Dr. Vincent Gray : "Izjava IPCC-a o klimatskim promjenama je orkestrirana litanija laži."
Dr. Mike Hulme : "Tvrdnje poput '2500 vodećih svjetskih znanstvenika postiglo je konsenzus da ljudske aktivnosti imaju značajan utjecaj na klimu' su neiskrene... Stvarni broj znanstvenika koji podupiru ovu tvrdnju bio je samo nekoliko desetaka."

1.100 znanstvenika iz cijelog svijeta čvrsto proturječi predviđanjima "Međuvladinog panela o klimatskim promjenama" (IPCC), na temelju kojih posebno njemačka vlada čini navodnu klimatsku krizu koju je uzrokovao čovjek temeljem fatalne politike i tjera stanovništvo u klimatsko ludilo.
Izjava znanstvenika “ Global Climate Intelligence Group” (Clintel Group), koju vodi norveško-američki dobitnik Nobelove nagrade i fizičar prof. Ivar Giaever, također dokumentira da pretpostavka o navodno antropogenoj “klimatskoj krizi” nije globalni znanstveni Konsenzus djeluje, kako se opetovano tvrdi.

Izjava o svjetskoj klimi:

deklaracija

Znanost o klimi trebala bi biti manje politična, dok bi klimatska politika trebala biti više znanstvena. Znanstvenici bi posebno trebali naglasiti da njihovi rezultati modeliranja nisu rezultat magije: računalne modele izrađuju ljudi. Ono što će izaći na kraju u potpunosti ovisi o tome što teoretičari i programeri unesu: hipoteze, pretpostavke, odnosi, parametrizacije, ograničenja stabilnosti, itd. Nažalost, u mainstream znanosti o klimi, većina tih inputa nije deklarirana.

Ako želite vjerovati rezultatima klimatskog modela, morate vjerovati onome što su proizvođači modela unijeli. Upravo je to problem današnje rasprave o klimi u kojoj klimatski modeli imaju središnju ulogu. Znanost o klimi je degenerirala u raspravu koja se temelji na uvjerenju, a ne na čvrstoj, samokritičnoj znanosti. Trebali bismo se osloboditi naivnog vjerovanja u nezrele klimatske modele. U budućnosti klimatska istraživanja moraju staviti mnogo veći naglasak na empirijsku znanost.

Ne postoji hitna klimatska situacija

Globalna mreža od preko 1100 znanstvenika i stručnjaka napisala je ovu hitnu poruku. Znanost o klimi trebala bi biti manje politička, a klimatska politika više znanstvena. Znanstvenici bi trebali biti otvoreni u pogledu nesigurnosti i pretjerivanja u svojim predviđanjima globalnog zatopljenja, dok bi kreatori politika trebali odvagnuti stvarne troškove kao i imaginarne koristi svojih politika.
I prirodni i umjetni faktori uzrokuju zagrijavanje

Geološki arhiv pokazuje da je klima na Zemlji fluktuirala tijekom njezina postojanja, s prirodnim hladnim i toplim razdobljima. Malo ledeno doba nije završilo sve do 1850. godine, stoga ne čudi da sada prolazimo kroz razdoblje zagrijavanja. Zagrijavanje je puno sporije od predviđenog

Svijet se zagrijao znatno manje nego što je IPCC 1 predvidio na temelju modeliranih antropogenih utjecaja. Jaz između stvarnog i modeliranog svijeta pokazuje nam da smo daleko od razumijevanja klimatskih promjena.

Klimatska politika temelji se na neadekvatnim modelima

Klimatski modeli imaju mnoge nedostatke i nisu ni izdaleka uvjerljivi kao alati globalne politike. Oni pojačavaju učinak stakleničkih plinova kao što je CO2. Također zanemaruju činjenicu da je obogaćivanje atmosfere CO2 korisno.

CO2 je biljna hrana, osnova za sav život na Zemlji

CO2 nije zagađivač. Neophodan je za sav život na zemlji. Fotosinteza je blagoslov. Više CO2 je dobro za prirodu jer čini zemlju zelenijom: dodatni CO2 u zraku potaknuo je rast globalne biljne biomase. Također je dobar za poljoprivredu, povećavajući prinose usjeva diljem svijeta.

Globalno zatopljenje nije dovelo do novih prirodnih katastrofa

Ne postoje statistički dokazi da globalno zatopljenje povećava ili povećava učestalost uragana, poplava, suša i sličnih prirodnih katastrofa. Međutim, postoji dovoljno dokaza da su mjere ublažavanja štetne koliko i skupe.

Klimatska politika mora uzeti u obzir znanstvenu i gospodarsku stvarnost

Ne postoji hitna klimatska situacija. Stoga nema razloga za paniku i uzbunu. Snažno se protivimo štetnim i nerealnim politikama neto nula ugljika predloženim za 2050. Kako se budu pojavljivali bolji pristupi, a sigurno hoće, imat ćemo dovoljno vremena za razmišljanje i ponovnu prilagodbu. Cilj globalne politike trebao bi biti "prosperitet za sve" osiguravanjem pouzdane i pristupačne energije u svakom trenutku. U prosperitetnom društvu i muškarci i žene dobro su obrazovani, natalitet je nizak, a ljudi brinu o svom okolišu.
epilog

Svjetska klimatska deklaracija (WCD) okupila je veliki broj kompetentnih znanstvenika iz cijelog svijeta*. Značajno znanje i iskustvo ove skupine neophodno je za postizanje uravnoteženog, činjeničnog i kompetentnog pogleda na klimatske promjene.

Od sada će grupa funkcionirati kao “Global Climate Intelligence Group”. Grupa CLINTEL pružat će tražene i neželjene savjete vladama i tvrtkama širom svijeta o klimatskim promjenama i energetskoj tranziciji.
*Ne odlučuje broj stručnjaka, nego kvaliteta argumenata.
——————————
Izvor:
https://clintel.org/world-climate-declaration/
Svjetska deklaracija o klimi plus svi potpisnici u pdf-u
https://clintel.org/wp-content/uploads/2023/02/WCD-version-02182311035.pdf

Prevaranti/ 'Međuvladin panel o klimatskim promjenama' (IPCC) Antonio Guterres - dirigent klimatskih iluzija

guterres

„Međuvladin panel o klimatskim promjenama“ (IPCC), poznat i kao „Svjetsko vijeće za klimu“
Krovna zločinačka organizacija UN-a ima zadatak „opskrbiti vlade na svim razinama znanstvenim informacijama koje su im potrebne za razvoj mjera klimatske politike ”

Guterresova “Svjetska izvješća o klimi” smatraju se “zlatnim standardom” klimatskih istraživanja. Međutim, sam IPCC nije neovisna istraživačka institucija, već prvenstveno politička organizacija koja već pretpostavlja globalno zatopljenje uzrokovano čovjekom i prikuplja "znanstvene" rezultate o posljedicama i mjerama. Za UN-ovu fasadu.

Kako je nastao IPCC ?

Takozvani "Međuvladin panel o klimatskim promjenama" osnovan je u studenom 1988. od strane "Programa Ujedinjenih naroda za okoliš" (UNEP) u suradnji sa UN-ovom "Svjetskom meteorološkom organizacijom" (WMO). UNEP je osnovan u Stockholmu 1972. godine na poticaj Kanađanina i prvog direktora Mauricea Stronga , među ostalima, i sebe vidi kao „ globalni autoritet koji postavlja okolišnu agendu , promiče koherentnu provedbu ekološke dimenzije održivog razvoja (.. .) i kao autoritativni zagovornik globalnog okoliša.”

IPCC sam ne provodi nikakva istraživanja, već stručnjaci koje on odabere prikupljaju rezultate istraživanja iz različitih disciplina , uključujući klimatologiju, društvene znanosti i tehnologiju. Službeno objavljeni cilj IPCC-a je: “Pružanje vladama na svim razinama znanstvenih informacija koje su im potrebne za razvoj klimatskih politika."

Povijest/ IPCC kao hibrid znanstvenog tijela i međuvladine političke organizacije.

“ IPCC proces je vođen politikom, a ne znanošću. Koristi sažetke kako bi krivo prikazao ono što znanstvenici govore i iskorištava javno neznanje.” 

Teorija o globalnom zatopljenju uzrokovanom čovjekom, koju IPCC sada smatra utvrđenim preduvjetom za svoje aktivnosti, tek je postupno prošvercana u tijela UN-a i u politiku. U članku od 4. studenog 2021., administrator privatnog klimatskog instituta EIKE, Hans Jankowiak, bavio se podrijetlom globalnog "vala globalnog zatopljenja".  On ističe:

“Početak nije bio u znanstvenim spoznajama o približavanju “prijetećeg” globalnog zatopljenja koje je opasno za čovječanstvo zbog ugljičnog dioksida CO 2 koji čovjek unosi u atmosferu, nego kojom polugom se mogu preraspodijeliti dobra ovoga svijeta prema standardi pravde. Morao je postojati razlog koji je (malo) onih koji imaju stvarao moralnu krivnju, da tako kažemo, da su morali dati (mnogim) onima koji nemaju veći udio u svjetskim dobrima. Ukratko, postojala su društveno-politička, dijelom vjerska stajališta o pravdi, o pravednoj raspodjeli dobara ovoga svijeta.

No, s brzim rastom svjetske populacije, počelo je intenzivno korištenje zemlje, tako da se "Rimski klub" osjetio prisiljenim stupiti na svjetsku scenu 1972. sa svojim pesimističnim "Granicama rasta" i sumornim predviđanjima o nestašici sirovina.

Švedski premijer Olof Palme pojavio se na pozornici još 1969. s istim zabrinutostima i promovirao prijedlog za "Konferenciju o ljudskom okolišu" koju je Švedska donijela UN-u 1968., a koja se potom također održala od 5. do 16. lipnja , 1972. u Stockholmu pod vodstvom Mauricea Stronga . Međutim, nijedno od 26 načela "Stockholmske deklaracije" donesene tamo nije se bavilo prijetnjom čovječanstvu od globalnog zatopljenja izazvanog čovjekom , ali su se načela od 9 do 12 već bavila temom "pomoć zemljama koje će razvijati razvijene zemlje ". novac" pogođeno.

Nakon ove konferencije u Stockholmu, osnovan je "Program Ujedinjenih naroda za okoliš" (UNEP) s Mauriceom Strongom kao prvim predsjedavajućim. Godine 1982. Olof Palme ponovno je postao premijer, a 1983. je "pogurao" UN da usvoji Rezoluciju 38/161. Time je stvorena "Svjetska komisija za okoliš i razvoj" (Svjetska komisija za okoliš i razvoj), a Gro Harlem Brundtland imenovana je za "predsjednicu" (u to vrijeme "premijerka aD"). Među članovima komisije ponovno se pojavilo ime Mauricea Stronga .

Nakon četiri godine, rezultat ove Svjetske komisije (Gro Harlem Brundtland ponovno "premijerka u uredu") 1987. godine bio je pod nazivom "Naša zajednička budućnost" (Our Common Future), nazvana Brundtlandovo izvješće . Tu je skovan i definiran pojam “održivi razvoj” .

Uz glavnu zabrinutost „Održivi razvoj“, međutim, Brundtland se prvi put pojavljuje kao prijetnja svijetu u predgovoru predsjednice: „Znanstvenici skreću našu pozornost na hitne, ali složene probleme koji utječu na naš opstanak: zagrijavanje Zemlje , oštećenje ozonskog omotača Zemlje, pustinje koje proždiru poljoprivredno zemljište.”

Zatim, u I. poglavlju, “Globalni izazov, 1. Uspjesi i neuspjesi”, točka 7 detaljno navodi: “Izgaranje fosilnih goriva oslobađa ugljični dioksid u atmosferu, uzrokujući postupno globalno zagrijavanje. Ovaj 'efekt staklenika' mogao je povećati prosječne globalne temperature do početka sljedećeg stoljeća do točke u kojoj se poljoprivredna zemljišta pomjeraju, razina mora raste i obalni gradovi bivaju poplavljeni, a gospodarstva propadaju." Dolje, u točki 87 , pojavljuje se prijedlog : "...nove konvencije i sporazumi o klimatskim promjenama".

Godine 1988., dobru godinu nakon Brundtlandova izvješća, UN je Rezolucijom 43/53 bio "spreman" pokrenuti takozvani Međuvladin panel o klimatskim promjenama (IPCC). Rezolucija se sastojala od 13 točaka i IPCC-u je dala smjernice za dokumentiranje globalnog zatopljenja izazvanog čovjekom. IPCC od samog početka nije trebao provoditi otvorena klimatska istraživanja, već ciljano raditi za politiku. Prvi predsjednik (1988.-1997.) bio je prof. Bert Bolin !

Pravi ciljevi

Politički "start-up" i instrumentalizacija teorije o navodno namještenom čovjeku izazvanom globalnom zatopljenju dogodila se na konferenciji "Earth Summit" UNO-a 1992. godine u Rio de Janeiru. Pod predsjedavajućim Mauriceom Strongom, obveza je formulirana u 27 načela deklaracije kao svojevrsna radna uputa: „Stabilizacija koncentracije stakleničkih plinova u atmosferi na razini koja sprječava opasne antropogene poremećaje klimatskog sustava.” 

Stoga je pretpostavljen "antropogeni", ljudskim djelovanjem, poremećaj klimatskog sustava. Nije se radilo o otvorenom istraživanju klime, već je Međuvladin panel o klimatskim promjenama (IPCC) morao raditi na cilju "stabiliziranja koncentracija stakleničkih plinova". Naravno, ne misli se na znanost, već na ugovorena istraživanja kako bi se potvrdilo pretpostavljeno globalno zatopljenje uzrokovano ljudskim djelovanjem i ostvarili povezani ciljevi. Znanost je prostituirana za visoke plaće, napravljena da služi političkim ciljevima.

Prof. Stefan Homburg ovako je to rekao na Twitteru:
" Budući da je IPCC-u dopušteno samo istraživati klimatske promjene koje je uzrokovao čovjek, ne radi se o znanosti, već o ugovorenom istraživanju. Samo teza da je klimatske promjene “čovjekovno djelo” održava korumpiranu mašinu Međuvladinog odbora za klimatske promjene u pogonu s profesorskim pozicijama, financiranjem trećih strana, konferencijama na egzotičnim lokacijama i uvijek novim porezima, nametima i zabranama.”

Uz spomenuta tri znanstvenika, prof. Homburg ističe još njih 43 koji su radili s IPCC-om i distancirali se od njegovih teza. Evo nekoliko izjava:

Dr John Christy : "Malo poznati javnosti, većina znanstvenika uključenih u IPCC ne slaže se da se globalno zagrijavanje događa. Njegovi su nalazi dosljedno krivo predstavljeni i/ili politizirani sa svakim sljedećim izvješćem.”

Dr Lucka Bogataj : “Povećanje razine ugljičnog dioksida u zraku neće dovesti do povećanja globalne temperature…. Prvo se promijenila temperatura, a oko 700 godina kasnije uslijedila je promjena razine ugljičnog dioksida u zraku.”

Dr Rosa Compagnucci : "Ljudi su doprinijeli samo nekoliko desetinki stupnja zagrijavanju Zemlje. Sunčeva aktivnost važan je pokretač klime.”

Dr Robert Davis : "Globalne temperature nisu se promijenile na način na koji su najnoviji klimatski modeli predviđali. U sažetku IPCC-a za kreatore politike nema niti jednog spomena satelitskih promatranja temperature.”

Dr Chris de Freitas : “Donositelji odluka u vladi trebali su do sada čuti da je osnova za dugogodišnju tvrdnju da je ugljični dioksid glavni pokretač globalne klime dovedena u pitanje. To je bilo popraćeno ranije pretpostavljenom potrebom za skupim mjerama za ograničavanje emisije ugljičnog dioksida. Ako to nisu čuli, to je zbog buke histerije o globalnom zatopljenju koja se temelji na logičkoj pogrešnosti 'argumenta iz neznanja' i predviđanja računalnog modela.”

Dr Vincent Gray : "Izjava [IPCC-a] o klimatskim promjenama je orkestrirana litanija laži."

Dr Mike Hulme : "Tvrdnje poput '2500 vodećih svjetskih znanstvenika postiglo je konsenzus da ljudske aktivnosti imaju značajan utjecaj na klimu' su neiskrene... Stvarni broj znanstvenika koji podupiru ovu tvrdnju bio je samo nekoliko desetaka."

Dr Kiminori Itoh : „Postoje mnogi čimbenici koji uzrokuju klimatske promjene. Samo razmišljanje o stakleničkim plinovima je besmislica i štetno.”

Dr Eigil Friis-Christensen : “Međuvladin panel o klimatskim promjenama (IPCC) odbio je razmotriti utjecaj sunca na Zemljinu klimu kao temu vrijednu istraživanja. Međuvladin panel o klimatskim promjenama (IPCC) svoju je zadaću vidio samo u istraživanju mogućih ljudskih uzroka klimatskih promjena.”

Dr Yuri Izrael : “Ne postoji dokazana veza između ljudske aktivnosti i globalnog zatopljenja. Mislim da je panika zbog globalnog zatopljenja potpuno neopravdana. Ne postoji ozbiljna prijetnja klimi.” 

Ali očito je u pitanju upravo panika oko globalnog zatopljenja, jer – kao u slučaju korona krize – paralizira sposobnost ljudi da razmišljaju svojom glavom i kritički propituju tvrdnje. U njih se ubijaju stalnim ponavljanjem, tako da ih bespogovorno usvajaju i prihvaćaju "nužne" drastične mjere, koje, međutim, služe sasvim drugim ciljevima.

Na primjer, u videu iz 2020. koji se pojavio, kći osnivača Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) Klausa Schwaba Nicole Schwab rekla je da je Covid predstavljao "sjajnu priliku" da se testira kako će javnost reagirati na bilo kakve autoritarne mjere koje bi se mogle upotrijebiti za pokretanje WEF-ova agenda Velikog resetiranja.

Predstavljanje "klimatske krize" koju promiče WEF ima za cilj " donijeti promjenu koja nije postupna ... staviti prirodu u središte gospodarstva ". "Regenerativna poljoprivreda", na primjer, novi je poljoprivredni sustav koji promoviraju zagovornici "zelene agende" koji eliminira određene tradicionalne elemente iz opskrbe hranom, poput mesa i mliječnih proizvoda, koje demoniziraju WEF i klimatski uzbunjivači. Puno je lakše isprati mozak mlađima govoreći im o "klimatskoj krizi". 

Nisu prezali ni od ozbiljnijih prijevara, poput onih koje je 2009. razotkrio "Wikileaks" Juliana Assangea i onoga što je postalo poznato kao "Climategate", što je britanski novinar Christopher Booker opisao kao "najveći znanstveni skandal naše generacije" . . Bilo je to mnoštvo procurjelih e-mailova, posebno od profesora dr. Phil Jones, tadašnji voditelj Jedinice za istraživanje klime (CRU) na Sveučilištu East Anglia (u istočnoj Engleskoj), koja je, prema svojoj web stranici, glavni dobavljač podataka IPCC-a.

Prema Christopheru Bookeru , profesor Philip Jones, direktor CRU-a, odgovoran je za dva glavna skupa podataka koje koristi IPCC za sastavljanje svojih izvješća. Također je važan dio blisko povezane skupine američkih i britanskih znanstvenika "odgovornih za promicanje slike svjetskih temperatura" koju prenosi dijagram "Hokejaške palice" Prof. Michaela (Mikea) Manna, koji je 1999. objavio " Povijest Klima ". okrenula je naglavačke pokazujući da su nakon 1000 godina pada globalne temperature nedavno porasle na najviše razine u zabilježenoj povijesti. Grafikon, koji je u prvi plan iznio IPCC, ne samo zato što se činilo da isključuje dugo prihvaćeno srednjovjekovno toplo razdoblje, kada su temperature bile više nego danas, postao je središnji simbol cijelog pokreta za globalno zatopljenje uzrokovano čovjekom."

Međutim, 2003. godine kanadski statistički stručnjak Steve McIntyre razotkrio je statističke metode korištene za izradu "hokejaške palice" kao suštinski pogrešne. Dokumenti koji su procurili pokazali su
"da su znanstvenici pokušavali manipulirati podacima putem svojih zamršenih računalnih programa, uvijek na način koji ih je usmjeravao u samo jednom željenom smjeru - naime, da snize prošle temperature i 'isprave' nedavne temperature prema gore. da daju dojam ubrzanog zagrijavanja. To se događa toliko često da postaje jedini element koji najviše uznemirava u cijeloj priči.

U Australiji i Novom Zelandu lokalni znanstvenici uspjeli su usporediti IPCC-ove službene temperaturne podatke s izvornim podacima na kojima se navodno temelje. U svakom slučaju, jasno je da je korišten isti trik - pretvaranje u biti ravnog temperaturnog grafikona u onaj koji pokazuje stalan porast temperature. I u svakom slučaju, ova manipulacija je provedena pod utjecajem CRU-a.

Kako je točno prof. Phil Jones znao za stvarne temperaturne uvjete i koliko mu je bilo važno da to sakrije otkriva njegov sljedeći e-mail: «Znanstvena zajednica bi me sigurno razbjesnila kad bih priznao da je svijet se ohladio od 1998. Pa, ima." Ili: "Upravo sam dovršio Mikeov prirodni trik dodavanja točnih temperatura svakoj seriji - za posljednjih 20 godina (tj. od 1981.) i od 1961. za Keithov - kako bih sakrio pad" . 

A Christopher Booker sažima:
"Pošiljatelji i primatelji CRU e-poruka koje su procurile predstavljaju skupinu znanstvene elite IPCC-a, uključujući ne samo 'hokejaški tim', kako kaže dr. sam čovjek, dr. Jones i njegov kolega iz CRU-a Keith Briffa, ali i Ben Santer, odgovorni za vrlo kontroverzno ponavljanje ključnih odlomaka u izvješću IPCC-a iz 1995.; Kevin Trenberth, koji je na sličan način kontroverzno prevario IPCC da raspiruje strah o aktivnostima uragana, i Gavin Schmidt, desna ruka Al Goreova saveznika Dr. James Hansen, čiji je vlastiti GISS prikaz podataka o površinskoj temperaturi drugi iza samog CRU-a.”

Zaključak

UN-ova organizacija IPCC, "Intergovernmental Panel on Climate Change", u kojoj zadnju riječ nemaju znanstvenici, već političari, predstavlja se kao svjetski autoritet koji mora na obvezujući način utvrditi istinu o stanju klime. Izvor je strašne vijesti da su antropogene, umjetno izazvane emisije CO 2 uzrok sve većeg globalnog zatopljenja, koje prijeti čovječanstvu.

Političke, ekonomske i medijske elite u najmanje 195 zemalja šire ovaj strah među svojim narodima i usvajaju mjere koje duboko utječu na gospodarstvo i živote ljudi kako bi se smanjila emisija CO 2 .

Međutim, ova strašna vijest nije znanstveno dokazana spoznaja, već tvrdnja koja se temelji na relativno malom broju odabranih i dobro obdarenih znanstvenika, ali je osporavaju i pobijaju mnogi znanstvenici, a također je dokazano da je namjerna obmana i laž kroz poznate krivotvorine.

Njegovo svakodnevno ponavljanje u glavnim medijima uspijeva povjerovati masama, naviknutim na autoritet.
Riječ je o gigantskoj sugestivnoj manipulaciji svijesti ljudi, koja nadilazi i onu svjetske "korone pandemije".. Radi se o totalitarnim makinacijama globalno umreženih "elita".

46 izjava bivših znanstvenika prevarantskog IPCC-a o "poricanju klimatskih promjena" – Electroverse
https://electroverse.info/climate-change-denying-statements-by-former-ipcc-scientists/

Što je jedino važno znati?

HAARP i Chemtrailsi  (Geoinženjering) jedini su uzrok tzv. klimatskih promjena. Oni mijenjaju vrijeme!

Nemojte dozvoliti da vas glavni (lažljivi) mediji i lažni stručnjaci još jednom, kao kod lažne pandemije,  naprave budalama!

#MI ili ONI (Cionisti)

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.eu/
Pišite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, blokiraju daljnje dijeljenje, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje portala.Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira.

Čitajte alternativne medije jer su urednici i novinari glavnih medija potpuno u službi duboke države, odnosno njihove privatne korporacije tzv. Republika Hrvatska d.o.o.