hrvatskoj-za-upad-u-stanove-i-kuce-necijepljenih-osoba-te-odvodenje-u-konc-logore

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje, domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, be
z vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

(43 glasova)

Donirajte

Amount